qwerty Napisano 27. november, 2007 Prijavi Napisano 27. november, 2007 Neka organizacija se je odlo?ila da se spravi na te "proizvajalce" krzna, saj kaker?en je njihov na?in ne pelje nikamor!!! Boge ?ivali samo to meni se smilijo ker so nedol?ne in nebogljene, ?lovek, ki pa jih pobija za male denarje pa bi naj bil human?! Ne glejte ?e imate slab ?elodec (mene je vrgl u bed za ceu dan naprej )KLIK Ime organizacije sem pa pozabil, bom pa malo pobrskal saj zbirajo glasove za pomo? poplnoma brezpla?no je pomagati, to pa je tudi najmanj kar lahko naredimo za ?ivali Citiraj If in doubt, flat out...
Allyssa Napisano 27. november, 2007 Prijavi Napisano 27. november, 2007 sicer itak da sem ful prot temu,....ampak lub?ek sr?ek,..3k? za eno kur?evo jakno za moje pojme ni mejhn dnar,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
vuk Napisano 27. november, 2007 Prijavi Napisano 27. november, 2007 Neka organizacija se je odlo?ila da se spravi na te "proizvajalce" krzna, saj kaker?en je njihov na?in ne pelje nikamor!!! Boge ?ivali samo to meni se smilijo ker so nedol?ne in nebogljene, ?lovek, ki pa jih pobija za male denarje pa bi naj bil human?! Ne glejte ?e imate slab ?elodec (mene je vrgl u bed za ceu dan naprej )KLIK Ime organizacije sem pa pozabil, bom pa malo pobrskal saj zbirajo glasove za pomo? poplnoma brezpla?no je pomagati, to pa je tudi najmanj kar lahko naredimo za ?ivali A ti je? ?ivali??? Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
qwerty Napisano 27. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2007 ja sam ne ubite na tak na?in ampak uspavane ne pa kr poknat po glavi, parkrat ob tla vsekat pa.... @ally: un ma nizko ceno za ko?uh, tisti ko urejajo in ?ivajo nabijejo cena u plafon Citiraj If in doubt, flat out...
Allyssa Napisano 27. november, 2007 Prijavi Napisano 27. november, 2007 ja sam ne ubite na tak na?in ampak uspavane ne pa kr poknat po glavi, parkrat ob tla vsekat pa.... @ally: un ma nizko ceno za ko?uh, tisti ko urejajo in ?ivajo nabijejo cena u plafon poka? mi kravo k jo uspavajo zato da kon?a na tvojem kro?niku Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
vuk Napisano 28. november, 2007 Prijavi Napisano 28. november, 2007 ja sam ne ubite na tak na?in ampak uspavane ne pa kr poknat po glavi, parkrat ob tla vsekat pa.... @ally: un ma nizko ceno za ko?uh, tisti ko urejajo in ?ivajo nabijejo cena u plafon Aha...najprej nehaj jest ?ivali,potem pa ?e re?uj ostali ?ivalski svet. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
YavarYe X6V6 Napisano 28. november, 2007 Prijavi Napisano 28. november, 2007 Tud meni se zdi da ?evapi, ra?nji?i in kurja bedrca niso iz zelenjave. Raznorazne takele "akcije", me sploh ne ganejo, je pa res de mi vzreja ?ivali izklju?no zaradi krzna ni v?e?, ?e pa je to pa? "ostanek" potem pa ni problema. Naprimer, goveje ali svinsko usnje imamo za usnjene kombinezone, ?kornje, rokavice,.. ,meso pa popapamo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 28. november, 2007 Prijavi Napisano 28. november, 2007 Po moje ni poanta tega a krzno da al krzno ne (?eprav sem strogo proti no?enju krzn ?ivali, ki se jih ubija zgolj iz tega naslova) ampak na kak?en na?in se pride do tega krzna. Najprej gojenje divjih ?ivali v majhnih kletkah potem pa na?in kako jim sle?ejo ko?o pri ?ivem telesu. Sramota. Pa pizde a tud tolk niso, da bi vsaj reve?a najprej ubili pa ga pol odrli. ?al je pa tako, da tisti/tiste, ki nosijo krznene pla??e so pa? tako omejena bitja, da tega sporo?ila pa? ne razumejo in je djabe klele sploh debato imet o tem. Citiraj
vuk Napisano 28. november, 2007 Prijavi Napisano 28. november, 2007 Tud meni se zdi da ?evapi, ra?nji?i in kurja bedrca niso iz zelenjave. Raznorazne takele "akcije", me sploh ne ganejo, je pa res de mi vzreja ?ivali izklju?no zaradi krzna ni v?e?, ?e pa je to pa? "ostanek" potem pa ni problema. Naprimer, goveje ali svinsko usnje imamo za usnjene kombinezone, ?kornje, rokavice,.. ,meso pa popapamo. ?e to slu?ajno na mene cilja?...ne jem mesa ?e 13 let..... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
YavarYe X6V6 Napisano 28. november, 2007 Prijavi Napisano 28. november, 2007 ?e to slu?ajno na mene cilja?...ne jem mesa ?e 13 let..... Ne ciljam nobenga, samo sem hotu povedat da je tole brezveze. Jaz pa ga jem in sicer bolj poredko, tam vsak dan po malo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
vuk Napisano 28. november, 2007 Prijavi Napisano 28. november, 2007 Ne ciljam nobenga, samo sem hotu povedat da je tole brezveze. Jaz pa ga jem in sicer bolj poredko, tam vsak dan po malo. ?e ?e tako paniko zganja,naj najprej za?ne pri sebi...potem pa naj re?uje celoten ?irni svet. Sicer pa vsakomu svoje.... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
YavarYe X6V6 Napisano 28. november, 2007 Prijavi Napisano 28. november, 2007 Samo zdej imam pa resni?no dost teh "pomagajmo ?ivalim", sem dobil ?e 6 emailov na to temo in to od samih takih ki jedo vse meso po vrsti in od ene osebe ki tudi ne je mesa. Pa kaj ?e ga jem, vsakega od ne?esa pobere naj me, pred kratkim mi je umrl kolega star 41 let, ki ni jedel mesa od 18 leta naprej, pil je zmerno pa ?e tosamo ob raznih prilo?nostih, kadil pa ni. Vzrok pa je bil rak na ?revesju. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 28. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. november, 2007 aja pa organizacija je proti ubijanju na krut na?in DIVJIH ?ivali nisem videl ?e divje krave sem videl sam nore krave Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 28. november, 2007 Prijavi Napisano 28. november, 2007 Ja sej, ?e pa divjih ?ivali zmanjka so pa tud motoristi dobri Lovec streljal na motorista Citiraj
qwerty Napisano 28. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. november, 2007 pa kam gre ta svet yavarye ahtaj se lovci na delu Citiraj If in doubt, flat out...
vuk Napisano 28. november, 2007 Prijavi Napisano 28. november, 2007 pa kam gre ta svet yavarye ahtaj se lovci na delu Eh to so blatari...mi na cestah se lahko bolj bojimo avtomobilistov kot jagrov... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Mazda323 Napisano 28. november, 2007 Prijavi Napisano 28. november, 2007 Ko pa dobite na mizo kaki dober "?nicl" potem pa mislim da ne pomislite na kaj takega pa jokate kak je ?ival trpela... Citiraj
qwerty Napisano 28. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. november, 2007 sej res sam ko pa pogleda? tiste nedol?ne o?i ko so v filmu, ve? da ti povejo "zakaj delate to z mano" vsaj naj prej ubije na pa na ?ivo men je kr na jok ?lo res umetno krzno imamo v dru?ini kar pomnim ker so vsi proti natur aja pa ?e smo ?e pr ?niclih je isto kot da bi kravi ko bi bla ?iva rezal meso odr?ejo glavo al ka pa? ?e da re?jo hiter muk, tam pa ?e za povrh mu?i ?ival ne zdi se mi fer res... Citiraj If in doubt, flat out...
matej mx3 Napisano 28. november, 2007 Prijavi Napisano 28. november, 2007 pomagajmo ?ivalim je za mene ?uden pojem. bol?e bi pomoje blo pomagajmo ?ivalim z katerimi kruto ravnajo. saj ?lovek je tud ena vrsta ?ivali a ne? Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
YavarYe X6V6 Napisano 29. november, 2007 Prijavi Napisano 29. november, 2007 Eh to so blatari...mi na cestah se lahko bolj bojimo avtomobilistov kot jagrov... ?ista resnica. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 29. november, 2007 Prijavi Napisano 29. november, 2007 Kaj a avtomobilisti tud na vas strelajo al kaj Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. november, 2007 Prijavi Napisano 29. november, 2007 Kaj a avtomobilisti tud na vas strelajo al kaj Ne sploh ne gledajo kje in kako se vozijo, to je huje kot straljanje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
vuk Napisano 29. november, 2007 Prijavi Napisano 29. november, 2007 Ne sploh ne gledajo kje in kako se vozijo, to je huje kot straljanje. To?no tako... Zato raje ?imve?krat pobegnem ?ez (biv?o) mejo... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Boss Napisano 29. november, 2007 Prijavi Napisano 29. november, 2007 ?e dobr, da nimam motorja, ker tole se sli?i grozno... sej ste ?e ?ist ogro?ena vrsta Resno spra?ujem, a folk namenoma ogro?a motoriste - primer: recimo se vozi? z motorjem po pravilih 50-60km/h ?ez naselje pa te nekdo pogleda in ti namenoma zapelje na cesto, da te izsili? :ne vem: @Vuk: a v Avstriji je toliko bolje ali je le manj prometa kot pri nas :ne vem: Citiraj
vuk Napisano 29. november, 2007 Prijavi Napisano 29. november, 2007 ?e dobr, da nimam motorja, ker tole se sli?i grozno... sej ste ?e ?ist ogro?ena vrsta Resno spra?ujem, a folk namenoma ogro?a motoriste - primer: recimo se vozi? z motorjem po pravilih 50-60km/h ?ez naselje pa te nekdo pogleda in ti namenoma zapelje na cesto, da te izsili? :ne vem: @Vuk: a v Avstriji je toliko bolje ali je le manj prometa kot pri nas :ne vem: Da,folk namenoma ogro?a motoriste(seveda ne vsi)...se mi je enkrat zgodilo,da sem na easy prehiteval eno ?kodo karavan,temno modro;ko sem bil pri voznikovih vratih sem z pogledom ujel ?oferja,njegov nasmeh in v naslednjem trenutku je z volanom & avtom cuknil proti meni...?e dobro,da sem prehiteval kar dale? od avta in me ni zadel.Aja,glede naselja...?e se vozi? to?no po omejitvi pa silijo vate odzadaj,kot da saj ma? motor,torej vozi hitro.V Avstriji je veliko bolje,folk je bolj kulturen,?eprav tudi najde? idiote,ampak res zelo redko;ceste so bolj?e,kazni manj?e;v Italiji je pa ?e bolj?e. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.