Catya Napisano 21. december, 2007 Prijavi Napisano 21. december, 2007 Hey.... tukaj si priborite svoj ko??ek za virtualno ?estitko, za katero lahko folk glasuje......na kakem mazda sre?anju pa lahko nato sre?ni zmagovalec/zmagovalka prejme..........nagrado za pojest odpiram temo.... Kat p.s. pa tisti, ki praznujete bo?i?-lepo praznujte, vsem pa tudi ?elim lepe praznike...ostalo pa je na ?estitki! Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
wiperboy Napisano 22. december, 2007 Prijavi Napisano 22. december, 2007 bravo ma?ka... bom probal.. ideja ni slaba Citiraj gremo na?i.....
Catya Napisano 22. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. december, 2007 bravo ma?ka...bom probal..ideja ni slaba )) Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
RX-8 Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 (S)ladko®omanti?no(E)nergi?no(?)ustveno(N)asmejano(O)rgazmi?no Novo leto 2008 in vesel bo?i?! P.S. Saj je prava tema, ne? Citiraj
qwerty Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 vesel bo?i? in sre?no, predvsem pa uspe?no novo leto 2008 Ko hodi?, pojdi zmeraj do konca. Spomladi do ro?ne cvetice, poleti do zrele p?enice, jeseni do polne police, pozimi do sne?ne kraljice, v knjigi do zadnje vrstice, v ?ivljenju do prave resnice, a v sebi - do rde?ice ?ez eno in drugo lice. A ?e ne pride? ne prvi?, ne drugi? do krova in pravega kova poskusi vnovi? in zopet in znova. Tone Pav?ek Citiraj If in doubt, flat out...
Catya Napisano 24. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. december, 2007 (S)ladko?omanti?no(E)nergi?no(?)ustveno(N)asmejano(O)rgazmi?no Novo leto 2008 in vesel bo?i?! P.S. Saj je prava tema, ne? me likes, ?e posebej ?rko O vesel bo?i? in sre?no, predvsem pa uspe?no novo leto 2008 Ko hodi?, pojdi zmeraj do konca. Spomladi do ro?ne cvetice,poleti do zrele p?enice,jeseni do polne police,pozimi do sne?ne kraljice,v knjigi do zadnje vrstice,v ?ivljenju do prave resnice,a v sebi - do rde?ice?ez eno in drugo lice. A ?e ne pride? ne prvi?, ne drugi?do krova in pravega kovaposkusivnovi?in zopetin znova. Tone Pav?ek Te pa ?e nisem vidla...fletna Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
ReDevil Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 Tut od mene - vam ?elim sre?no in veselo, pa ne le v teh dneh, pa? pa tudi v naslednjih in potem v celem letu! Sicer je pa vsak sam svoje sre?e kova?, naredte si tko da se bote mel finofajn! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 me likes, ?e posebej ?rko O Citiraj If in doubt, flat out...
Alex Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 Sre?no in bogato leto 2007 vam ?elim in ?im ve? dobre glasbe da bi vam va?e mazdice dobro slu?ile in vi njim ......in zlikajte si pi?amo,kajti nikoli ne veste,koga boste sre?ali v sanjah. Citiraj
qwerty Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 tukaj vam pa ?e achmed ?eli sre?no nowo leto (achmed, the dead terrorist) KLIK Citiraj If in doubt, flat out...
Catya Napisano 24. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. december, 2007 tukaj vam pa ?e achmed ?eli sre?no nowo leto (achmed, the dead terrorist) KLIK ne dela Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Marko_mx-3 Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 Tale pa mora delat, je isti http://www.youtube.com/watch?v=wskT6YfVB6E Citiraj
ice Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=wskT6YfVB6E jingle bombs Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
qwerty Napisano 25. december, 2007 Prijavi Napisano 25. december, 2007 neki moj video zeza drga? je pa to to ja Dashing through the sand, with a bomb strapped to my back, I have a nasty plan, For Christmas in Iraq, I got through checkpoint A, But not through checkpoint B, That’s when I got shot in the ass, By the U.S military. Jingle Bombs, Jingle Bombs, Mine blew up you see, Where are all the virgins that Bin Laden promised me. Jingle Bombs, Jingle Bombs, Your soldiers shot me dead. The only thing that I have left is this towel upon my head, I used to be a man, But everytime I cough, Thanks to uncle Sam, My nuts keep falling off, My bombing days are done, I need to find some work, Perhaps it would be much safer, As a convenience stall night clerk. Jingle Bombs, Jingle Bombs, I think I got screwed, Don’t laugh at me because I’m dead, Or I kill you Citiraj If in doubt, flat out...
wiperboy Napisano 25. december, 2007 Prijavi Napisano 25. december, 2007 dobra fora Citiraj gremo na?i.....
qwerty Napisano 25. december, 2007 Prijavi Napisano 25. december, 2007 dobra fora jz se ?e kr smejim sploh takrat "...That’s when I got shot in the ass, By the U.S military..." Citiraj If in doubt, flat out...
Catya Napisano 25. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. december, 2007 hehe za crknit.... ups, Ahmed je ?e... Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.