KAALman Napisano 8. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 8. december, 2007 ?estitke k odlo?itvi, in pa iskrene ?elje, da ti bo mazda slu?ila bolje kot clio aja.... pa slikc NE pozabit prilimat spomladi ! p/s: danes opazoval M2 v treh barvah in zaklju?il, da je v srebrni definitivno NAJLEP?A ! Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 9. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. december, 2007 ?estitke ob nakupu,pa veliko sre?nih kilometrov. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
aleksander Napisano 9. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. december, 2007 Ni mi ?isto jasno ali imajo toliko naro?il, ali pa se dogaja kaj drugega v zvezi z novo M2. Tale ?akalna doba je meni rahlo predolga Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej ! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 9. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. december, 2007 Ja koliko ?asa pa misli? da ?aka? Nissan Qashqaia? Nekje isti rang. ?e ?kodo Fabio smo ?akali 2 meseca. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 9. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. december, 2007 Simon se spomnis un oce od prijateljice, ki je hotu kupit Qashqai-ja? Je obupal, ker se ga caka 8 mesecev (halo?) in kupil pezo 308. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Catya Napisano 9. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. december, 2007 evo....jaz sem si pa za miklav?a vpla?ala mazdo 2 ) jo dobim nekje aprila in jo komaj in te?ko ?akam. v?eraj sem se malo peljala z njo in je tako cort, da ni za povedat.....sedaj imam clia III in je bistvena razlika med njima res..... aaaaa bravo! Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
cleopatra Napisano 9. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. december, 2007 Simon se spomnis un oce od prijateljice, ki je hotu kupit Qashqai-ja?Je obupal, ker se ga caka 8 mesecev (halo?) in kupil pezo 308. ne razumem ?e smo v ev ropi, zakaj si NOVEGA avta ne naro?i v nem?iji, italiji...novo je itak novo.jasno, ?ez osem mesecev model ni ve? tako popularen kot danes Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 9. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. december, 2007 Sam res... ?e mi avta ne morejo zrihtat v enem mesecu naj ga kar imajo, ker izbire je dovolj oziroma preve?. Ok, ?e gre za ekskluzivo, al pa ?ist nov model bi po?akal ampak ziher ne 8 mesecev. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
cleopatra Napisano 10. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 10. december, 2007 pa saj ga lahko naro?i? zunaj, takoj, za tako vsoto, se ti spla?a vse skupaj organizirat tudi v Nem?iji. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
xena Napisano 11. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 11. december, 2007 menda je ?akalna doba tako dolga, ker jih pa? naredijo dolo?eno ?tevilo in gre ogromno avtomobilov v avstrijo, saj naj bi bili avstrijci nori na mazde.....tako sem nekje zasledila.... meni kar pa?e, da jo dobim sredi aprila, ko odleze sneg....in naj leto?nja sol grize kar clia hvala vsem ?e enkrat za ?estitke....in ja..slikca sledi...... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 11. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. december, 2007 ?e si se ga odlo?ila po?akat,si ga ?e res ?eli?.?estitke za odlo?itev in da bi bil res odli?en avto. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
cleopatra Napisano 11. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. december, 2007 ja jebiga, dolo?eni ljudje ga ho?ejo imet pa med prvimi, tudi to je res. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.