Mally Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 Pohvalno...priden si, moram re?t. Spojler?k pa res za?ira v o?i...bo vsak pogledu spojler, pa voznika s pogledam , ne pa avta, ki si bo tud zaslu?il, da ga kaka pupca oplazi s pogledom. Mrbit, ?e bi bil mal ni?ji, pa ne pod takmu ostrem kotu. Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Tich Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 aha...pol tak ql. Jst ne bi tega spojlerja montiru. 626 ima zelo lepe linija, sam ?ist pr tleh mora bit + pragovi oz. podalj?ki. Ostali spojlerji za moj okus odpadejo. Pa ?e tisti podalj?ki mi niso najbolj. Ti kr lepo nadaljuj pa fain porihti avto Sicer ne vem cele zgodbe (za kolk si ka kupu itd) ampak mislim da se bo? kaj hitro nau?il, da avto ki so bili mal bolj zbiti ni za kupovat. In mislim da 626 se ?e da lepo dobit. Druga?e je recimo pri mx-3, ko se ?e vse ble zlomane keep the good work! Citiraj
ice Napisano 19. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2008 jest moje nism dobu v razbitem stanju samo zelo fejst rjastem sicr se dobijo lepe samo z 2.5 jih je bl mal se nikoli razbitih avto sem sicr dobu za smesno ceno je pa res da ne kupm vec avta ponoc spojler je tako narejen da mora bit pod takmu kotm mislm da ma pri 130 kmh 60kg prtiska tko da tich ce rabs za na svojo 323 se lahko kej zmenva Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Marko_mx-3 Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 kaj ti pa bo 60kg pritiska in ?e to samo zadaj? Potem je ?e tu vpra?anje kolk vpliva na samo pospe?evanje avtomobila? Res pa je da se na aerodinamiko ne spoznam Citiraj
LabiGT Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 Boljsa lega na cesti in stabilnost(pri visjih hitrostih) Ce je pa res 60kg pri 130km/h pa nekako mocno dvomim... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 Boljsa lega na cesti in stabilnost(pri visjih hitrostih)Ce je pa res 60kg pri 130km/h pa nekako mocno dvomim... Po mojem je to z 60 kg res malo pretirano.Ponavadi se to dogaja pri vi?jih oziroma visokih hitrostih... Citiraj
ice Napisano 19. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2008 res ne vem natancno kolk je samo ce racunamo da je 20cm sirok,150 dolg in da je naklon okoli 45°.... uglavnm prtisk je velik pa ce bi ga dav gor bi ga dav zaradi izgleda Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Marko_mx-3 Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 Labi z ve?jim pritiskom zadaj pa res pridobimo na legi, ?e spredaj ni ni? pomeni da je kot ene vrste letalo, ki samo ?aka da vzleti Citiraj
LabiGT Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 Labi z ve?jim pritiskom zadaj pa res pridobimo na legi, ?e spredaj ni ni? pomeni da je kot ene vrste letalo, ki samo ?aka da vzleti Spredaj je avto tko al tko tezji (ce vzamemo konstanto hitrost po ravnini). Ponavadi je razmerje spredaj-zadaj 60%-40% Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 Spredaj je avto tko al tko tezji (ce vzamemo konstanto hitrost po ravnini). Ponavadi je razmerje spredaj-zadaj 60%-40% Mislim,da je bolj pomemben podtlak pod avtom.To dose?ejo z raznimi difuzorji na podvozju.?e je spojler slabo na?timan,samo ?e bolj zavira avto(ve?ji upor,manj?a kon?na-ve?ja poraba goriva).Ve?inoma se montirajo spojlerji na navadne avte zaradi-izgleda. Citiraj
LabiGT Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 Mislim,da je bolj pomemben podtlak pod avtom.To dose?ejo z raznimi difuzorji na podvozju.?e je spojler slabo na?timan,samo ?e bolj zavira avto(ve?ji upor,manj?a kon?na-ve?ja poraba goriva).Ve?inoma se montirajo spojlerji na navadne avte zaradi-izgleda. Jap...sej se mu ne rece za brezveze "spoiler" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Tich Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 Spojlerji na avtu so VE?INOMA (ve?inoma...) le za brezveze. Nekih ne vem kakih u?inkov pri navadnem divjanju oz. magari na?em dirkanju ni za pri?akovat. ?e bi pa delal v tej smeri bi pa vsekakor najprej delal na tem da bi bil avto v podnu z RAVNIM dnom. Nekateri zadevo poznate, drugi ne (mogo?e celo zavese). A ta mazda je 2.5 V6? Citiraj
Boss Napisano 19. marec, 2008 Prijavi Napisano 19. marec, 2008 Najbolj?a varjanta bi bil aktiven spoiler - naklon bi zve?al ob zaviranju oziroma, ko bi ESP/DSC ugotovil, da je recimo avto prekrmarjen. Citiraj
Tich Napisano 20. marec, 2008 Prijavi Napisano 20. marec, 2008 Sem ?e dolgo planiral narediti spojler, ki se dviguje. Na mx-3 pustiti tisto ?rno plastiko spodaj in potem narediti serijski V6 ki bi se dvignil cca 8cm (ta spojler pa malo pobrusiti spodaj, ker ima na kraju "sede?"). Ampak na konc ugotovi? da rabi? pnevmati?ni cilinder, mehanizem, mali kompresor?ek, ventil?ek, rele itd... Samo odve?na te?a Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 20. marec, 2008 Prijavi Napisano 20. marec, 2008 Pomoje se bolj spla?a narediti ravno dno in nek difuzor zadaj kot pa aktivni spojler Po principu prvih formul z tem sistemom Citiraj
ice Napisano 20. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 20. marec, 2008 ja to je je 2.5 V6 glede tega aktivnega spojlerja sem tud ze sam prem?leval najboljse je ker imam vse te dele doma to z ravnim dnom pa pomoje da ne pride v postev ker bi potem mogu avto spustit to je pa nemogoce ker potem ne morm domov Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
LabiGT Napisano 20. marec, 2008 Prijavi Napisano 20. marec, 2008 Najvec bos naredil, ce imas: 1. dobre amortizerje in 2. dobre gume Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 dons sem jo najprej dav vn iz garaze da jo spet vidm celo pol sm se pa mal igrov pa dav gor se spojlr da vim kako zgleda pa se en tatto: in nakoncu se jest in moja ljubezn PS. Yavar zedej ti pa nebo treba se naglavo posravlat da bos slike vidu Vseen bi jih pa lahko zmanj?al. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 ja to je je 2.5 V6 glede tega aktivnega spojlerja sem tud ze sam prem?levalnajboljse je ker imam vse te dele doma to z ravnim dnom pa pomoje da ne pride v postev ker bi potem mogu avto spustit to je pa nemogoce ker potem ne morm domov V glavnem sam zabri? ta spojler stran. Citiraj
ice Napisano 25. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2008 no pa je sla moja muci na strihanje ce bo slo use po nacrtih bo u petk ze z novo barvo uglavnm tak sm ko tri dni pred bozicm Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
ice Napisano 28. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 28. marec, 2008 dosn je biv pa dobr dan zacev se je z brusenjem sprickita: in ko smo nehal smirglat: pol so pa najprej sli deli(spegli, predni odbijac, sibedah in spojler) na strihanje in rezultat: pol je pa sel se avto na lakiranje pa vm ne morm slikc pokazat ker ga zov nism se slikov ampak zgleda pa bom pa slikov cevga ko bo sestsvljen in opran, posesan.... Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Symon Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Napisano 28. marec, 2008 Samo Ste ga tako po?mirglal da bi ga lohk v ?prickitu pustili. Citiraj
ice Napisano 28. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 28. marec, 2008 hehe skori samo problem je k sm imu samo 2dni casa za vso licarijo pa je sm pa ke ksna luknca aja pa barva ni orignal taka kot je bla. orignal je perla pa bolj rjava. ta je pa navadna pa bolj rdeca ampak vseno Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.