zoom Napisano 27. september, 2011 Prijavi Napisano 27. september, 2011 Airbag, ima verjetno zlomljen-prekinen kabel ki gre na volan.Kje pa se ponavadi zalomi? ABS je verjetno kak senzor shodil, se da enostavno ugotovit kater. Se da po utripih ugotovit kater senzor je hin? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. september, 2011 Prijavi Napisano 27. september, 2011 Se da po utripih ugotovit kater senzor je hin? Zlomi se pod volanom, v enem ohi?ju, kjer je navit kot pol?. Ugotovit se da tud drga?e, tisto utripanje je krneki. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
zoom Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 Ok, hvala mojster Y.... Bom sporo?il nadaljevanje. Citiraj
mazdaman Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 Ok, hvala mojster Y.... Bom sporo?il nadaljevanje. ?e bo? na?el kje je AB kabel cviknjen slikaj Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 ?e bo? na?el kje je AB kabel cviknjen slikaj Je pa malo bolj komplicirano od precvikanega kabla. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
nisde Napisano 1. oktober, 2011 Prijavi Napisano 1. oktober, 2011 Men se je zdj ABS sam nazaj popravu :ne vem: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 2. oktober, 2011 Prijavi Napisano 2. oktober, 2011 O?itno si imel samo kako smet na senzorju. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.