uklopko Napisano 27. december, 2007 Prijavi Napisano 27. december, 2007 Tako kot ?e v naslovu pi?e me zanima ?e je keri ljubitel snega pripravljen na kako ski sre?anje! V mislih imam kako celodnevno smu?anje,seveda s postanki pri kuhanem vinu ,in ?e vse kar zraven pa?e! Sam sem imel v mislih Krvavec! Zase lahko re?em da sm kandidat skoraj da vsak dan do 10.1.2008 ?e pa je keri kandidat/ka ?e za ju3 pa naj mi javi! (meni se smu?a ) lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 27. december, 2007 Prijavi Napisano 27. december, 2007 jaz grem jutr (krvavec) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 27. december, 2007 Prijavi Napisano 27. december, 2007 jaz grem jutr (krvavec) Ufff.... takoj bi ?el... ampak zjutraj pi?im na dunaj,,,, iin bom ?al odpovedal povabilo...... Citiraj Feel free....
uklopko Napisano 27. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. december, 2007 jaz grem jutr (krvavec) Gre? smu?at al samo na izlet? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 27. december, 2007 Prijavi Napisano 27. december, 2007 po novem sem "podedval" bord in po novem letu bi se lahko ?el malo lomit na kak?no smu?i??e Citiraj
Catya Napisano 27. december, 2007 Prijavi Napisano 27. december, 2007 ne smu?am....sj bo kmal sre?anje pa tam kako re?emo Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
poky Napisano 27. december, 2007 Prijavi Napisano 27. december, 2007 po novem sem "podedval" bord in po novem letu bi se lahko ?el malo lomit na kak?no smu?i??e Pa zna??? Al rabi? in?trukcije? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 27. december, 2007 Prijavi Napisano 27. december, 2007 Pa zna??? Al rabi? in?trukcije? Lomljenja al bordanja? :ne vem: @Mare - ?e ?e nkol nis biu na dili, lah ra?una? prej na prvo opcijo kot na drugo, prvi dan zihr, konc dneva te znajo svinjsko bolet tricepsi, od stalnega vstajanja s tal! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 27. december, 2007 Prijavi Napisano 27. december, 2007 Ammmmmmmm,glede na to,da bordam ?e ziher 10 let,odpade opcija lomljenja. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 27. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. december, 2007 ?e vedno ne vem ?e je kdo za na krvavec ju3 ker sam se mi ne da rint gor Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 27. december, 2007 Prijavi Napisano 27. december, 2007 Sorry stari,samo delam ju3. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ice Napisano 27. december, 2007 Prijavi Napisano 27. december, 2007 jest bi tud prsu sam mi ne miklavz ne bozicek in ne dedek maraz ni prinesel novga borda tko da zal Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
poky Napisano 27. december, 2007 Prijavi Napisano 27. december, 2007 In zakaj rabi? novega??? A z starim se ne zna? peljat?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ice Napisano 27. december, 2007 Prijavi Napisano 27. december, 2007 ne neznam ker je sel na pol Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
poky Napisano 27. december, 2007 Prijavi Napisano 27. december, 2007 Aja,pol pa re?i........... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 27. december, 2007 Prijavi Napisano 27. december, 2007 Pa zna??? Al rabi? in?trukcije? Bi rabil ja kak?ne in?trukcije samo jutri tudi jaz odpadem, delam do ene 10. Citiraj
ReDevil Napisano 27. december, 2007 Prijavi Napisano 27. december, 2007 Sej gre? loh popoldansko, sam se cenovno lih ne izpla?a! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 27. december, 2007 Prijavi Napisano 27. december, 2007 ?e bi ?e ?el, bi ?el za cel dan. Citiraj
uklopko Napisano 2. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 2. januar, 2008 Tako! Padla ?e ena odlo?itev za meet! ?e je keri kandidat za no?no smuko na Starem vrhu naj se napi?e na seznam 100% udele?encev!!Smuka bo v petek 4.1.2008http://www.starivrh.si/index.php 1. Yavarye2. Uklopko ( ?e bo yavarye mankal ga bomo prebutal, sej ma smu?i??e takoreko? za bajto)3. ps. Kdor pa ne smu?a se ga pa lahko pride vsaj nasekat v ko?o, imajo tudi preno?i??a. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 2. januar, 2008 Prijavi Napisano 2. januar, 2008 Mater.... Glih v petek ?e delam,pol sn pa 5 dni fraj. ?koda...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 2. januar, 2008 Prijavi Napisano 2. januar, 2008 lahko pa nardimo v soboto tortica mini meeting, ?e je kdo za :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ice Napisano 2. januar, 2008 Prijavi Napisano 2. januar, 2008 pridem petek ali sobota samo bi rad cim prej vedel Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
uklopko Napisano 2. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 2. januar, 2008 pridem petek ali sobota samo bi rad cim prej vedel ja tko je! Kot je napisan ?e si kandidat se daj na seznam ,mi2 greva 100%Kje pa je zbor pa odvisno od kandidatov!! Najkasneje bojo podrobnosti pisale do ju3 zve?er! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ice Napisano 2. januar, 2008 Prijavi Napisano 2. januar, 2008 1. Yavarye 2. Uklopko ( ?e bo yavarye mankal ga bomo prebutal, sej ma smu?i??e takoreko? za bajto) 3. ice 4. glede zbora a lahko nekje v loki k tm u polanah bl mal poznam Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Ninja Napisano 3. januar, 2008 Prijavi Napisano 3. januar, 2008 Jest bi ?la. Na seznam se bom dodala pa popoldne, ko bom 100%, ?e grem al ja Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.