qwerty Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 Jaz objamem babico in dedka (tega sta presre?na), star?ev pa ne jezim in je to to Citiraj If in doubt, flat out...
Allyssa Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 to da ne jezi? star?ev ti pa ne verjamem Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 He he,jaz tudi ne! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 ka pa ti na netu? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 ka pa ti na netu? TU?MOBIL praznim! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 kaj sm zamudila? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 26. december, 2007 Prijavi Napisano 26. december, 2007 Ni? baybi! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
KAALman Napisano 27. december, 2007 Prijavi Napisano 27. december, 2007 kar se mene ti?e, je najlep?e darilo, ki ga lahko komu podarite, da ga spo?tujete in mu nudite oporo vse dni v letu, in ne samo na Bo?i? ter razli?ne praznike ! bodite strpni in uvidevni tudi takrat, ko se vam zdi da ne morete... pa prijetne praznike ?e naprej sam nimam posebnega mnenja o materialnem obdarovanju in niti nisem prista? le-tega Citiraj LP KAALman
qwerty Napisano 27. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. december, 2007 kar se mene ti?e, je najlep?e darilo, ki ga lahko komu podarite, da ga spo?tujete in mu nudite oporo vse dni v letu, in ne samo na Bo?i? ter razli?ne praznike ! bodite strpni in uvidevni tudi takrat, ko se vam zdi da ne morete... pa prijetne praznike ?e naprej sam nimam posebnega mnenja o materialnem obdarovanju in niti nisem prista? le-tega imam isto mnenje kot ti Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.