Ja tako sem tudi jaz zaključil, lastnik SE bi imel povračilo v obliki res zastonj polnjenja EV (moja ideja je da direktno porabljas presezek s subvencioniranim pretvornikom - mokre sanje) ampak brez investicije ni 'zelenega sveta', ker pa je to več ali manj samo biznis smo kjer smo
Sem imel ta motor v CX-7, dober samo lakom lačen.......še posebej s težkim cx7, 10 je bila utopija, 12 normalno, če si hotel čustva iz motorja pa 14
Nisem ga jaz vozil, je pa imel sodelavec do par let nazaj mazdo 3 MPS v rdeči barvi.
In verjemi, da smo naredili kar nekaj divjih kilometrov z njo. Še Ajvar mu je montiral Mp3 player v njo veliko let nazaj. Takoj, ko jo je prodal, je novi kupec naredil totalko. O dinotu pa ne bi izgubljal besed.
Ugibam, da v tem primeru ne bi imeli prav veliko SE (manj, kot jih je danes, ko se je forsiralo na vse pretege) in da bi bil tvoj predlog tudi za državo še dražji.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.