tihi63 Napisano 21. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2007 No pa se je tudi meni zgodilo, da sem po 20 letih vozni?kega sta?a ?isto po trapariji razbil svojo mazdo. Ko pa odpelem h kleparju pa mi za?ne s cenami sem skoraj okol padu prednji odbija? 450 eur, prednji blatnik 300 eur, ogledalo 200 itd. Da pa je nesre?a ?e ve?ja, ?kode ker nimam ve? kaska sploh ne morem uveljavljat. Sedaj pa po sili razmer nabiram neoriginalne in rabljene dele po SLo, da vsaj malo ceneje skozi pridem pa ?e tako te?ko se ta roba dobi. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 21. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2007 No pa se je tudi meni zgodilo, da sem po 20 letih vozni?kega sta?a ?isto po trapariji razbil svojo mazdo.Ko pa odpelem h kleparju pa mi za?ne s cenami sem skoraj okol padu prednji odbija? 450 eur, prednji blatnik 300 eur, ogledalo 200 itd. Da pa je nesre?a ?e ve?ja, ?kode ker nimam ve? kaska sploh ne morem uveljavljat.Sedaj pa po sili razmer nabiram neoriginalne in rabljene dele po SLo, da vsaj malo ceneje skozi pridem pa ?e tako te?ko se ta roba dobi. Uf,mi je res ?al. Ma sem videl na bolhi kar nekaj delov za M6,samo ne vem,kaj rabi?.Kaj ima? staro al face-liftano? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 21. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 21. december, 2007 ja saj ma? kar prav, sam pri mazdah je ta problem, da ima en model vozila kar dva ali pa celi tri razli?ne dele npr. za m6 1,8 so na trgu kar trije prednji odbija?i, ki se razlikujejo v niansah npr. dva luknji za zati? na drugem mestu ipd. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 21. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2007 ja saj ma? kar prav, sam pri mazdah je ta problem, da ima en model vozila kar dva ali pa celi tri razli?ne dele npr. za m6 1,8 so na trgu kar trije prednji odbija?i, ki se razlikujejo v niansah npr. dva luknji za zati? na drugem mestu ipd. Ja sej to je pri vseh avtomobilih...ampak,verjetno se da od istega letnika z kako manj?o modifikacijo tore?it.Ker po mojem so nosilci pri vseh enaki razen ?e nima? ksenonk ,ker so na odbija?u luknjice za ?pricat lu?i...ne vem,je za provat.Jaz sem za druge avte ?e kupil od ?portne izvedbe odbija?e in je vse pasalo gor. :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 21. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 21. december, 2007 ma ja bom ?e nekaj najdu gre pa pri tem en kup ?ivcev Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 21. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2007 Ali pa odbija? od ATH Dobavlja AS Velenje Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 21. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 21. december, 2007 ja, a misli? da sn privatnik ?e navaden stane od 400 do 450 eur Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 21. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2007 Ali pa odbija? od ATH Dobavlja AS Velenje ...Ja in pol ?e obrobe pod vrati,pa zadnji ?porten odbija?,pa 18-ke gor... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 21. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 21. december, 2007 ja otroc pa na cesto, ?ena pa na vogal a ne. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 21. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2007 ja otroc pa na cesto, ?ena pa na vogal a ne. He,he,intanto bo? imel hud avto...pa ?etudi bo vsak dan kuhan krompir na mizi. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 21. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2007 Tihi - sej ni nujno da je takle "?portni" odbija? dra?ji, doskat so originalni najdra?ji! Mogo?e ne bi blo slabo, da bi ti tvoj razbiti odbija? posku?u popravt! Mamo razne mojstre, k delajo s poliestrom in ostalo robo, pa ti ga tko skup sestav da niti sam nav? ve? vedu da je biu udarjen! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 21. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 21. december, 2007 ja sej to vem, sam niti nisem vsega pobiral k je ?ou v prafaktorje tko da to odpade. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 21. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2007 Tihi - sej ni nujno da je takle "?portni" odbija? dra?ji, doskat so originalni najdra?ji! Mogo?e ne bi blo slabo, da bi ti tvoj razbiti odbija? posku?u popravt! Mamo razne mojstre, k delajo s poliestrom in ostalo robo, pa ti ga tko skup sestav da niti sam nav? ve? vedu da je biu udarjen! Tudi sam se ukvarjam z poliestrom in sem ?e parkrat popravljal po?ene original odbija?e.Vse je o.k,doklerti ga kdo ne takne z avtom in spet po?i na istem mestu.Meni je po?u tudi ?e sam od sebe od napetosti med razli?nima materialoma,ki se ne marata glih najbolj.Pa tudi barva rada po?i na spoju pozneje.Ne vem no,mogo?e kdo to bolj obvlada od mene.Tudi en ful stru?ko mi ga je ?e flikal,pa se mi je isto zgodilo. :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tich Napisano 21. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2007 se strinajm Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 21. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 21. december, 2007 Ja to o nekompatibilnosti plastik med sabo sem jih pa ?e kar nekaj sli?al, ko so tarnal o teh problemih po "?vasanju" oz. krpanju odbija?ev. Tako, da se bom raj?i ?rtvoval in novga dal gor, si bom pa to podaril za bo?i?ka Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 21. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2007 Ja to o nekompatibilnosti plastik med sabo sem jih pa ?e kar nekaj sli?al, ko so tarnal o teh problemih po "?vasanju" oz. krpanju odbija?ev. Tako, da se bom raj?i ?rtvoval in novga dal gor, si bom pa to podaril za bo?i?ka Tudi to je lepo darilo,ne? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 21. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 21. december, 2007 ja dajva tko re?t ?eprav, ?ena pravi da je to izjava v obupu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 21. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2007 Tihi, zal mi je kar se je zgodilo, ceprav nikakor ne razumem kako nimas kaska?? Pri takih avtih je to nujno. No vseeno, poglej se po avstrijskih avto otpadih, ker se da najt kar nekaj delov. Pa kot so ti rekli bolha.com pa avto.net Upam, da cim ceneje zrihtas Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 22. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 22. december, 2007 try here http://cgi.ebay.de/Stossstange-Stossfaenge...1QQcmdZViewItem Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 22. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 22. december, 2007 KAALman hvala za link nabavljeno sam res mi pa ni ?ist jasno zakaj take razloe v cenah pri nas. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 22. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 22. december, 2007 KAALman hvala za link nabavljeno sam res mi pa ni ?ist jasno zakaj take razloe v cenah pri nas. Tudi meni ni.Vsaka stvar za Mazdo 6 je pri nas na mazda servisu kar bogato dra?ja kot na mazda servisu v Trstu.Zakaj je tako,ne vem.Najbr? zaradi na?ega vi?jega standarda. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 24. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 24. december, 2007 tisto na linku mislim da je nachbau, se pravi ni original, je pa za tretjino cene pr nas pa noben ne dela aftermarket delov za mazde Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 24. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 24. december, 2007 Mogo?e neb bla slaba ideja, da se edn za?ne s tem ukvarjat? Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 25. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 25. december, 2007 KAALman hvala za link nabavljeno sam res mi pa ni ?ist jasno zakaj take razloe v cenah pri nas. a je original? :ne vem: ker ?e sta oba originala pol je mal hecn Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tihi63 Napisano 27. december, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 27. december, 2007 Evo deli nabavljeni stro?ek za vse potrebne dele 580 eurov. Sem pa takoj preveril kako pa?e oz. ali je kak?na razlika od originala. Po zagotovilu kleparja bistvene razlike NI. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.