nisde Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Kolega mi je reku da je v planu spremeba zakona o temnenju stekel, in sicer ho?jo dose?t da se sprednja stekla nebi ve? temnila, zadnje pa ne bi ve? pustil do 55%. Jst mam v planu dt 10% okol in okol, sam zadi zgleda grdo k svina. Kk?na informacija ve?? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
hope Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Ma kaj skoz spreminjajo te zakone... Mislm.... Citiraj >>>beauty<<<
nisde Napisano 8. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. december, 2007 Iz avtomobilizma: Glede zakona, nobeden neve kako toćno je zdej s tem. Ve?ina je skepti?na. Da se pa po novem letu nebo smelo ve? prvih ?ip temnit, je pa ravno danes napisal eden na fait forumu, ki je peljal temnit, da mu so tako tam rekli. Kaj je res, ?e je sploh res se pa itak ne more vedet. Pol mora moj avto ?imprej v akcijo Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 9. december, 2007 Prijavi Napisano 9. december, 2007 ?e nisi peljal mah klinc jih gleda vse skup! Jaz niti slu?ajno ne mislim dat druge folije gor zarad tega bullshita Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.