LabiGT Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Torej ti nima? pravega avta. Ne se Je pa mazda6 vkljucno z alfo 156 eden boljsih sprednjih pogonov, kar sem jih vozil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Skratka sprednji pogon sux ?e ne zna? vozit pol pa je najla?je re?'t da sux Citiraj
madmax Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Pomojem pa ne eno ne drugo ni optimalna zadeva, pravzaprav nima konkurence edinemu pravemu pogonu........4 wheel drive Citiraj
BOJČ Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Ne vem zakaj imam mo?an ob?utek, da se pripravlja ena ?rna dirka.......... :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Pomojem pa ne eno ne drugo ni optimalna zadeva, pravzaprav nima konkurence edinemu pravemu pogonu........4 wheel drive Se strinjam. Citiraj
Boss Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Pomojem pa ne eno ne drugo ni optimalna zadeva, pravzaprav nima konkurence edinemu pravemu pogonu........4 wheel drive ?e ho?e? maksimum grip and handling pol je to to ?al pa ima ve?je izgube kot zadnji sploh pa kot prednji pogon in ?e ni cesta zelo zavita ali pa je na njej slab oprijem tudi ta re?itev ni glih najbolj?a. Citiraj
BOJČ Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Torej je re?itev v inteligentni elektroniki, ki bi po potrebi preklapljala med vsemi 3 opcijami in to zelo hitro... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Torej je re?itev v inteligentni elektroniki, ki bi po potrebi preklapljala med vsemi 3 opcijami in to zelo hitro... Se ve,kako je,ko je ful elektronike-nikakvo... Citiraj
madmax Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 ?e ho?e? maksimum grip and handling pol je to to ?al pa ima ve?je izgube kot zadnji sploh pa kot prednji pogon in ?e ni cesta zelo zavita ali pa je na njej slab oprijem tudi ta re?itev ni glih najbolj?a. od koder jaz prihajam so ceste ve?inoma ravno tak?ne, ozke in zavite, oprijem pa tako ali tako pri nas nikjer ni nevem kaj :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Sprednji pogon so uvedli, ker so izgube v prenosu malo manjse (zaradi kardana), predvsem se uporablja zaradi vecjega izkoristka potniske kabine in seveda stroski izdelave so manjsi. Ce bi bil toliko dober za voznost bi ga najbrz imela tudi F1. Najvec sem se naucil vozit, ko sem mel nekaj mesecev BMW 520 letnik 1978. 6 cilindrov, 120 KM, razporeditev teze 65 spredaj, 35 zadaj. Po snegu me je enkrat, ko sem prestavljal iz 3. v 2. zavrtelo tako mocno, da sploh nisem vedel kaj se je zgodilo. Tist avto je bil prava sola Zadnji pogon pomeni, da je prednji del manj obremenjen in se tudi kolesa vec zavrtita. Pa se power slide lahko izvajas Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Torej je re?itev v inteligentni elektroniki, ki bi po potrebi preklapljala med vsemi 3 opcijami in to zelo hitro... Rad bi videl 480 konjski RWD ali pa celo FWD avto, ki bi speljal takole v snegu v klanec. Sprednji pogon so uvedli, ker so izgube v prenosu malo manjse (zaradi kardana), predvsem se uporablja zaradi vecjega izkoristka potniske kabine in seveda stroski izdelave so manjsi.Ce bi bil toliko dober za voznost bi ga najbrz imela tudi F1. Zadnji pogon pomeni, da je prednji del manj obremenjen in se tudi kolesa vec zavrtita. Pa se power slide lahko izvajas Res je. ?e vzamemo dva primerljiva avta z isto konji in razli?nim pogonom je RWD hitrej?i in ima bolj?o lego (ajde recimo MX-5 1.8 vs CRX ESi, lahko pa tudi BMW 3 coupe vs kak 406 coupe itd...). Itak ima vsak pogon svoje prednosti kar smo ugotovili. Ampak bistvo je pa tisto, da dandanes tudi 200+ konjev na prednjih kolesih ni te?ava, jasno, RWD bi bil najbr? hitrej?i ampak ko gre za najmo?nej?e verzije FWD avtov (Civic, Mazda 3...) to pa? ni mo?no. Smo offtopic, ampak je pa pametna debata. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.