spigi Napisano 30. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 30. november, 2007 Pozrdav, eto kako i pi?e, tra?im KL-ZE pa ako netko ima kakvu informaciju neka se slobodno javi! Bilo bi dobro da je s getribom i elektrikom (instalacijama) ili cijeli auto s tom ma?inom! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda_mx Napisano 30. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 30. november, 2007 Pozrdav, eto kako i pi?e, tra?im KL-ZE pa ako netko ima kakvu informaciju neka se slobodno javi!Bilo bi dobro da je s getribom i elektrikom (instalacijama) ili cijeli auto s tom ma?inom! Moze se uvoziti iz USA (motor, getriba). Ali troskovi su prilicno veliki. A cijeli avto samo iz Japana, jer su samo tamo prodavani. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 1. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. december, 2007 umjesto kl-ze stavi? kl-de pa je dovoljno... kl-de se nadje u slede?im vozima: http://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_K_engine Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Vocko Napisano 10. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 10. december, 2007 Moze i KL-DE da se prepravi u KL-ZE, ali opet nije to to Inace KL-DE moze poprilicno jeftino i lako da nadje... Kod mene se prodavala 626, ceo auto, sa tim motorom za 750e... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tich Napisano 10. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 10. december, 2007 Mislim, da ti je bolja varjanta KLDE + turbo ili kompresor. La?je jih bo? na?el. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 10. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 10. december, 2007 OT:A ima 1.8 V6 K glavo? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda_mx Napisano 11. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. december, 2007 Ni vazno kaksen motor vzames, KL gre v vsakem primeru brez tezav na 250KM brez dodatkov turbine in podobnega. Ce se se malo potrudis pa 300KM. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 12. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. december, 2007 ?e enkrat: A imajo na?i ?estaki K glavo (karkoli ?e to pomeni)? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda_mx Napisano 12. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. december, 2007 Nikoli slisal za "K" glavo. Kaj naj bi to bilo? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tich Napisano 12. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. december, 2007 verjetno je to mi?len K kot K-serija motorjev (K8, KF in KL - DE in ZE) in potem re?ejo glavi tut K glava...mogo?e... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 12. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. december, 2007 Nikoli slisal za "K" glavo. Kaj naj bi to bilo? ...Ford Orion K glava (uop?te K glava)... :ne vem: ...Prasak ume da bude glasan, ali je bezopasan. Kod injection sistema je ovo već druga pri?a, po?to tu ima vi?e vitalnih delova koji mogu biti o?tećeni. Najrizi?niji su Bosch L Jetronic sistemi i takozvana K-glava, zbog osetljive konstrukcije protokomera vazduha... :ne vem: Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda_mx Napisano 12. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. december, 2007 Tam je govora o Fordu Orionu. Tukaj pa je debata o Mazdah. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 13. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. december, 2007 Tam je govora o Fordu Orionu. Tukaj pa je debata o Mazdah. Nekateri motorji so isti v Fordih in Mazdah. V textu pi?e tudi: ...Najrizi?niji su Bosch L Jetronic sistemi i takozvana K-glava, zbog osetljive konstrukcije protokomera vazduha...Meni ?e zdej ni ?ist jasno kaj je 'takozvana K-glava' :ne vem: Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda_mx Napisano 13. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. december, 2007 Noben Ford nima Mazdinih motorjev (ce odstejemo Ford Probe). Razen avtov od letnika 2003 naprej ali tam nekje. Imajo 2.0 in 2.3 Mazdine motorje iz Mazde6, predvsem ameriski modeli. Se zmeraj mi ni jasno kaj imajo tukaj veze Mazde? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tich Napisano 13. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. december, 2007 Mislim da starej?i ?tirivaljniki so bili tut isti/podobni (fiesta, 323)??? al ne? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda_mx Napisano 13. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. december, 2007 Ne. Od kje vam sploh te ideje? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 13. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. december, 2007 Kia Sephia ima naprimer B6 motor. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Segi Napisano 13. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. december, 2007 Ne. Od kje vam sploh te ideje? ford laser in podobni, ter tudi nekatere starej?e kie, katere motorje so pa meli notr?? pardon za OT.. ford: http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Laser Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda_mx Napisano 13. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. december, 2007 Kia Sephia ima B5 motor po Mazdini licenci. Skoraj vsi zgodnji Kiini modeli so nastali po Mazdini licenci. Ampak kaj ima tukaj veze Ford? (Razen Probe) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 13. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. december, 2007 Mazda mx pojma nimas Tudi od moje mazde je motor od forda, ker pise common rail in 2.0...tocno tko kot pri ford monedu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 14. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2007 Ampak kaj ima tukaj veze Ford? (Razen Probe) ?e ima Ford Probe 2.5 V6 'K glavo' jo ima tudi moja 1.8 V6! Mene samo zanima kaj to je 'takozvana K glava' :ne vem:Druga?e pa je text povzet iz internetne strani vgrajevalca plinske instalacije. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tich Napisano 14. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2007 pa jim ne bi ti raj en mail?ek poslau? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 14. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2007 pa jim ne bi ti raj en mail?ek poslau? Sem pa ne odgovarjajo (preve? mailov dobijo) Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda_mx Napisano 14. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2007 Mazda mx pojma nimas Tudi od moje mazde je motor od forda, ker pise common rail in 2.0...tocno tko kot pri ford monedu Ce imas Mazdo3 dizel potem je tvoj 1.6 dizel motor od Citroen/Peugeot/Ford naveze. 2.0 dizel od Mazde nima nic skupnega z 2.0 dizel od Forda. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 14. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2007 Vem to...napisal sem sarkasticno Ampak nisi dojel... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.