KAALman Napisano 28. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. december, 2007 Evo deli nabavljeni stro?ek za vse potrebne dele 580 eurov. Sem pa takoj preveril kako pa?e oz. ali je kak?na razlika od originala. Po zagotovilu kleparja bistvene razlike NI. me veseli Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 29. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 29. december, 2007 Evo deli nabavljeni stro?ek za vse potrebne dele 580 eurov. Sem pa takoj preveril kako pa?e oz. ali je kak?na razlika od originala. Po zagotovilu kleparja bistvene razlike NI. Zelo lepo,da si nabavu po tako ugodni ceni.Zdaj pa veselo na delo in zrijtat mazdico. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 29. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 29. december, 2007 Evo deli nabavljeni stro?ek za vse potrebne dele 580 eurov. Sem pa takoj preveril kako pa?e oz. ali je kak?na razlika od originala. Po zagotovilu kleparja bistvene razlike NI. poceni si skozi pri?el :mi pijemoo: Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.