uklopko Napisano 5. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. januar, 2008 Ej ?e za en navadni slo ski meet ne mor? dobit lolekov,ker so pa? tak?ni in druga?ni razlogi in bla bla bla pa bo? vleku ljudi v avstrijo k ?e iz bajte no?jo se premaknit!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 5. januar, 2008 Prijavi Napisano 5. januar, 2008 zaka pa ne gre nobedn z giga ?portom :ne vem: mi hodmo, ker je sam avstrija pa sem tam zmenmo da gremoOptimist. Zapomni si nekaj, ko se gre za ??? velko prej glasnih in ziher grem in podobno, potem dobesedno izgine. :ne vem: Pri denarju se vse za?ne in hkrati neha, tako pravi tudi pregovor. PS: Obiskal naas je tudi ICE !!!!!!!!!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ice Napisano 5. januar, 2008 Prijavi Napisano 5. januar, 2008 ja vas je blo tud lepo zpoznat samo eno vprasanje: kam ste zginl na koncu sm biv tm do 21.30 vs pa nikjer pa se sishi se ni javu na mobitel Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
YavarYe X6V6 Napisano 5. januar, 2008 Prijavi Napisano 5. januar, 2008 ja vas je blo tud lepo zpoznat samo eno vprasanje: kam ste zginl na koncu sm biv tm do 21.30 vs pa nikjer pa se sishi se ni javu na mobitel U ko?i zgoraj smo ga ulival, si mislil kaj druga?e pol smo ?lo pa v loko papat in .Danes smo se spet zbrali v popolnoma drugi zasedbi spili 2 rundi in se imeli fajn, predno pa je za?el DJ Svizec razturavat, smo pa pobegnili. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sishi Napisano 6. januar, 2008 Prijavi Napisano 6. januar, 2008 .... vs pa nikjer pa se sishi se ni javu na mobitel Crknu mobitel Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
uklopko Napisano 6. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. januar, 2008 Crknu mobitel Kva la?e? -priznej da si se ga mal preve? nalil Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
nisde Napisano 6. januar, 2008 Prijavi Napisano 6. januar, 2008 Prehitr je pelu z V6 pa telefon ni mogu signala lovit k je tok pi?iu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 6. januar, 2008 Prijavi Napisano 6. januar, 2008 Ah kje, ni porajtu da zvoni, ?e je meu ceu cajt ?elado med vo?njo na glav! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ice Napisano 6. januar, 2008 Prijavi Napisano 6. januar, 2008 uklopko teb naj bl verjamem Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Sishi Napisano 6. januar, 2008 Prijavi Napisano 6. januar, 2008 uklopko teb naj bl verjamem Ta je ?e najdlje od resnice... Evo ?e dve Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ice Napisano 6. januar, 2008 Prijavi Napisano 6. januar, 2008 s tole celado zgledas kod da nebi zaupal svoji mazdi ali pa svojim voznim sposobnostim hec mora bit Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Marko_mx-3 Napisano 7. januar, 2008 Prijavi Napisano 7. januar, 2008 Board prodan tako. da za soboto jaz odpadem pa zakaj je ta tema v kr neki? pomoje bi lahko bila v Sre?anjih? Citiraj
uklopko Napisano 7. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 7. januar, 2008 Board prodan tako. da za soboto jaz odpadem pa zakaj je ta tema v kr neki? pomoje bi lahko bila v Sre?anjih? Pa jo prestav med sre?anja! A ni nobenga k bi ti posodu kak naublan ploh? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
uklopko Napisano 9. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. januar, 2008 da malo obnovim zadevo! V?eraj bil na no?ni smuki ..........ja s5 na starem vrhu! In zadeva je slede?a! ?e do sobote ne zapade vsaj pol metra snega ne pridem ve? ke!!!!! Proga bla res v najslab?em stanju! Snega od prej?nega meeta(petka) je vsaj za 60% man Bela je samo proga pa ?e ta je vsa ledena in vse skup je skristalizirano,kot bi smu?al po sladkorju!(ratraka ne poznajo) Zato glede meeta predlagam prestavitev datuma ali prestavitev lokacije! Ka?en predlog? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ice Napisano 9. januar, 2008 Prijavi Napisano 9. januar, 2008 jest mam eno idejo za meetig ampak nebi bil ski ampak bolj piknik na toplem seveda Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
ReDevil Napisano 9. januar, 2008 Prijavi Napisano 9. januar, 2008 jest mam eno idejo za meetig ampak nebi bil ski ampak bolj piknik na toplem seveda Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Catya Napisano 9. januar, 2008 Prijavi Napisano 9. januar, 2008 joj fantje kake fotke..... we want more! dejte tako kasno da se kdo fajn po tleh lima.. Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
uklopko Napisano 9. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. januar, 2008 he he ne bo ?lo! Ke ?e bi rada vidla limanje potem mora? bit kar osebno na kraju dogotka! Vse pa s5 ni za javnost! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
apcih Napisano 10. januar, 2008 Prijavi Napisano 10. januar, 2008 za v soboto ni treba ra?unat name, ?e bo smu?anje, sem si mal prsta odrezal- n? kej preve? hudga. samo smu?at ne morem. ?e bo pa kak?en drug met pa morda pridem. Citiraj
ice Napisano 10. januar, 2008 Prijavi Napisano 10. januar, 2008 ja kaj si pa pocel? drgac pa za smucat rabs noge ne roke hec Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
YavarYe X6V6 Napisano 10. januar, 2008 Prijavi Napisano 10. januar, 2008 Js sem se pripravu, da napadem na kamne. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 10. januar, 2008 Prijavi Napisano 10. januar, 2008 Js sem se pripravu, da napadem na kamne. Citiraj If in doubt, flat out...
ice Napisano 10. januar, 2008 Prijavi Napisano 10. januar, 2008 ej fantje v nedeljo mislm pridt na star vrh na nocno bo kdo tam? Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
uklopko Napisano 25. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 25. februar, 2008 ?e ima morda kdo ju3 ?as za dopoldansko smuko naj mi napi?e na ZS! Jaz grem na Cerkno,bil sm v nedeljo in je bilo fantasti?no!!! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Alex Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 ?e ima morda kdo ju3 ?as za dopoldansko smuko naj mi napi?e na ZS! Jaz grem na Cerkno,bil sm v nedeljo in je bilo fantasti?no!!! lp Kaj pa sneg-a je bil al je bla voda?.Jaz mislim tudi kak dan sko?it sam ne vem ali bi ?el na Cerkno ali na Krvavec? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.