Boss Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 ?aki mal ?mego - a ni to tema kamor limamo slike lepih Mazd.. kle pa sploh avta ni :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 stikli Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Baby Viper Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 ?aki mal ?mego - a ni to tema kamor limamo slike lepih Mazd.. kle pa sploh avta ni :ne vem: Tut js sm se kr mal pomatrat mogu in ?ele pol opazu da so res trije stroji na fotki Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 ?aki mal ?mego - a ni to tema kamor limamo slike lepih Mazd.. kle pa sploh avta ni :ne vem: sej sm se js tut najprej mogu kr pomatrat, ampak pol sm res dober pogledu, pa sm komi opazu, da je Mazda uzadi, pa sm hotu ?e vam mal lu?te naredit Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 no sej zdej po?as sem na?el tud druge detajle na sliki - sem si pomagal s prekrivanjem s kartonom (list papirja je bil premalo saj se je skoz videlo). Citiraj
jures Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 Killer mu pu?a.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 Killer mu pu?a.... teb bi tud pu??al, ?e bi se take bejbe po teb zvirale Citiraj
jures Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 teb bi tud pu??al, ?e bi se take bejbe po teb zvirale ja ne vem....jest sem avto gledu.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 ja ne vem....jest sem avto gledu.... aja... senior citizen Citiraj
jures Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 aja... senior citizen Pleh pi?ke - zanima me samo prvo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 Fantasti?ni Ukrajinski ma?ki! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 Pleh pi?ke - zanima me samo prvo.... mene pa drugo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 mene pa drugo X2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 Pleha ima? lahko doma na pretek, pa je tiho, ta drugo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 Pleha ima? lahko doma na pretek, pa je tiho, ta drugo.... kje pa pi?e, da bo stalna spremljevalka Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 16. september, 2012 Prijavi Napisano 16. september, 2012 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 16. september, 2012 Prijavi Napisano 16. september, 2012 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 16. september, 2012 Prijavi Napisano 16. september, 2012 Deeyan, tale bi se pa kr peljala na obratih.. ..wankelca seveda Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 17. september, 2012 Prijavi Napisano 17. september, 2012 Deeyan, tale bi se pa kr peljala na obratih.. ..wankelca seveda pizdarija, ?e bi mel rotor v gatah bi ?lo, tak je pa sam en bat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 17. september, 2012 Prijavi Napisano 17. september, 2012 ?e ta je zarustan ja brez cilindra res bolj ?voh dela Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 17. september, 2012 Prijavi Napisano 17. september, 2012 ja brez cilindra res bolj ?voh dela servisni interval je predolg, olje gosto rata Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 17. september, 2012 Prijavi Napisano 17. september, 2012 servisni interval je predolg, olje gosto rata js dobim ponavad take cilindre, ko se sami podmazujejo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DARiAN_M Napisano 17. september, 2012 Prijavi Napisano 17. september, 2012 js dobim ponavad take cilindre, ko se sami podmazujejo Jst mam pa mehani?arko k mi to redno podmazuje in laufa ko urca Citiraj
Deeyan Napisano 17. september, 2012 Prijavi Napisano 17. september, 2012 Jst mam pa mehani?arko k mi to redno podmazuje in laufa ko urca ja dober, sej ?e je dodatno podmazan tut ne ?kodi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.