jernic Napisano 2. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. december, 2007 ne vem ,morda je ?e kje kdo obesil tale link na forum.prav zabavno....http://www.youtube.com/watch?v=tAux4VUBAsU Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99 Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 2. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. december, 2007 a jaaaaaaaa mislio... kak je mazga na?gala mercedeza na 402m hehe... ampak dobra fora Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
matej mx3 Napisano 2. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. december, 2007 zanimivo to Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 2. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. december, 2007 Yeah, you can NOT compare a Mercedes to a Japanese built Mazda MX5. The Mazda is far superior. The Mercedes may beat the Mazda in a drag race, but 20 miles down the road, the Mercedes would be broken down! The Mazda driver would blow past him at about 135 mph. That's Japanese technology! Oh yeah, and you could buy 3 Mazda MX5s for that 1 German unreliable boat anchor that just "tries" to represent a true sports car! To je beseda Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOBI Napisano 3. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 3. december, 2007 he,he Citiraj MAZDA POWER Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 3. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 3. december, 2007 Poglejte pol ?e tole, me zanima ?e je sploh komu MX5 bolj v?e? kot S2000?! :ne vem: http://www.youtube.com/watch?v=Svr_n9PmZXI...feature=related Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 3. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 3. december, 2007 po komentarjih pod videom sode? niti ne :ne vem: moj glas gre tudi mx-ki Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 3. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 3. december, 2007 He he,dobra finta! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
primto Napisano 3. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 3. december, 2007 He he,dobra finta! http://www.youtube.com/watch?v=mLBGJmlBmm8...feature=related tole je zanimivo, sem kar razo?aran nad Hondo, ?eprav pri zavorah tam nikoli niso bili mo?ni, ?e pri novem type R mi jih je uspelo pregreti do nelagodnega ob?utka Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOBI Napisano 3. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 3. december, 2007 mazda ITAK Citiraj MAZDA POWER Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 3. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 3. december, 2007 Tole je pa ?e bl morala! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 3. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 3. december, 2007 Tole je pa ?e bl morala! Ah kje, to je ?e serijsko ?isto mo?no... Tole je pa res morala! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOBI Napisano 4. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 4. december, 2007 pravi stroj tale nissan Citiraj MAZDA POWER Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 10. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 10. december, 2007 Da ne bo kdo mislil, da se samo norca delam ker sem nazadnje prilepil Nissana. Obvezen ogled: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 10. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 10. december, 2007 Da ne bo kdo mislil, da se samo norca delam ker sem nazadnje prilepil Nissana. Obvezen ogled: Ja to je pa res ?e bolano Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 11. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. december, 2007 1500 HP + Kaj za vraga si lahko sploh pomaga? s tem????? Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 11. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. december, 2007 Jz bi tole uporabu v industriji, ne pa za na cesto! Mogo?e za kak?no ladjo poganjat! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 11. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. december, 2007 Drag race... Sem pa tudi ?e videl posnetke kako se nekdo z 1000+ konjskim american musclejom vozi po mestu in izgleda kar zabavno. Saj Veyron ima tudi 1000 konjev pa je za na cesto. Pa ?e kak?nega 1000 konjskega bi lahko povedal (Skyline JUN lemon, raznorazne Supre...) Ni pa to za v trgovino po kruh, ampak hej je pa. To je bistvo, da se poka?e kaj vse se da. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.