Z M A J Napisano 25. december, 2010 Prijavi Napisano 25. december, 2010 Ko vidim rde?o RX8, jao Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
323f Napisano 26. december, 2010 Prijavi Napisano 26. december, 2010 Kok mi je pa tale F-ka huda valda ?e je f Citiraj
Deeyan Napisano 26. december, 2010 Prijavi Napisano 26. december, 2010 valda ?e je f ja ampak po ve?ino so vse predelave na F-ki zri?ane Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 27. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 27. december, 2010 Morem nehat hodit na tale forum ker mi je RX-8 vedno bolj v?e?. Pa?e ji ?ibedah. Zih nima klime. 24hours of Daytona:?koda ker bodo wankla emisije pokopale... ?e ena posre?ena: Citiraj
Deeyan Napisano 27. december, 2010 Prijavi Napisano 27. december, 2010 Sam men osebno je pa ?e vedno RX-7 legenda Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 27. december, 2010 Prijavi Napisano 27. december, 2010 Morem nehat hodit na tale forum ker mi je RX-8 vedno bolj v?e?. ?ibedah naj bi bil samo pri top opremi, katera pa ima klimo Se pa strinjam, ?ibedah zgleda noro dobro. Citiraj
323f Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 evo rit gre sem : (pa felge) a so to 17ke gor? Citiraj
Z M A J Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Srebrna RX8 mi je najlep?a, pa na?eloma nisem ljubitelj srebrne, niti mal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Morem nehat hodit na tale forum ker mi je RX-8 vedno bolj v?e?. ?koda ker bodo wankla emisije pokopale... ?e ena posre?ena: oh ja, vem kaj misli?.. mene wankel vedno bolj privla?i in rx8 kot taka tudi nevem, za 16X motor obljubljajo marsikaj na podro?ju emisij.sicer pa ima wankel nazalost po teoriji malo "manj" izkoristka... bomo videli kaj bo. Sam men osebno je pa ?e vedno RX-7 legenda legenda z 20l porabe Citiraj
Symon Napisano 29. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 29. december, 2010 oh ja, vem kaj misli?.. mene wankel vedno bolj privla?i in rx8 kot taka tudi nevem, za 16X motor obljubljajo marsikaj na podro?ju emisij.?e zmanj?ajo emisije na dovoljeno raven in kljub 1.6 motorju ostane poraba vsaj podobna tej bi to ?e nekako ?lo. Pismo, mel bi enkrat enega wankla... Citiraj
Ploki Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 there comes a time in every mans live.. when he realizes he needs a wankel Citiraj
Deeyan Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 a so to 17ke gor? jap legenda z 20l porabe ne zarad motorja, ampak zarad oblike Pismo, mel bi enkrat enega wankla... Js bi ga emkrat vsej sprobu rad, pa mam dovolj Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 ko se enkrat sam v njemu peljes nimas dovolj. you want more.. and more... potem ga peljes.. and you want more.. and more.. potem ga kupis in posljes ottoja v kurac. oblika je fenomenalna.. noter fliknat renesis od rx8 pa si zmagu Citiraj
Z M A J Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 ko se enkrat sam v njemu peljes nimas dovolj.you want more..and more...potem ga peljes..and you want more..and more..potem ga kupisin posljes ottoja v kurac. oblika je fenomenalna.. noter fliknat renesis od rx8 pa si zmagu Enkat za spremembo sva istih misli (mene je ta avto total zmedu, ko sem ga pelju ene 5 let nazaj )! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 ko se enkrat sam v njemu peljes nimas dovolj.you want more..and more...potem ga peljes..and you want more..and more..potem ga kupisin posljes ottoja v kurac. oblika je fenomenalna.. noter fliknat renesis od rx8 pa si zmagu ok, to pomeni, da ga nesmem sprobat, ker pol ga bom hotu met Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 30. december, 2010 Prijavi Napisano 30. december, 2010 Dejan - GARANTIRANO, pa tut mislu bo? da si iz BAF se usedu v Space shuttle! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
323f Napisano 31. december, 2010 Prijavi Napisano 31. december, 2010 mm kok je pa nasploh dimenzija ? pa a kdo mogoce ve katera ferma je to k te felge so res noooreeee k da bi gledu fast n furious PS (ce jih kdo tuki prodaja takoj kupim) Citiraj
Ploki Napisano 31. december, 2010 Prijavi Napisano 31. december, 2010 good luck! http://www.google.si/images?um=1&hl=en...q=&gs_rfai=17" so najmanjse kje se pa dobijo pa pitaj boga... evo se alternativa:http://www.enkei.com/ev5.htmlhttp://www.bolha.com/alu-platisca-18/18-al...-oglas382872929 se fotka od spredi ( se feltne leps vidijo ) ogabna je od spredi Citiraj
Symon Napisano 31. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 31. december, 2010 Turbo, sam mal majhen FMIC ima. Men je pa kar huda tale 323F. Citiraj
Ploki Napisano 31. december, 2010 Prijavi Napisano 31. december, 2010 men je pa spredn odbijac za pobruhat :/cist se podrejo luci pa profil avta.. pa s skrajsa se malo evohttp://www.cardomain.com/ride/3092611/1997-mazda-lantis Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 31. december, 2010 Prijavi Napisano 31. december, 2010 edino bi vzel Enkei, druge so vse ?udne Ta oblika feltne pa iz EVO V izhajajo Citiraj
Symon Napisano 31. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 31. december, 2010 Sem vedel, da me odbija? spominja na Sciroccota. Pa celo ni ?estak. Zanimivo. Kolikor vidim tele na Lantisu sicer niso Enekei ampak neka nam neznana znamka, po drugi strani pa sem jaz imel zelo podobne pa so bile OZ. EVO ima tanj?e krake pa proti centru so bolj na noter. In mogo?e bodo enkrat celo naprodaj ?eprav se z sedanjim lastnikom 100NXa ne strinjam glede tega. Citiraj
Z M A J Napisano 31. december, 2010 Prijavi Napisano 31. december, 2010 men je pa spredn odbijac za pobruhat :/cist se podrejo luci pa profil avta.. pa s skrajsa se malo Pa se le enkat strinjava okol stylinga! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 31. december, 2010 Prijavi Napisano 31. december, 2010 zadnje case se dosti strinjava symon: js se nikol se slisu za tiste feltne, niti kake uradne strani ne najdem. 5krake so ful lepse od 6 krakih Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 31. december, 2010 Prijavi Napisano 31. december, 2010 ?e je verjeti kaj pi?e na tejle strani so AME feltne od Enkei. AME Wheels are manufactured in Japan by Enkei, one of the leading wheel manufacturers in Japan. AME Wheels are produced in the same factory as Enkei's Formula 1 wheels. AME wheels are offered in one and two piece designs.Ali pa http://www.vividracing.com/catalog/ame-m-346.html The AME (Auto Mobile Engineering) wheel brand is developed by Kyoho and manufactured by Enkei in Japan. AME is considered to be Japan’s premier, major luxury wheel brand and is actively involved within the ultra competitive, enthusiast markets. AME prides itself on offering a complete line of truly high-end, premium aluminum alloy wheels for the different automotive genres including high-end Sports, VIP / Luxury / Euro, and K/Compact car categories. The AME Shallen Series is considered a top shareholder in Japan for high-end, dress-up sedans, minivans, k/compact, and sports wheel applications. "uradna stran" http://aaimotorsports.com.au/ame/ Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.