saso Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Pozdravljeni ! Zanima me Mazda 3, ?e je motor 1.6 diesel dovolj za ta avto. Citiraj
Symon Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 ?isto dovolj. kazni so itak prevelike, 110 konjev je za tak avto ?isto dovolj sploh glede na to da avtu pomaga tudi navor, ki ga ima dizel veliko ve? kot 1.6 dizel. Koliko se ti bolj spla?a nabaviti dizla od bencinarja je pa seveda tvoja odlo?itev, stil vo?nje in koliko km naredi? letno in na kak?nih relacijah ponavadi. Citiraj
saso Napisano 8. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. december, 2007 Sli?al sem, da je enemu, ki je imel peugeota 407 1.6 HDI razneslo motor, ker je dalj ?asa vozil po avtocesti 180 km/h. Sa?o LP Citiraj
KAALman Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Sli?al sem, da je enemu, ki je imel peugeota 407 1.6 HDI razneslo motor, ker je dalj ?asavozil po avtocesti 180 km/h. Sa?oLP eh... ?e je cel ?as vozil v 3 prestavi... ? tole je mal tko tko... mogo?e nisi sli?al vseh plati zgodbe... Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Sli?al sem, da je enemu, ki je imel peugeota 407 1.6 HDI razneslo motor, ker je dalj ?asavozil po avtocesti 180 km/h. Sa?oLP Heh,jest sem tudi sli?al,da je enemu BMW-ju, 5-ki zaribala ma?ina- novemu......in to zato,ker mu je ?la vodna pumpa(plasti?na). Pa ni vozu kolega 180,ampak 50 po mestu. Citiraj
David Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 ?isto dovolj. kazni so itak prevelike, 110 konjev je za tak avto ?isto dovolj sploh glede na to da avtu pomaga tudi navor, ki ga ima dizel veliko ve? kot 1.6 dizel. Koliko se ti bolj spla?a nabaviti dizla od bencinarja je pa seveda tvoja odlo?itev, stil vo?nje in koliko km naredi? letno in na kak?nih relacijah ponavadi. Syymon da te popravim.... verjetno si bil ?e malo zaspan.... Torej ?e gledamo mazdo 3 diesel govorimo o agregatu z 90 KM kar je za vsakodnevno vo?njo ?isto dovolj, osebno sem se raje odlo?il za bencinsko verzijo ki ima seveda vi?jo porabo, ampak mi je dinamika motorja pri bencinski razli?ici prevladala in kot vidi? sem se odlo?il za bencin. Druga stvar je pa cena.... Ko sem kupoval je bila razlika med benz - diesel v na?i biv?i valuti 800 000 sit.... kar pa po hitrem izra?unu ne more? amortizirat v neki smiselni ?ivljenski dobi avta. Osebno delam cca 50 k km na leto... pa mi ra?unica ?e funkcionira... Skratka... odlo?itev je tvoja, in predlagam da gre? najprej na testno vo?njo z obema in se na podlagi tega odlo?i? katerega vzet... LP David Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 David a ni facliftana 3 z 110 KM? Citiraj
David Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 Kot je meni znano motor ostaja isti..... Ampak ne dam roke v ogenj za to.... Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 CD110 CE 80 / 110 4,8 128 17.574,71CD110 TX 80 / 110 4,8 128 20.244,36CD110 TX Plus 80 / 110 4,8 128 21.124,93CD143 GT 105 / 143 6,0 162 23.148,80 Vir: http://www.mazda.si/salon/mazda3/mazda3/podatki-in-cene Citiraj
LabiGT Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 Mazda 3 diesel so dobi: 1.6 90 in 110 KM 2.0 143 KM Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 Vir: http://www.mazda.si/salon/mazda3/mazda3/podatki-in-cene Diesel od 143 KM..... To pa sploh vedu nisem..... to bom pa kupu!!!!! Citiraj Feel free....
zemir Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 Diesel od 143 KM..... To pa sploh vedu nisem..... to bom pa kupu!!!!! Ja tole bi pa znal kr dobr it ?e kk?en ?ip pa res da ni mps bi pa blo ene 170 kon?kov Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
qwerty Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 David a ni facliftana 3 z 110 KM? maj?ken bom OT:ka je to facelift ?e en cajt opazujem va?e poste pa ne vem ka je to pa nism tut ne spra?val da neb budalo izpado zdej bom pa res Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 Facelift: poglej kako starejso zensko, kako ji visijo licke pa to. Ce bi sla k plasticnemu kirurgu, bi ji on dal noter vsadke, da ne bi vse viselo dol. In bi pol zgledala mlajsa. Torej je sla na facelift A ti je jasno zdaj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 Facelift: poglej kako starejso zensko, kako ji visijo licke pa to. Ce bi sla k plasticnemu kirurgu, bi ji on dal noter vsadke, da ne bi vse viselo dol. In bi pol zgledala mlajsa. Torej je sla na facelift A ti je jasno zdaj Hehe Labi slikovita primerjava. Qwerty zdaj pa samo namesto besede ?enska vstavi avto pa dobi? re?itev uganke. Z drugimi besedami: avto, ki se na trgu prodaja nekaj let rata preve? obi?ajen (star) in z raznoraznimi tehni?nimi, predvsem pa karoserijskimi popravki ga rahlo pomladijo, da zgleda nov in se lahko prodaja ?e nekaj let predno ga zamenja popolnoma nov model. V ?argonu NFS-ja je facelifting neke vrste enostaven tovarni?ki stayling. Citiraj
uklopko Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Ja tole bi pa znal kr dobr it ?e kk?en ?ip pa res da ni mps bi pa blo ene 170 kon?kov Res je z veeeeeeeeeeeeeeee???????? navora ko mps!!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Ne, kot vidi? nisem bil zaspan. Ne brcaj v temo. Navora ima pa MPS, 380Nm, bo dovolj za dizla, ki ima 360Nm in se ga da tudi ?ipati? Torque steer je pa tudi na MPSki eliminiran z LSD in elektroniko, medtem ko bi dizla veliko bolj zategovalo. Je pa dobra ideja tale 2.0 dizel ?e se ga res dobi. Bi imel. Citiraj
LabiGT Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Lahko dajejo LSD, lahko tudi nore gobe...toliko moci za sprednji pogon ni v nobenem primeru dobro... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Hja ampak vseeno so neodvisni opisovalci z MPSko dosegali bolj?e rezltate kot s konkurenco ter jo pohvalili da za spremembo od kakeih Oplov OPC tu prakti?no ni torque steera. Sicer pa to ni tema tega topica. Citiraj
Boss Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Lahko dajejo LSD, lahko tudi nore gobe...toliko moci za sprednji pogon ni v nobenem primeru dobro... BMW lover V?asih je bil to res tabu in so govorili da je 225 konjev maksimum za prednji pogon - to fabulo je lansiral Audi, ko je predstavil A4 z motorjem 1.8T (225KM). Od takrat se je marsikaj spremenilo in tudi izbolj?ana vodila na prednjih premah in LSD-ji omogo?ajo tudi precej veliko mo? samo na prednjem pogonu. Marsikdo je namre? ?e vedno prepri?an, da s premo?nim prednjim pogonom gre? samo naravnost iz ovinka, ko pritisne? gas. Seveda gre?, ?e brez ob?utka pritisne? na gas in to se ti zgodi ravno tako tudi z zadnjim pogonom. ?e je ?lovek za volanom butelj je pa? butelj in tu pogon nima neke bistvene veze. Tudi mo?ni FWD-ji se lepo peljejo - poglej recimo WTCC, kjer je BMW komaj spredaj pred Seatom, ki je povrhu ?e diesel?!? . Tudi Chevroleti so zelo konkuren?i, slab?e pa so le Alfe. Tudi ostali Honda, Toyota in Volvo, ki niso tovarni?ke ekipe so vsi FWD in glede na to, da imajo WTCC avtomobili cca 280KM problemov s prednjim pogonom nekako ni tudi pri Leonu TDI ne, pa ?eprav ima kar 460Nm navora. Citiraj
LabiGT Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Skratka sprednji pogon sux Vsi pravi avti majo pogon na pravi strani (vkljucno z mx5) To je edino, kar me moti pri Alfi spider Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Vsi pravi avti majo pogon na pravi strani (vkljucno z mx5) Torej ti nima? pravega avta. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Torej ti nima? pravega avta. Ti in jaz tud ne. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Se pravi,tisti,ki imajo fi?kote imajo prave avte. Citiraj
ReDevil Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Skratka sprednji pogon sux Vsi pravi avti majo pogon na pravi strani (vkljucno z mx5) Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.