KAALman Napisano 4. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 4. december, 2007 pa da nebi slu?ajno... roverja odsvetujem, xedos 6 pa priporo?am sem mel 11mesecev kak?na zvo?na za??ita, udobje, klima serijsko... dvojno tesnenje vrat... 4 elektri?na stekla, abs za normalno vo?njo odli?en avto... za dinami?no vo?njo malce podhranjen, poraba pa 8 do 9 litrov na 100km, jaz nisem mel nikoli ve?... hmm.. pa manj ne edino kar je mogo?e mal kriti?no, je lahko poraba olja... samo to sem samo sli?al od nekaterih lastnikov, moja ni pila ve? kot 1dcl na 5.000 km aja.. khm... redkost: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1758151 Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 4. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 4. december, 2007 Kak?no olje, men ga ne ?ge n?, pa ma juhuhu kilometrov, pa ga NE ?param. ps. Pa ne okol govort !!!!!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 4. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 4. december, 2007 Stvar je taka da sem jaz resen interesent. Prosim da se odlo?i? za roverja A mi ga odstopi?? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
hope Napisano 4. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 4. december, 2007 Kot si opazil, te nisem klicala in nisem ?la na testno Ja, ti ga odstopim. Citiraj >>>beauty<<< Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 5. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2007 Kot si opazil, te nisem klicala in nisem ?la na testno Ja, ti ga odstopim. Pa ne okol govort Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 5. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2007 pa da nebi slu?ajno... roverja odsvetujem, xedos 6 pa priporo?am sem mel 11mesecev kak?na zvo?na za??ita, udobje, klima serijsko... dvojno tesnenje vrat... 4 elektri?na stekla, abs za normalno vo?njo odli?en avto... za dinami?no vo?njo malce podhranjen, poraba pa 8 do 9 litrov na 100km, jaz nisem mel nikoli ve?... hmm.. pa manj ne edino kar je mogo?e mal kriti?no, je lahko poraba olja... samo to sem samo sli?al od nekaterih lastnikov, moja ni pila ve? kot 1dcl na 5.000 km aja.. khm... redkost: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1758151 Uau, tole je pa vredno svojega denarja Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
hope Napisano 5. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. december, 2007 Pa ne okol govort ?e bi mela ke? za reg., bi ga takoj vzela. Tvoja draga bo ziher ?ist navdu?ena. Citiraj >>>beauty<<< Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 5. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2007 Pa sej loh na polo?nce oz. obroke uzame?, tko da ni hudga pol! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
hope Napisano 5. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. december, 2007 Pa sej loh na polo?nce oz. obroke uzame?, tko da ni hudga pol! :ne vem: LOL, pa tega se ho?em zdej znebit Citiraj >>>beauty<<< Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 5. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2007 Danes imam testno vo?njo pol bomo pa vidl Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 5. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2007 ?aki Si?i, a gre? res, al je to spet neki hec, razn ?e bo voz namest slovitega dru?inskega Volvaka? :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
hope Napisano 5. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. december, 2007 ?aki Si?i, a gre? res, al je to spet neki hec, razn ?e bo voz namest slovitega dru?inskega Volvaka? :ne vem: Volvota jz vzamem!!!! Citiraj >>>beauty<<< Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 5. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2007 ?aki Si?i, a gre? res, al je to spet neki hec, razn ?e bo voz namest slovitega dru?inskega Volvaka? :ne vem: Tak je plan Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
hope Napisano 5. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. december, 2007 ?e en KLIK... sam brez klime... Citiraj >>>beauty<<< Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 5. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2007 ?e en KLIK... sam brez klime... To je ta k sem ga gledal, dokler si bla ti ?e u igri za bordo-ja. Ne bi blo fer ti dat nasvet 'kupi', pol ga pa kr odpelat. Ker nima klime, sem vpra?al yavar-ja kako je z monta?o...pri tem mi je pa bolj v?e? barva... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
hope Napisano 5. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. december, 2007 To je ta k sem ga gledal, dokler si bla ti ?e u igri za bordo-ja. Ne bi blo fer ti dat nasvet 'kupi', pol ga pa kr odpelat. Ker nima klime, sem vpra?al yavar-ja kako je z monta?o...pri tem mi je pa bolj v?e? barva... Aja tega! No pol sm pa jz mal zabluzila, sm misnla da si ?el bordo gledat. Ko si pa napisal, da naj se jaz raje za Roverja odlo?im... No, sporo?am, da ne bom Roverja vzela.... Ampak tistega Xedosa tud ne. Citiraj >>>beauty<<< Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOBI Napisano 5. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2007 :ne vem: kaj pa je zdaj v igri Citiraj MAZDA POWER Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
hope Napisano 5. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. december, 2007 :ne vem: kaj pa je zdaj v igri Ni? ?e. Ker ni? ni takega na netu. Citiraj >>>beauty<<< Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 6. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 6. december, 2007 Evo bil na testni vo?nji. Avto dela super, motor prede skoraj nesli?no, notri je k nov, izredno ohranjen. Prednji odbija? je za po?trihat (barva se lu??i) pa zadnja lu? je po?ena, drga? nobene rje. Se vidi, da je bil dejansko gara?iran. Je pa avto prakti?no od prvega lastnika (od o?eta). Sem mu ponudu 2200 pa je reku, da za tak denar ga ne DA. Tko da sem reku, da bom ?e mal razmislu... ...Ko si pa napisal, da naj se jaz raje za Roverja odlo?im... No, sporo?am, da ne bom Roverja vzela.... Ampak tistega Xedosa tud ne. Tisto z rover-jem je bil đst đouk Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
hope Napisano 6. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 6. december, 2007 No po?aki ?e kak?n tedn, mogo?e pa zni?a ceno... Razen ?e ti ga jaz ne speljem za 2300 joke Citiraj >>>beauty<<< Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.