YavarYe X6V6 Napisano 14. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. julij, 2009 Sam 2ka je pa res petarda, oriđ?inal ni nevem kaj, pa brez zamere to je samo moje skromno mnenje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 14. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. julij, 2009 Sam tole pa so plakati - ogromni! Sicer pa lepe slikce, hudi vozi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 14. julij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 14. julij, 2009 Sam tole pa so plakati - ogromni! Wallpaper quality. Druga?e bi dajal manj?e ampak tako jih pa lahko kdo uporabi za namizje. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 14. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. julij, 2009 Ma? prov! Sicer pa mi je tale Lantis zanimiv, ko ma od Kozvorta krilo zadaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 14. julij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 14. julij, 2009 V bistvu pa original Mazdaspeed Touring kit. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 14. julij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 14. julij, 2009 Mazda RE12 "Tribute to Wankel" ?e nekaj za kar nisem prepri?an, ?e mi je v?e?. Nova Mazdaspeed 3? Upam, da se bo obnesla tako dobro kot prej?nja Mazda 3 MPS. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2009 Ja Simon, tistale Lopatarca je kr nekak sme?na za videt! Tale nova 3-ka mi je pa noro v?e?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2009 Tista MX-5 je mogo?e za doseganje visokih hitrosti in mora biti malo bolj aerodinami?na Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 1. avgust, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 1. avgust, 2009 Tak?nale "skoraj serijske" Miate so mi res lepe. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 3. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 3. avgust, 2009 Matr bela ni ?voh za videt, mi je pa tale spojler?ek spodaj mal sme?en! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 6. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 6. avgust, 2009 Evole nova M3 MPS http://www.dailymotion.com/video/x8pq6x_mazda-3-mps_auto Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 6. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 6. avgust, 2009 bolj kot avto me je fascinirala panorama... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 16. avgust, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 16. avgust, 2009 Nov teden, nove slike. Lovci na top speed. "At the 1974 Bonneville event, the little Mazda recorded a record speed of 160.3 MPH" Ameri?ani so se pa najbr? ?udili temu ?udno zvene?emu Japoncu:"For the 1978 Bonneville event, Racing Beat developed this first generation RX7 (again with the help of Car & Driver Magazine). Thanks to the sleeker body of the RX7 and improved engine tuning, this car set a record of 183.9 MPH with Car & Driver editor Don Sherman behind the wheel. ""With the introduction of the new FC3S model RX7 in the mid '80s, Racing Beat was at it again. At the 1986 event, this white FC set a long-standing E/BGT record of 238.4 MPH.""In 1992, Racing Beat was back at Bonneville with their new three-rotor FD3S project. The goal was t to break the C/BMS record of 241 MPH. As you'll likely remember, this was the car that infamously flipped at 230mph with Racing Beat cofounder Jim Mederer in the cockpit.""In 1995 Racing Beat returned to Bonneville with the FD, which was sporting a new black livery. The goal was to reach 300mph, but conditions kept the top speed to 242 MPH - which was still a C/BMS class record." Ve? slik najdete pa na speedhunters. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
eye Napisano 16. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. avgust, 2009 tale ta crna mi je pa prou Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 20. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. avgust, 2009 Uf - Simon, tista modra, no pa tudi ?rna (ni?je) je uuu Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 24. avgust, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 24. avgust, 2009 ?e nekaj iz touring klase. Xedos 6 Uklopko bo mogo?em opazil PPG napis na zadnjem spojlerju. Lantis / 323F Ne morem pomagati, da sem jih dal v to temo. Dirkalniki so mi pa? lepi. ?e ve? touring avtov iz serije BTCC pa najdete na tem linku. Moje najljub?e podro?je je Nissan Primera BTCC. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
eye Napisano 25. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. avgust, 2009 men se vedno najlepse prevozno sredstvo od mazde Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jero Napisano 26. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 26. avgust, 2009 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. oktober, 2009 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jero Napisano 16. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. oktober, 2009 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 20. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2009 Ena HUDA 323C Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 20. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2009 Ena HUDA 323C Najlep?a C dosedaj Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jero Napisano 20. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2009 Brez zamere, sam kaj je lepega na tem avtu? Odbija?i, in pragovi niso v liniji, feltne ne grejo k celotnem stilu, sicer ta ne obstaja a vseeno. Prtlja?nik je narejena ?klatla, na njo pa samo postavljen oja?evalec...Nosilci radiatorja so zarustani, heat shield zgleda kot bi bil pobarvan z nekim srebrnim sprejem, ki je po ve?ini ?e odpadel. Krom v maski se spet ne sklada s stilom, zadnji spojler je pa kve?jemu primeren za tole Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 20. oktober, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2009 S14a in garage D. Pa ?e Angle?i so face, njihov SXOC (SX owners club) je zakon. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2009 U lepa je tale "C", ?e posebej mi je tak?en avto v?e? od zadaj (nekolko me spominja na CRX - tm okol L.1990)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.