hitri Napisano 21. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 21. november, 2004 pozdravljeni Mi lahko kdo pove kaj bi bilo z mojo mazdo 323f letnik 1992 z lu?mi mi ne dvigne jih ve? in prve lu?i ne posvertijo samo parkirne luci svetijo! zamenjal sem ?e pomo?no stikalo za dvigovanje lu?i in komplet pri volanu sem zamenjal pa mi ne dela! Kaj bi lahko bilo ?e narobe? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda-mx3 Napisano 21. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 21. november, 2004 ce obstaja kak nacin da naredis bypass stikala poskusi tako.... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 23. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 23. november, 2004 Varovalke, slaba masa, prekinjene ?ice, obrabljene ??etke na motor?ku za dvigovanje,... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
hitri Napisano 26. november, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 26. november, 2004 Hvala fantje bil je slab stik na varovalki in sm komplet tamenjal z novim in dela kot nov Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.