tauko Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 Okej, moje mnenje? Zadnjih nekaj mazd vklju?no z efko bolj spada v temo ri?ota; ne tukaj Citiraj
Gorjup13 Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 Se strinjam, ?eprav tiste dirkalne (z izjemo sicon) niso ravno slabe, so pa? dirka?ke na cesati se mi pa kaj tagea ne zdi privla?no Citiraj
Deeyan Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 Se strinjam, ?eprav tiste dirkalne (z izjemo sicon) niso ravno slabe, so pa? dirka?ke na cesati se mi pa kaj tagea ne zdi privla?no Agree Naj slike same govorijo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 o fak vse je grdo tukaj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 o fak vse je grdo tukaj a ?enske tut? ?e pa tale MX ni lepa pol pa nvem Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
iceman22 Napisano 11. november, 2010 Prijavi Napisano 11. november, 2010 o fak vse je grdo tukaj se strinjam,ma ena ?enska je ?e kr lu?tna,druga pa fuj... Citiraj www.trziskisladoled.si
Gorjup13 Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 rite nista slabe v faco pa mam mim, mx je lepa, edin lu?i men ful ?udn izpadejo ?e je ta podal?k tkole vidin, ?e ni zlit v haubo Citiraj
Z M A J Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Ne zgleda ?voh, ampak angry look mi pa ne pa?e na tale avto! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Ne zgleda ?voh, ampak angry look mi pa ne pa?e na tale avto! Tist "look" je mal zgre?en, tale je mal bolj? Citiraj
Boss Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Tist "look" je mal zgre?en, tale je mal bolj? Joj kako slabo narejen odbija?... kr zvija se Citiraj
Symon Napisano 12. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. november, 2010 Tist "look" je mal zgre?en, tale je mal bolj? ... Huda barva in bad look. Citiraj
LabiGT Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 a ?enske tut? ja itak, a sta tebi mogoce dobri?? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Mare, men ni v?e? ni? razen mogo?e barve, tole okol lu?i mi je totalna ?alost (a ?e kerga spominja na Mondea, tam nekje letnka 2000???), sredinska maska pa je tut bl neka pokveka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 ja itak, a sta tebi mogoce dobri?? ena ja, ena ne Tist "look" je mal zgre?en, tale je mal bolj? Odbija? je ?ista ri?ota na kajga Civica bi ?e pasu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Na Bingl Bonglna Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Ok, zdej pa mal u?ke spo?it od ri?a Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gorjup13 Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Tist "look" je mal zgre?en, tale je mal bolj? Lu?i so tuki veliko bol?e narjene, je pa res da je odbija? ?ist 2 mać Ok, zdej pa mal u?ke spo?it od ri?a Tole je pa lepo, ni? drasti?nega estetika na vi?ku Citiraj
Deeyan Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Lu?i so tuki veliko bol?e narjene, je pa res da je odbija? ?ist 2 maćTole je pa lepo, ni? drasti?nega estetika na vi?ku Sej sm reku, u?ke spo?it Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 13. november, 2010 Prijavi Napisano 13. november, 2010 ?e ena lepa MX-3 in 323F po mojem okusu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 21. november, 2010 Prijavi Napisano 21. november, 2010 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 21. november, 2010 Prijavi Napisano 21. november, 2010 to je ze boljs Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 nice, mazdaspeed podaljski. edino linija pri havbi je mal f***ed Citiraj
Z M A J Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 nice, mazdaspeed podaljski. edino linija pri havbi je mal f***ed Komaj porajtam kak?no razliko od original 323F! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Komaj porajtam kak?no razliko od original 323F! kako ne opazi?... originalna nima dveh azijskih deklet zraven :ne vem: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.