Skoči na vsebino

pa sm jo vpla?ala

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?estitke k odlo?itvi, in pa iskrene ?elje, da ti bo mazda slu?ila bolje kot clio :)

aja.... pa slikc NE pozabit prilimat spomladi ! :)

p/s: danes opazoval M2 v treh barvah in zaklju?il, da je v srebrni definitivno NAJLEP?A ! :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

?estitke ob nakupu,pa veliko sre?nih kilometrov. :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Ni mi ?isto jasno ali imajo toliko naro?il, ali pa se dogaja kaj drugega v zvezi z novo M2. Tale ?akalna doba je meni rahlo predolga <_<

V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Napisano

Simon se spomnis un oce od prijateljice, ki je hotu kupit Qashqai-ja?

Je obupal, ker se ga caka 8 mesecev (halo?) in kupil pezo 308.

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

evo....jaz sem si pa za miklav?a vpla?ala mazdo 2 :)) jo dobim nekje aprila in jo komaj in te?ko ?akam. v?eraj sem se malo peljala z njo in je tako cort, da ni za povedat.....sedaj imam clia III in je bistvena razlika med njima res.....

aaaaa bravo! :jupiii:

The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....

Napisano

Simon se spomnis un oce od prijateljice, ki je hotu kupit Qashqai-ja?

Je obupal, ker se ga caka 8 mesecev (halo?) in kupil pezo 308.

ne razumem ?e smo v ev ropi, zakaj si NOVEGA avta ne naro?i v nem?iji, italiji...novo je itak novo.jasno, ?ez osem mesecev model ni ve? tako popularen kot danes
Napisano

Sam res... ?e mi avta ne morejo zrihtat v enem mesecu naj ga kar imajo, ker izbire je dovolj oziroma preve?. Ok, ?e gre za ekskluzivo, al pa ?ist nov model bi po?akal ampak ziher ne 8 mesecev.

33112_1.png

Napisano

pa saj ga lahko naro?i? zunaj, takoj, za tako vsoto, se ti spla?a vse skupaj organizirat tudi v Nem?iji.

Napisano

menda je ?akalna doba tako dolga, ker jih pa? naredijo dolo?eno ?tevilo in gre ogromno avtomobilov v avstrijo, saj naj bi bili avstrijci nori na mazde.....tako sem nekje zasledila....

meni kar pa?e, da jo dobim sredi aprila, ko odleze sneg....in naj leto?nja sol grize kar clia :D

hvala vsem ?e enkrat za ?estitke....in ja..slikca sledi......

Napisano

?e si se ga odlo?ila po?akat,si ga ?e res ?eli?.?estitke za odlo?itev in da bi bil res odli?en avto. :bravo:

Napisano

ja jebiga, dolo?eni ljudje ga ho?ejo imet pa med prvimi, tudi to je res.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• "Ne čujem dobro, ne čujem dobro, ali ću pokušati da odgovorim na vaše pitanje..."   Kdor je dovolj star, se bo spomnil, kdo je to bil in v kateri situaciji...   Kakorkoli, ja, tudi VW je dobil zimske gume. Kdor "potegne takratko" in mora z njim na pot, ni treba, da je kaznovan še s slabimi pnevmatikami...
    • Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne. Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.   Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
    • Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.