BOJČ Napisano 21. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2007 je poky napisal: Mazde kot avte lahko,?lanic ?e ne sme?! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
qwerty Napisano 21. december, 2007 Prijavi Napisano 21. december, 2007 je poky napisal: Mazde kot avte lahko,?lanic ?e ne sme?! ka misli? da mam 5 let ne vrjamem ve? u bo?i?ka (otroc tega ne brat) pa tut vem da ?torkle otrokov ne nosjo (tut tega otroc ne brat ) pa pod mazdija sem mislil enako kot kmetija sam da kmetija ne pa?e sm Citiraj If in doubt, flat out...
Allyssa Napisano 21. december, 2007 Prijavi Napisano 21. december, 2007 mali,..ti res ho?? bit tepen a Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 21. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2007 je qwerty napisal: ka misli? da mam 5 let ne vrjamem ve? u bo?i?ka (otroc tega ne brat) pa tut vem da ?torkle otrokov ne nosjo (tut tega otroc ne brat ) pa pod mazdija sem mislil enako kot kmetija sam da kmetija ne pa?e sm ?torkle ne nosijo otrok???? Qwerty, kdo te je pa tako grdo nahecal :ne vem: ? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 21. december, 2007 Prijavi Napisano 21. december, 2007 Pa da Bo?i?ka ni????? Ti nisi resen...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zemir Napisano 22. december, 2007 Prijavi Napisano 22. december, 2007 je poky napisal: Pa da Bo?i?ka ni????? Ti nisi resen...... Kako da ga ni ??? Pa lansk let je ?e biu Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Boss Napisano 22. december, 2007 Prijavi Napisano 22. december, 2007 je zemir napisal: Kako da ga ni ??? Pa lansk let je ?e biu Baje so ga pedofilije obto?ili in naj bi bil v zaporu :ne vem: Verjetno je preve? otroke po naro?ju prekladal? Citiraj
Alex Napisano 22. december, 2007 Prijavi Napisano 22. december, 2007 je Boss napisal: Baje so ga pedofilije obto?ili in naj bi bil v zaporu :ne vem: Verjetno je preve? otroke po naro?ju prekladal? Aha,pa ljub?kal in bo?al tudi... Citiraj
Boss Napisano 22. december, 2007 Prijavi Napisano 22. december, 2007 je Alex napisal: Aha,pa ljub?kal in bo?al tudi... ...groza, a ne... le kdo bi si to mislil? Pa kje je te navade pobral....hmmmm. Citiraj
qwerty Napisano 22. december, 2007 Prijavi Napisano 22. december, 2007 je Allyssa napisal: mali,..ti res ho?? bit tepen a ne no sj bom pliden je BOJ? napisal: ?torkle ne nosijo otrok???? Qwerty, kdo te je pa tako grdo nahecal ? u?iteljica v 4.tem razredu ni mela otrok zato (jih ?e zdej nima), pa una je tut za bo?i?ka bla kriva je poky napisal: Pa da Bo?i?ka ni????? Ti nisi resen...... je zemir napisal: Kako da ga ni ??? Pa lansk let je ?e biu tak je bil da sm jz nov pas dobo sam sem si pa en tedn za tem nov telefon privo??il Citiraj If in doubt, flat out...
Allyssa Napisano 23. december, 2007 Prijavi Napisano 23. december, 2007 ma pa lih letos je mogu it bo?i?ek v zapor, k mamo mi kamin, da bi z lahkoto veliiiiiik stvari prnesu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 23. december, 2007 Prijavi Napisano 23. december, 2007 je Allyssa napisal: ma pa lih letos je mogu it bo?i?ek v zapor, k mamo mi kamin, da bi z lahkoto veliiiiiik stvari prnesu Pa valjda je tak maher,da bo zbe?al iz enega ubogega zapor?ka,a? Citiraj
qwerty Napisano 23. december, 2007 Prijavi Napisano 23. december, 2007 je Alex napisal: Pa valjda je tak maher,da bo zbe?al iz enega ubogega zapor?ka,a? ?e pa nimajo kamina pol je izgubljen n? ne bo z MP4 playerjem Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 23. december, 2007 Prijavi Napisano 23. december, 2007 je Allyssa napisal: ma pa lih letos je mogu it bo?i?ek v zapor, k mamo mi kamin, da bi z lahkoto veliiiiiik stvari prnesu Ma on bo ?e iz zapora,ne skrbi. Ti raj?i pazi,da ju3 ne bo gorelo v kaminu,za ziher pa?,kaj pa ?e vseeno pride. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 23. december, 2007 Prijavi Napisano 23. december, 2007 mislm, da bo mt unga tipa poiskala in ga obesla za jajca, ?e ne pride kon?no zrihtat,... tko, da ?e bo vse po sre?,..bo gorel Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 23. december, 2007 Prijavi Napisano 23. december, 2007 OK,samo pol more pa bo?i?ek skozi vhodna vrata not. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
poky Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 No,da malo o?ivim to temo. je Allyssa napisal: ma pa lih letos je mogu it bo?i?ek v zapor, k mamo mi kamin, da bi z lahkoto veliiiiiik stvari prnesu je poky napisal: OK,samo pol more pa bo?i?ek skozi vhodna vrata not. Pa je blo po moje! Bo pa kamin za Silvestra gorel. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 ka zdej n? ve? finih debat Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 Ne veseli se prehitro mali. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 14. januar, 2008 Prijavi Napisano 14. januar, 2008 je qwerty napisal: ka zdej n? ve? finih debat niste naro?nine pla?al pa je zakodiran Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 14. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. januar, 2008 Naro?nina se pla?a avtorju teme, torej Medotu . Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 14. januar, 2008 Prijavi Napisano 14. januar, 2008 in avtor teme nama ne da zaslu?enih %, zato je ?trajk Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 14. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. januar, 2008 je Allyssa napisal: in avtor teme nama ne da zaslu?enih %, zato je ?trajk N? ne bosta dobila, ker ni? ne delata, tko!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 14. januar, 2008 Prijavi Napisano 14. januar, 2008 bo? ti ?e vidu hudi?a,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 14. januar, 2008 Prijavi Napisano 14. januar, 2008 je BOJ? napisal: N? ne bosta dobila, ker ni? ne delata, tko!!! to?n tak, dok vi n? ne date tu mi naumo mal muske mal dnarja Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.