Z M A J Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 Simon ?rna NA Miata je kr zanimiva videt! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 18. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 Deeyan sem se ?e ustra?il,d a ti je v?e? ker si jo prilimal. Ja Miata je meni zelo zanimiv stroj nasploh. Lol spet en utrgan Japonc: Citiraj
Deeyan Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 Deeyan sem se ?e ustra?il,d a ti je v?e? ker si jo prilimal. ja se opravi?ujem, ker sm ?ou mal OFF. ?e bi ble mal lep?e oblikovane linije na prednjem odbija?u bi zgledal ql pri unmu Japoncu se pa vid, da je utrgan, sej ma ?e ?ist poklapan avto mi je pa zlo v?e? tale C-jka, edino badlook bi js mal druga? u?timu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 ja se opravi?ujem, ker sm ?ou mal OFF. ?e bi ble mal lep?e oblikovane linije na prednjem odbija?u bi zgledal ql pri unmu Japoncu se pa vid, da je utrgan, sej ma ?e ?ist poklapan avto mi je pa zlo v?e? tale C-jka, edino badlook bi js mal druga? u?timu Men je pa gornji del praga ?ist falen, drga? pa solidno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 odbijac in prag MALO slici na RX8. dejansko ni tak slaba. mogoc pa se bo kej iz tebe:P Citiraj
Deeyan Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 odbijac in prag MALO slici na RX8. dejansko ni tak slaba. mogoc pa se bo kej iz tebe:P z body-kitom se bom js zajebavu na koncu vsega (lahko da ?ele ?ez kaki 2 leti), najprej pa seveda podvozje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 ?ez 2 leti? a ga nebi raje takrat prodal pa koncno V6 kupu.. a si se ze peljal s kako 2.5? Citiraj
Symon Napisano 18. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 nej en eno lepo gtjko napopa Nalimaj svojo, serijska je res ?isto OK. 1. Styling by Porsche The design of the Lantis was done in the Mazda German design and research center and the cheif designer of the Lantis was alos the person who designed many of Porsches creations, 911, 928, 944 .... etc. 2. Porsche Tuned Engine The engine that Lantis uses is a KF-ZE. This engine was developed for Cronos, but there was made to fit in the Lantis. The horse power was bumped, from 160PS to 170PS. Porsche helped Mazda in polishing the 2.0L and 1.8L V-6 engines. Some of Mazda ZE motors were simply tuched up or just revized by a Porsche engeneer. ?ez 2 leti? a ga nebi raje takrat prodal pa koncno V6 kupu.. Peljat ga bo treba z vsaj 2.0 ?e ne 2,5 bo hitro dojel, da je 1,5 ali 1,8 ?e vedno mlin?ek. V dveh letih bo toliko denarja zmetal v avto pa ?e vedno to ne bo to... Deeyan tako je. S(m)o bili isti ampak vsak prej ali slej izra?una to. Citiraj
Deeyan Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 ?ez 2 leti? a ga nebi raje takrat prodal pa koncno V6 kupu.. ne, ne, ker pride V6 to?no tuki not a si se ze peljal s kako 2.5?dej nehi lu?te delat nisem. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 no.. se bomo zmenli enkrat pa bo.. symon: opa, kje si dobu slike koncepta? edine ki sem jih js nasu so tiste na strani od club323f.. hvala Citiraj
Deeyan Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 Zoom zoom to je taprava Mazda Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 Simon, unele feltne na tabeli 323 BAF so mi pa noro v?e?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 24. avgust, 2010 Prijavi Napisano 24. avgust, 2010 evo, ena stara.. me je lih ayvar spomnu. Citiraj
Deeyan Napisano 9. september, 2010 Prijavi Napisano 9. september, 2010 dober PS, ampak tistle tazadn diffusor mi nekak ne potegne Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
tauko Napisano 11. september, 2010 Prijavi Napisano 11. september, 2010 Ploki, ke pa je dej toja biv?a? :ne vem: Pred ?asom se je nekje u lj prodajala za 1K? in potrebna menjava kolesnega le?aja, dej jo pa nker ve? ne vidim. Je ko mogo?e? Citiraj
Deeyan Napisano 12. september, 2010 Prijavi Napisano 12. september, 2010 Men osebno zlo lepa MX-5 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 23. september, 2010 Prijavi Napisano 23. september, 2010 MX-6 je pa prov narjena za styling Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 23. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 23. september, 2010 Tole sem pa jaz na Poljskem slikal, ?e ?e dajemo MX-6. Ni ne grda niti najlep?e po?timana. Citiraj
Deeyan Napisano 23. september, 2010 Prijavi Napisano 23. september, 2010 Stranska slika mi nekak ne sede gor, pa zadnje Lexus lu?i stran, pa bi bla taprav cuker Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 23. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 23. september, 2010 Sicer pa ve? slik tukaj. Toliko za foro, ker je ?e star album, ?e ga bo ?e kak nov foruma? pogledal. Citiraj
Deeyan Napisano 24. september, 2010 Prijavi Napisano 24. september, 2010 kire gume ma un Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 24. september, 2010 Prijavi Napisano 24. september, 2010 Ploki, ke pa je dej toja biv?a? :ne vem: Pred ?asom se je nekje u lj prodajala za 1K? in potrebna menjava kolesnega le?aja, dej jo pa nker ve? ne vidim. Je ko mogo?e? spizdila v tujino. vedno bolj proti jugu gre, glede na to da je za?ela na severu nem?ije. ?ez 5 let bo verjetno na ekvatorju Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 24. september, 2010 Prijavi Napisano 24. september, 2010 kire gume ma un Kateri? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.