Boss Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 ?e je ?as, da napi?ete va?e ?elje za leto 2008 - ampak samo tiste, ki so realno uresni?ljive. 1.) Da zamenjamo oblast in da se znebimo raznih JJ-ev, argentincev in ostalih kratkoumne?ev. 2.) Da bi na?el in kupil primerno hi?o 3.) Da se mulcu ne utrga 4.) Da nafta ne bo zbezljala v nebo 5.) Da na forumu ostanemo ?e vedno taka prava klapa Sre?nega in zdravega tudi v letu 2008 Citiraj
poky Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 Amm,1.,3. pa 4.?elja so malo te?ko uresni?ljive! Druga?e pa si v naslednjem letu ?elim predvsem zdravja in osebne sre?e.Pa malo bolj mirno leto,kot je blo 07. Vse to in ?e kaj ?elim tudi vsem ostalim ?lanom foruma. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 ?elim si predvsem sre?o in da bi uspe?no kon?al 2. letnik vsem ostalim pa ?elim veliko sre?e, zdravja, ljubezni,.... tra la la... v letu 2008 Citiraj If in doubt, flat out...
BOBI Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 :mi pijemoo: srecniga pa zdraviga vsem pa naj se vsakemu uresnici cim vec zelja in planov ki jih imate za 2008 Citiraj MAZDA POWER
Grega_ Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 Sre?no v novem letu 2008, naj bo plodno, bogato in zdravo Citiraj
ReDevil Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 Jz pa mam tok ?elja, da bo zgleda leto res prekratko, no ?e ?e se treetjina ?elja izpolne, bom U?ivite kokr se da, pa januar naj bo ?e lep?i kot aktualni mesec, sicer pa tut ko ste najbolj na psu, se ne smilt samemu sebi, dvingt glavo, prsa ven, pa daljeeee! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 uf uf,..da ne zamudim roka za oddajo ?elja ?e pi?em 1. predvsem bolj umirjeno in manj pretresov, kukr jih je blo letos (sicer ne maram dolg?asa,..ampak letos je blo pa 2 much vsega, na ?alost tud velik slabga) 2. + pri narjenih izpitih 3. - pr kg 4. da bi me poky kon?no za?el poslu?at (ja tepena bom ) 5. ?imve? takih MMM meetingov, kukr je bil tist novembrski 6. redna slu?ba (se navezuje na to?ko 2.) 7. **** (ni za javnost, sam more bit useen na spisku ) 8. zdravje sicer pa vsem ?elim velik zdravja, sre?e in izpolnitev vseh ?elja Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 Palca je ?e v roki! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 ja v moji Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 Ne ne,mojo palco bo? kr ti ?utla........... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 aja sej res,..moj je valer Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 Itaq...........v kuhni. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
markokav Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 Od danes nov na forumu! Vsem starim borcem v novem letu cim vec zoom-zoom uzitkov, ne pa pozabit tudi na mjav-mjav uzitke (drug dan) Citiraj
poky Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 markokav-v posebej za to namenjeni temi lahko predstavi? sebe in svojo Mazdo,pa ne pozabi slik. Za mjav mjav pa bo ju3 slu?ba poskrbela. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 js pa dons za how-how, da ne bo jutr mjaw-mjaw Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 js pa dons za how-how, da ne bo jutr mjaw-mjaw To pomeni,da bo? lajala danes??? Najebal sn ga............. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 mene caka tezko leto...upam, da bo vse ok.Vam pa zelim itak samo najboljse pa da ste srecni in uspesni!! tko ja Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 31. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. december, 2007 Ne ne,mojo palco bo? kr ti ?utla........... Hmmm... tale palca pa ni palca v pravem pomenu Citiraj
poky Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 Kaj pa ti ve???? Pacek.......... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 No,pa ?e jaz da napi?em: -Pod to?ko 1,4 in 5 se strinjam z Boss-om, -da bi zamenjal slu?bo in vsi ,ki si tudi to ?elite,da bi storili v naslednjem letu, -da bi ?im ve? igral okoli,ostalim pa ?im ve? dobre in predvsem kvalitetne glasbe, -da bi nam na?e mazdice slu?ile in bi bili vzor drugim voznikom v prometu in ,da bi bili vsi zdravi...ostalo bo ?e pri?lo,?e si bomo le dovolj ?eleli. Citiraj
madmax Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 No pa dejmo! Za prihajajo?e leto ?elim vsem mazda?em ?imve? zdravja in ljubezni (predvsem ljubezni), vse ostalo pa pride ?e samo po sebi. Skratka mejte se radi! Sebi pa ?elim da bi drugo leto silvestra pre?ivel s svojimi najbli?jimi, ne pa na ?ihtu LP Sa?o Citiraj
wiperboy Napisano 1. januar, 2008 Prijavi Napisano 1. januar, 2008 vse naj v novem letu in prosim za ve? resnosti pri dogovorjenih sre?anjih.... Citiraj gremo na?i.....
qwerty Napisano 1. januar, 2008 Prijavi Napisano 1. januar, 2008 Hmmm... tale palca pa ni palca v pravem pomenu haha Citiraj If in doubt, flat out...
Sishi Napisano 1. januar, 2008 Prijavi Napisano 1. januar, 2008 Sre?no novim dogodiv??inam naproti Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 1. januar, 2008 Prijavi Napisano 1. januar, 2008 Naj vam ceu let sonce sije v va?a ?ivljenja, no pa gorivo naj se ne podra?i preve?, pa cvenka naj ?imve? ostane v to?lih! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.