Skoči na vsebino

Smu?arji pomo?

Ustvari kratki URL

Guest BrainY

Priporočeno sporočilo

?e se kdo spozna na smu?arijo oz. smu?i bi ga prosil za pomo?

smu?al sem nazadnje ?e na starem tipu smu?i in se po parih letih vra?am na bele strmine.

smu?ke bi kupil rabljene pa imam na izbiro za svojo velikost (179cm 85kg) torej nekje

165-168cm smu?i (upam da so mi pravilno svetovali glede tega) nekaj razli?nih modelov.

torej katere so bolj?e:

Elan F3 race monoblock

Fisher rc4 pro

nekako se odlo?am med tema dvema modeloma, sem pa ?e na?el nekaj drugih..

Elan PSX detonator

volkl supersport 150

Elan HCX race

Elan CRX

Volkl P50 slalom carver energy

Elan rcg (160 cm.. mogo?e malo kratka?)

cena vseh se giblje nekje med 70 do 100? z vezmi.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Vseeno katere dile od teh na?tetih kupi?, vse je isto sranje znotraj najni?jega cenovnega razreda. To so dilce namenjene da se "spusti?" iz vrha hriba do podna. Zdej ?e pa misli? RESNO smu?at rabi? pa kaj bolj?ega. ?e si resen carver kupi kak?ne trde kraj?e Speedwave dile ali kaj podobnega. Dol?ino pa izbere? glede na to ali bo? vozil slalom ali veleslalom (slalom kraj?e dile, veleslalom dalj?e). Pa vseskupaj mora bit dobro nabru?eno. Druga?e pa dobre dile ko?tajo od 300? naprej.

4801_1.png
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

kaj pa ta elan F3 race?

nekako sem se vpiknil v ta 2 modela.. F3 race in RC4

ampak za prvega ?e nisem sli?al nobenega mnenja in sploh nevem v keri rang smu?ka spada.

?e slike od obeh:

elan F3 race

Objavljena slika

Fischer rc4 pro

Objavljena slika

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Tega elana ne poznam

Fischerja rc4 sem ze peljal, pa je kar lahka smucka pa tud hitra. Mi je bla zelo vsec.

pa ni slu?ajno premehka? ker ?e je mehka bo predn del smu?e gor pa dol skakal, kar pa ni najbolj prijetno :ne vem: men mehke niso preve? v?e?

If in doubt, flat out... 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Kak?ne mehke ?enskam niso v?e??Ali si mislil mehki? :P:D

odvisno kako temu re?e? - mehki lul?ki al pa mehke cure... ampak vseeno fantje a ne govorimo tukaj o smu?kah... razen ?e so smu?ke nekomu feti? :ne vem:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?e gledam po videzu so mi zeloo v?e?, ?e gledam po vo?nji tud, ampak dokler nebi primerjal

ve? razli?nih smu?i bi te?ko komentiral kolko so dobre oz zakaj so ene bolj?e od drugih..

pustim te teorije bolj izku?enim.. jaz sem z njimi zadovoljen :bravo:

upam da bo, ?e ne v ni?inah vsaj po smu?i??ih ?e zapadla kak?na sne?inka.

aja.. glede te?e na vezeh.. padam ne, ampak moja bolj?a polovica ki je ?e za?etnik v smu?ariji.

vpra?anje sem postavil ker je pri po?asni vo?nji zgubila ravnote?je in se ji pri malo nerodnem padcu

vezi niso odprle. k sre?i se ni po?kodovala.

a bi ji raje zmanj?al kilograme da se bi ji pri morebitni ponovitvi akrobacije kaj ne zgodi?

lp

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ja lahko mal zmanjsas, pa bos pol videl.

Lahko tud testiras: stojis na mestu eno smucko das dol, potem s tisto prosto nogo brcas direkt v tisto drugo. Ce noga gre takoj dol z vezi pol so na premal nastimane....

Sam bog razume kaj sem zdaj razlagal :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jep tole je res, ?e je padla pri nizki hitrosti oz. se prekucnila na rito in se niso odpele potem je ok. Pomisli da se bo tvoja draga nau?ila kot se zagre, bo spustila ?puro po smu?i??u na kuclu bi se ji pa dile odpele??? No good sploh.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tisto v koloni gre z ICE tudi lepo, samo radarski tempomat rabiš. Lahko daš nogo lepo dol z gasa. Avto se sam ustavi in potem pritisneš resume na volanu in se odpelje naprej do naslednjega ustavljanja. Brez tikanja bremz in gasa s podplati.
    • Prvi novembe je letos v Vipavi precej bol topel kot lani. lani smo bili na pokopališču v bundici in kabi, letos bomo pa v krathih rokavih
    • Medtem, ko se vi prepucavata EV da ali ne, sem jaz včeraj postavil nov dnevni osebni rekord glede razdalje, prevožene z EV. Ta je sedaj pri 978,5 km. 😃    In ker so bile že včeraj po Evropi "selitve narodov", pa še en butelj avstrijski se je spomnil, da bi zaprl več kot tretjino "Tauern autobahn" zaradi "extreme size/load" prevoza, je bilo nenačrtovano več vožnje po lokalnih cestah. Za piko na i so na cestninski postaji še vedno obračunali 13,50€ za tunele, čeprav se skozi ene 7 sploh nisem peljal ... Ampak slednje je že za drugo temo in sem pač delil usodo voznikov ICE. Je pa z EV bistveno lažje shajati in se po polžje premikati v kolonah.
    • Jaz sem imel cx-5 z taksno kombinacijo in poraba je bila v povprecju 7,9 se mi zdi, je napisano na poraba.com, za vseh mojih 180.000 kolikor sem jih naredil v 4 letih.   sedaj se avto vozi naprej brez tezav pri novem lastniku, ce se bo kaj pojavilo bom pa objavil 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.