tihi63 Napisano 9. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. december, 2007 Ponovno jaz. Vem, da boste nekateri komentirali, spet se ogla?a samo, ko ima probleme, pa kljub temu. Zgodilo se mi je da so mi pod sedalo zadnjega sede?a zdrsnili klju?i . Na polgeld ni? posebnega, pa vendar klju?ev ?e vedno nisem uspel dobiti izpod sedala . Ali mi lahko kdo pove, kako se demonitira, ?e sploh se, sedalo zadnjega sede?a pri M6. lp Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 9. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. december, 2007 Najlazje je, da najprej odstranis tisto tapeto na dnu prtljaznika, in potem najbrz bos kljuce videl tam v tisti luknji. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 9. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. december, 2007 to sem ?e probal pa so zdrsnil ?ist nekam na sredino tako, da se jih ne vidi oz. ne da od tu dobil. Tako da bi moral sedalo odstrant, ?e se da oz. nekako dvignit Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 9. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. december, 2007 Nek sistem mora biti za odstranit sede?e, je kak?na ro?ica kje ali pa vzvod? ?e ne pa v navodila pogledati. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 9. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. december, 2007 en sistem sigurno more bit vendar ga mora? poznat. V navodilih pa kot zakleto ravno tega ni, ima? vse drugo samo kako se sedalo odstrani ali dvigne ne. Sem pregledal in sprobal ?e vse verjetne oz.mo?ne variante, pa mi sedala nikakor ne uspe odstrant ali pa vsaj malo dvignt - kot zakleto, pa ?e ravno toplo ni. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 9. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. december, 2007 poglej prilogo, mogo?e kaj pomaga.... prilo?en fajl je tiff s 4mi stranmi ! 1730_1E_02C.zip Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 9. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. december, 2007 pri 7-sede?ni 5ki se da vse sede?e zadne komplet vn vr?t preizku?eno Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 9. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. december, 2007 pri 7-sede?ni 5ki se da vse sede?e zadne komplet vn vr?t preizku?eno Res? Kako pa to gre? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 9. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. december, 2007 poglej prilogo, mogo?e kaj pomaga.... prilo?en fajl je tiff s 4mi stranmi ! Ravno to sem gledal.Izgleda,da je s sprednje strani samo nataknjen zadnji sede? gor na nosilce? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 9. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 9. december, 2007 KAALman a lahko ?e enkrat po?le? ni blo vse prene?eno pa ne odpre. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.