nisde Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 Evo je nove krasotice, RX-8 RS Mazda has released a set of official images of their face-lifted RX-8 sports car ahead of its official unveiling at next week’s Detroit Motor Show. Looking identical to the images that were leaked in a Japanese car magazine last month, the face-lifted flagship Mazda sports car features updates in the form of new headlights and taillights (with LED technology) and new front and rear bumpers. Leta 2012 pa naj bi pr?la vn RX-9, sm ?e vidu slikce in ?e bo taka k tm na slikcah se pla?a po?as ?parat zanjo Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Sishi Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 Se strinjam Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
KAALman Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 I want to have those wheels ! Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 aja... more of it.... http://www.edmunds.com/insideline/do/News/articleId=124248 jaz pogre?am trikotno lu?ko zadaj Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 Meni tale facelift ni ?ist ni? v?e?, so jo preve? pokvaril Citiraj
BOBI Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 ful dobra je moram zacet sparat Citiraj MAZDA POWER
ice Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 a pa je tud pod havbo ksna razlika tko kot pri mx3 v6 Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Alex Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 I want to have those wheels ! Lepe,ni kaj...so pa na tej slikici gor sigurno ene 18-ke in zni?al si jo kar precej... Citiraj
RX-8 Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 Upam, da nebo slu?ajno taka ven pri?la. Sprednji spodnji konec je preve? zo?an (kot bi bil na avtu home made odbija?), letvica, kjer je pritrjena sprednja tablica sploh ne pa?e v to satovje, zadaj me spominja ?e na hitro pogledam na staro tigro, definitivno preozko,... Avto je izgubil ves svoj ?ar, ki ga je imel. Tisto grdo ro?no, ki bi jo pa mogli po?timati pa pu??ajo tako kot je bila. Mazda mojstri, va?e delo je slabo opravljeno Citiraj
Alex Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 Meni je tudi ta nova...?udna. Citiraj
Kaneda Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 Ni? kaj posebnega ni. Vse se da bolje zrihtat na starem modelu s kak?nim dobrim stylingom. ?e so novosti samo zunaj potem se ni ni? veliko spremenilo. Led zadnje lu?i in sprednje se bo pa najbr? dal tud na star model dat. Druga?e pa malo spominja na X-men RX-8. Me pa zanima kje je zdej kekec z nickom RX8Challenge, ki je bil pred parimi meseci zelo pameten in je ?e vse vedel, kak?na je nova RX-8 za leto 2009. http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...ost&p=99120 . Me zanima tudi ?e se mu je poraba ?e zmanj?ala...... Citiraj
poky Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 Hmmm,glede RX 8...........ni? posebnega......vsaj na zunaj ne! ?akamo na RX9. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 No ?e koga zanimajo prve prave fotke. Sicer je pa v japanese performance cel ?lanek na to temo in ?e nekaj slik. Perfomanse bodo ostale iste, druga bo le ?minka. Pomoje je to zadnji facelift pred novim modelom saj je vendarle ?e nekaj ?asa na trgu avto (in je ?e vedno stroj za moje pojme, da se razumemo ). Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 ojoj, kaj je to skropucalo. Raje nej Kaburo naredijo Citiraj
poky Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 V notranjosti je malo popravkov,samo volan je lep?i,pa sede?i bolj?e zgledajo,pa nekaj malenkosti na srednji konzoli. Od zunaj pa ?e manj razlik,so pa feltne ?e bolj?e ko na prej?nji. In ja,po moje tudi je to zadnji facelift pred novim modelom,ki pa ga komaj ?akam. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Don Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Ne vem ... men je pa? ( da ne re?em stara ) prva RX-8 postala nekak?na "ikona" in mi tanova deluje ravno tako kot novi camaro ... pokvarli so klasiko Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
YavarYe X6V6 Napisano 19. september, 2008 Prijavi Napisano 19. september, 2008 Ne vem ... men je pa? ( da ne re?em stara ) prva RX-8 postala nekak?na "ikona" in mi tanova deluje ravno tako kot novi camaro ... pokvarli so klasiko Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.