Symon Napisano 7. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 7. januar, 2010 rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........ To KAALman, kon?no spet ena slika, ki res pa?e v to temo. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........ Tale ima pa interkuler na pravem mestu in ne gor na motorju. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Tale ima pa interkuler na pravem mestu in ne gor na motorju. ga pa lazje zbijes Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 A ma? ti avto za vozit al za zaletavat ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
KAALman Napisano 9. januar, 2010 Prijavi Napisano 9. januar, 2010 evo... zakaj mora bit karavan: Citiraj LP KAALman
jures Napisano 10. januar, 2010 Prijavi Napisano 10. januar, 2010 A ma? ti avto za vozit al za zaletavat ? So tudi drugi na cesti....... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
denis193 Napisano 16. januar, 2010 Prijavi Napisano 16. januar, 2010 Pozdravljeni. Sem nov uporabnik in bi rad nalo?il galerijo moje najljub?e mazdice sit down and relax motor: wankeljev prostornina: 1304 ccm mo? motorja: 173 Kw (232KM) Pospe?ki: 0-100kmh 6.0 sec Najvi?ja hitrost: 240 km/h Poraba goriva cca. 12,5 L /100km Citiraj Made in SLOVENIA!
Z M A J Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 Lepe slikce, sploh prvi dve! Kak?na pa je tvoja? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 ja, ja, kr svoje dej Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
David Napisano 19. januar, 2010 Prijavi Napisano 19. januar, 2010 American Flag all the way.... :hohoho: Citiraj Feel free....
Jero Napisano 19. januar, 2010 Prijavi Napisano 19. januar, 2010 Evo ena ?edna Powered by wankel Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 19. januar, 2010 Prijavi Napisano 19. januar, 2010 hm, le zakaj sta samo dve trobentice Citiraj
Symon Napisano 19. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2010 Samo res, le zakaj niso tri? Lahko bi bile tri. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 19. januar, 2010 Prijavi Napisano 19. januar, 2010 ja kako pa bo triple fergazar Citiraj
jures Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 pop neti :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 20. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2010 pop neti :ne vem: ?e izpade ?e tako sme?no: To je tak stil. Citiraj
Z M A J Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Kar v?e?en vozek, razen na?in ?irjenja blatnikov mi je pa ogaben! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 23. januar, 2010 Prijavi Napisano 23. januar, 2010 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 kok je bla huda Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Peričnik Napisano 13. februar, 2010 Prijavi Napisano 13. februar, 2010 kok je bla huda sam je bla res huda Citiraj veter u laseh
Symon Napisano 13. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 13. februar, 2010 Sa vsak ?tev?ek v avtu napi?e, kak?no je imel podvozje in zavore pa ne. ?oda avta, sode? po filmu je naslednji projekt za zrihtat pa zbit pa GT-R? Citiraj
Deeyan Napisano 13. februar, 2010 Prijavi Napisano 13. februar, 2010 Sa vsak ?tev?ek v avtu napi?e, kak?no je imel podvozje in zavore pa ne. ?oda avta, sode? po filmu je naslednji projekt za zrihtat pa zbit pa GT-R? to?n to, namest, da bi najprej za?el na podvozju delat predn za?nejo ma?ino ?latat. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Don Napisano 24. februar, 2010 Prijavi Napisano 24. februar, 2010 ta mi pa ni v?e? ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.