Guest BrainY Napisano 8. januar, 2008 Prijavi Napisano 8. januar, 2008 ?e se kdo spozna na smu?arijo oz. smu?i bi ga prosil za pomo? smu?al sem nazadnje ?e na starem tipu smu?i in se po parih letih vra?am na bele strmine. smu?ke bi kupil rabljene pa imam na izbiro za svojo velikost (179cm 85kg) torej nekje 165-168cm smu?i (upam da so mi pravilno svetovali glede tega) nekaj razli?nih modelov. torej katere so bolj?e: Elan F3 race monoblock Fisher rc4 pro nekako se odlo?am med tema dvema modeloma, sem pa ?e na?el nekaj drugih.. Elan PSX detonator volkl supersport 150 Elan HCX race Elan CRX Volkl P50 slalom carver energy Elan rcg (160 cm.. mogo?e malo kratka?) cena vseh se giblje nekje med 70 do 100? z vezmi. Citiraj
Kaneda Napisano 8. januar, 2008 Prijavi Napisano 8. januar, 2008 Vseeno katere dile od teh na?tetih kupi?, vse je isto sranje znotraj najni?jega cenovnega razreda. To so dilce namenjene da se "spusti?" iz vrha hriba do podna. Zdej ?e pa misli? RESNO smu?at rabi? pa kaj bolj?ega. ?e si resen carver kupi kak?ne trde kraj?e Speedwave dile ali kaj podobnega. Dol?ino pa izbere? glede na to ali bo? vozil slalom ali veleslalom (slalom kraj?e dile, veleslalom dalj?e). Pa vseskupaj mora bit dobro nabru?eno. Druga?e pa dobre dile ko?tajo od 300? naprej. Citiraj
LabiGT Napisano 8. januar, 2008 Prijavi Napisano 8. januar, 2008 fischer rc4 je kar konkretna smucka...ne vem, ce rabis ti tako psx detonator je stara mogoce se hcx race pride v postev Jaz bi zase vzel RC4 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Guest BrainY Napisano 8. januar, 2008 Prijavi Napisano 8. januar, 2008 kaj pa ta elan F3 race? nekako sem se vpiknil v ta 2 modela.. F3 race in RC4ampak za prvega ?e nisem sli?al nobenega mnenja in sploh nevem v keri rang smu?ka spada. ?e slike od obeh: elan F3 race Fischer rc4 pro Citiraj
LabiGT Napisano 8. januar, 2008 Prijavi Napisano 8. januar, 2008 Tega elana ne poznam Fischerja rc4 sem ze peljal, pa je kar lahka smucka pa tud hitra. Mi je bla zelo vsec. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 8. januar, 2008 Prijavi Napisano 8. januar, 2008 elan speedway kupi? Citiraj If in doubt, flat out...
Guest BrainY Napisano 8. januar, 2008 Prijavi Napisano 8. januar, 2008 hvala Labi, verjetno bom kr fischer vzel. lp Citiraj
qwerty Napisano 8. januar, 2008 Prijavi Napisano 8. januar, 2008 Tega elana ne poznamFischerja rc4 sem ze peljal, pa je kar lahka smucka pa tud hitra. Mi je bla zelo vsec. pa ni slu?ajno premehka? ker ?e je mehka bo predn del smu?e gor pa dol skakal, kar pa ni najbolj prijetno :ne vem: men mehke niso preve? v?e? Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 9. januar, 2008 Prijavi Napisano 9. januar, 2008 men mehke niso preve? v?e? ?enskam tudi ne. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 9. januar, 2008 Prijavi Napisano 9. januar, 2008 ?enskam tudi ne. Kak?ne mehke ?enskam niso v?e??Ali si mislil mehki? Citiraj
Boss Napisano 9. januar, 2008 Prijavi Napisano 9. januar, 2008 Kak?ne mehke ?enskam niso v?e??Ali si mislil mehki? odvisno kako temu re?e? - mehki lul?ki al pa mehke cure... ampak vseeno fantje a ne govorimo tukaj o smu?kah... razen ?e so smu?ke nekomu feti? :ne vem: Citiraj
qwerty Napisano 9. januar, 2008 Prijavi Napisano 9. januar, 2008 ?enskam tudi ne. pacek Citiraj If in doubt, flat out...
Guest BrainY Napisano 16. januar, 2008 Prijavi Napisano 16. januar, 2008 evo.. kupil fischerke in jih tudi v?eraj preizkusil imam pa ?e eno vpra?anje.. avtomate nastavi? to?no na svojo te?o ali mogo?e malo ve?/manj.. ? Citiraj
LabiGT Napisano 16. januar, 2008 Prijavi Napisano 16. januar, 2008 priblizno na svojo tezo...ce si pa dober (recimo na pades tok) pa na vec In a so ti vsec? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Guest BrainY Napisano 16. januar, 2008 Prijavi Napisano 16. januar, 2008 ?e gledam po videzu so mi zeloo v?e?, ?e gledam po vo?nji tud, ampak dokler nebi primerjal ve? razli?nih smu?i bi te?ko komentiral kolko so dobre oz zakaj so ene bolj?e od drugih.. pustim te teorije bolj izku?enim.. jaz sem z njimi zadovoljen upam da bo, ?e ne v ni?inah vsaj po smu?i??ih ?e zapadla kak?na sne?inka. aja.. glede te?e na vezeh.. padam ne, ampak moja bolj?a polovica ki je ?e za?etnik v smu?ariji. vpra?anje sem postavil ker je pri po?asni vo?nji zgubila ravnote?je in se ji pri malo nerodnem padcu vezi niso odprle. k sre?i se ni po?kodovala. a bi ji raje zmanj?al kilograme da se bi ji pri morebitni ponovitvi akrobacije kaj ne zgodi? lp Citiraj
LabiGT Napisano 16. januar, 2008 Prijavi Napisano 16. januar, 2008 Ja lahko mal zmanjsas, pa bos pol videl. Lahko tud testiras: stojis na mestu eno smucko das dol, potem s tisto prosto nogo brcas direkt v tisto drugo. Ce noga gre takoj dol z vezi pol so na premal nastimane.... Sam bog razume kaj sem zdaj razlagal Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ice Napisano 16. januar, 2008 Prijavi Napisano 16. januar, 2008 odvisno kolk je padla in kolk so jo bolele noge po padcu ce ni bilo hudo kar pusti ce je bilo pa hudo pa raje zmanjsaj Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Grega_ Napisano 17. januar, 2008 Prijavi Napisano 17. januar, 2008 Jep tole je res, ?e je padla pri nizki hitrosti oz. se prekucnila na rito in se niso odpele potem je ok. Pomisli da se bo tvoja draga nau?ila kot se zagre, bo spustila ?puro po smu?i??u na kuclu bi se ji pa dile odpele??? No good sploh. Citiraj
qwerty Napisano 18. januar, 2008 Prijavi Napisano 18. januar, 2008 priblizno na svojo tezo...ce si pa dober (recimo na pades tok) pa na vec In a so ti vsec? bolj?e na manj da ko pade? da ti jih prej odnese z noge Citiraj If in doubt, flat out...
Ninja Napisano 18. januar, 2008 Prijavi Napisano 18. januar, 2008 ?e se ti ne odpne pa poleti? ?ez kucl, lahko ?e smu?arske skoke trenira? Druga? je pa vseeno najbolj zanesljiva srednja vrednost. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.