Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Vse zavarovalnice najprej izračunajo, koliko morajo imeti za nagrade in bonuse svoji vodstveni srukturi, potem koliko za zaposlene. Nazadnje je koliko za izplačilo škod.  Verjamem da je pri drugih zavarovalnicah isto, ampak če je bila pri Triglavu misija nemogoče uveljaviti odškodninski zahtevek v višini 1,5 kratnika letne cene zavarovanja hiše, potem zagotovo v primeru sesutja bajte nebi dobil prav veliko. Če bi se zgodil potres, ki bi sesul celo Slovenijo, bi pa dobil en k...  Pa ne glede na pozavarovanje s katerim se hvalijo. 
    • Ja, ne vem no. Če se že plačuje za zavarovanje naj dajo potem od sebe kar morajo. Ni mi ravno do tega, da bi samo njihova pijančevanja v Planici financiral.
    • Jaz imam k sreči tudi same dobre izkušnje glede nepremičnin pa tudi vozil.... 
    • Za entermeco pa moja zimska povprečna od X186...... 
    • Pri elektromotorju imaš navor (in pospešek) res takoj na razpolago in to trga gume. Je že znano, da je obraba nekje do 25% hitrejša kot pri normalnih ICE-jih.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.