LabiGT Napisano 29. januar, 2008 Prijavi Napisano 29. januar, 2008 No ker oba avta poznam "v nulo" bi ti odsvetoval, da menjas Vozne lastnosti sta zelo podobni (mogoce malo boljse pri bmw zaradi zadnjega pogona) Bmw je veliko tisji in bolj kvaliteten Mazda ima vec prostora (tudi v prtljazniku) pa, ce nimas sport sedezev v BMW-ju, se v mazdi boljse sedi To je to Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
blindek Napisano 29. januar, 2008 Prijavi Napisano 29. januar, 2008 bom pa vseeno prvo sprobal, pa da vidim ?e je to to Citiraj
blindek Napisano 5. julij, 2008 Prijavi Napisano 5. julij, 2008 malo iz firbca me zanima nekaj pri mazdi Kako samo po ogledu vozila najla?je prepozna? da je ozvo?enje BOSE? Kaj je tisti daljin?ek(oz karkoli ?e) zraven ro?ne zavore pri nekaterih M6? Citiraj
LabiGT Napisano 5. julij, 2008 Prijavi Napisano 5. julij, 2008 -pise na zvocnikih (no pa tud subwoofer je pri rezervnem kolesu-sam to vidis pol) -tisti je remote za navigacijo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
blindek Napisano 6. julij, 2008 Prijavi Napisano 6. julij, 2008 hvala labi a se samo vam zdi ali so 6ke res poceni postale, glede na to koliko opreme jih ve?ina premore? Verjetno je eden best buy-ov pri rabljenih vozilih Citiraj
Alex Napisano 6. julij, 2008 Prijavi Napisano 6. julij, 2008 hvala labi a se samo vam zdi ali so 6ke res poceni postale, glede na to koliko opreme jih ve?ina premore?Verjetno je eden best buy-ov pri rabljenih vozilih Jap,zato le urno v nakup,dokler je ?e kaj izbire. Nove se itak ne izpla?a ?e kupovat,ker bodo zdej ?ele na cesti ugotavljali,kje so gre?ke. Citiraj
Boss Napisano 6. julij, 2008 Prijavi Napisano 6. julij, 2008 hvala labi a se samo vam zdi ali so 6ke res poceni postale, glede na to koliko opreme jih ve?ina premore?Verjetno je eden best buy-ov pri rabljenih vozilih To naredi pretiran uvoz iz tujine... ?e tega ne bi bilo bi bile cene sigurno 2.000? vi?je. Citiraj
BOJČ Napisano 6. julij, 2008 Prijavi Napisano 6. julij, 2008 Ampak mene pa vse bolj matra. Ko sem ?el s Klopkotom po njegovo ta novo lepotico, so imeli pri Skorn?ku v salonu tako lepo karavanko, da bi jo kar s sabo odpeljal. Barva HUDA: nekaj med ?rno, rjavo, bordo in vijoli?no... Kr neki, ampak ful lepo! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 6. julij, 2008 Prijavi Napisano 6. julij, 2008 Ampak mene pa vse bolj matra. Ko sem ?el s Klopkotom po njegovo ta novo lepotico, so imeli pri Skorn?ku v salonu tako lepo karavanko, da bi jo kar s sabo odpeljal. Barva HUDA: nelaj med ?rno, rjavo, bordo in vijoli?no... Kr neki, ampak ful lepo! Ja,ni grda sploh.Samo noter mi ni v?e?. Citiraj
BOJČ Napisano 6. julij, 2008 Prijavi Napisano 6. julij, 2008 Ja,ni grda sploh.Samo noter mi ni v?e?. Se strinjam s tabo Alex. ?e prej bi rekel, da noter ni ni? posebnega oz. nima du?e. Saj je moderno in ok, ampak ni? posebnega ni. Ko sem pri Skoren?ku govoril s trgovcem mi je razlagal, da nova in stara 6ka nimata popolnoma ni? skupnega, da je to popolnoma drug avto. ?e posebej je hvalil nov diesel motor, ki naj bi bil najbolj?i na svetu... :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 6. julij, 2008 Prijavi Napisano 6. julij, 2008 Se strinjam s tabo Alex. ?e prej bi rekel, da noter ni ni? posebnega oz. nima du?e. Saj je moderno in ok, ampak ni? posebnega ni. Ko sem pri Skoren?ku govoril s trgovcem mi je razlagal, da nova in stara 6ka nimata popolnoma ni? skupnega, da je to popolnoma drug avto. ?e posebej je hvalil nov diesel motor, ki naj bi bil najbolj?i na svetu... :ne vem: Jap,?e ne ?tejemo bavarcev. Citiraj
blindek Napisano 6. julij, 2008 Prijavi Napisano 6. julij, 2008 saj me mika karavan, samo mojega moram prvo prodat. Seveda pa zaj ni ravno najboj?i ?as za prodajo - dopusti. Citiraj
skiny Napisano 8. julij, 2008 Prijavi Napisano 8. julij, 2008 Se strinjam s tabo Alex. ?e prej bi rekel, da noter ni ni? posebnega oz. nima du?e. Saj je moderno in ok, ampak ni? posebnega ni. Ko sem pri Skoren?ku govoril s trgovcem mi je razlagal, da nova in stara 6ka nimata popolnoma ni? skupnega, da je to popolnoma drug avto. ?e posebej je hvalil nov diesel motor, ki naj bi bil najbolj?i na svetu... :ne vem: hecno.....meni je v?eraj serviser reku da so ma?ine iste Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. julij, 2008 Prijavi Napisano 8. julij, 2008 Se strinjam s tabo Alex. ?e prej bi rekel, da noter ni ni? posebnega oz. nima du?e. Saj je moderno in ok, ampak ni? posebnega ni. Ko sem pri Skoren?ku govoril s trgovcem mi je razlagal, da nova in stara 6ka nimata popolnoma ni? skupnega, da je to popolnoma drug avto. ?e posebej je hvalil nov diesel motor, ki naj bi bil najbolj?i na svetu... :ne vem: Motor je v primerjavi z staro, petarda in to taka da ne more? verjet . Kar se pa ?vabov (audi), je pa motor popolnoma enak, kot bi jih skupaj delali, samo da so se ?vabi zmotili pri ceni in to v +.Kako vem v 2h dneh sem vozil oba. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.