uklopko Napisano 25. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 25. februar, 2008 Kaj pa sneg-a je bil al je bla voda?.Jaz mislim tudi kak dan sko?it sam ne vem ali bi ?el na Cerkno ali na Krvavec? Popravic povedan zalavfajo pred 8:30In prav lepo se smu?a do cca 11h potem ?e je sonce je proga mehkej?a ampak se ?e vedno da smu?at lepo do kakw 13h,kar pa je naprej je pa bol vodeno ?e! Je pa fajn gu?ve ni blo nobene pa ?e vse proge so delale! Ve? ti bom pa ju3 znal povedat kako je blo! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 26. februar, 2008 Prijavi Napisano 26. februar, 2008 mi smo bli v cerknem, gu?ve ni ama ni?, pa smo bli v nedeljo, proge so ble vredu tam do 12ih, pol so pa za?ele mokre ratvat, sam ?e si zagrizen k jz se bo? vozil dok ne ugasnejo vle?nic sam pol je pa tut fajn ko se zapelje? ?ez lu?o sred proge al pa da pade? si moker do gat edit... klopko kok da se nismo kaj vidl... mi smo bli cel dan al na po?ivalu al pa na uni ?ist do dol do podna ?koda Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 26. februar, 2008 Prijavi Napisano 26. februar, 2008 mi smo bli v cerknem, gu?ve ni ama ni?, pa smo bli v nedeljo, proge so ble vredu tam do 12ih, pol so pa za?ele mokre ratvat, sam ?e si zagrizen k jz se bo? vozil dok ne ugasnejo vle?nic sam pol je pa tut fajn ko se zapelje? ?ez lu?o sred proge al pa da pade? si moker do gat edit... klopko kok da se nismo kaj vidl... mi smo bli cel dan al na po?ivalu al pa na uni ?ist do dol do podna ?koda Mater pol ste se mim mene pelal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 26. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 26. februar, 2008 Ja mene je blo povsod dost! Druga?e pa dobro pri?el s Cirknega..........drugega ne bom reku kot fantasti?no,seveda ni ?lo mimo Yawarjeya kjer dela( kao)No pa ?e slike kaok je bilo lepo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 26. februar, 2008 Prijavi Napisano 26. februar, 2008 Ja mene je blo povsod dost! Druga?e pa dobro pri?el s Cirknega..........drugega ne bom reku kot fantasti?no,seveda ni ?lo mimo Yawarjeya kjer dela( kao)No pa ?e slike kaok je bilo lepo lepo vreme Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 26. februar, 2008 Prijavi Napisano 26. februar, 2008 Tastar, ql d si se oglasu, sva mal popri?ala, pa dolg se ?e nisva vidla. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 27. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 27. februar, 2008 Prou fou? sem ti... Kar naj ti bo,pa bi ?la zraven Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 15. december, 2013 Prijavi Napisano 15. december, 2013 Golte me ?e nekaj ?asa fuul mikajo; http://www.golte.si/ Kak?ne imate vi izku?nje s tem smu?i??em? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Golte me ?e nekaj ?asa fuul mikajo; http://www.golte.si/ Kak?ne imate vi izku?nje s tem smu?i??em? zmaj pravijo smu?arski ma?ki da je dobro smu?i??e bo treba probat lp ale? Citiraj
Grega_ Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Jest ?e leta nisem bil tam, tako da se bolj malo spomnim...bi pa enkrat spet ?el malo pogledat kako pa kaj, ko name?e kej sve?ega snega....zdej je umeten in vse zbito. ...res pa da odkar hodim v AUT smu?at so se kriteriji za dobro smu?i??e in smu?anje ohohoho zelo dvignili.. Pravijo da je proga stari stani ok...trenutno pa vidim da ?e ni odprta. Citiraj
Deeyan Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 u zadnjih 2 letih so ga mal popedenal Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Golte me ?e nekaj ?asa fuul mikajo; http://www.golte.si/ Kak?ne imate vi izku?nje s tem smu?i??em? To si gledu Volan v?eri ane? Tudi mene je zamikalo Citiraj
Z M A J Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Res je, bil sem pa tudi poleti letos enkrat gor mal na ogledu in mi je zgledalo zanimivo smu?i??e (pa zelo navdu?ujo?a cesta za Miatarje, od Mozirja navzgor). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Neyko Napisano 17. december, 2013 Prijavi Napisano 17. december, 2013 a bi bil kdo pripravljen it na no?no na Stari vrh? Resda ni bogvekaj od smuke, ampak za par zavojev potegnt pa na kak?no bi pa ?lo? Recimo jutri ali v ?etrtek? Obratujejo pa od 19 do 22 ure Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.