qwerty Napisano 28. oktober, 2008 Prijavi Napisano 28. oktober, 2008 a supre se tut ne da registrirat??? Citiraj If in doubt, flat out...
Marko_mx-3 Napisano 28. oktober, 2008 Prijavi Napisano 28. oktober, 2008 EURO 2 mor aobvezno imeti, razen ?e je XY let za oldtimerja Citiraj
nisde Napisano 28. oktober, 2008 Prijavi Napisano 28. oktober, 2008 Mislm da je kr EURO 3 standard za uvoz oz. pridobitev vozila. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Deeyan Napisano 28. oktober, 2008 Prijavi Napisano 28. oktober, 2008 ena Supra se pa celo prodaja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 28. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2008 Mislm da je kr EURO 3 standard za uvoz oz. pridobitev vozila. ZAENKRAT ?e Euro 2 Vem ker sem se ravnokar zanimal razen, ?e uvoznik nima pojma. ena Supra se pa celo prodaja A dej ne ga srat? Si pa toplo vodo odkril. Al pa, ?e smo jo ?e videli. In ja avto potrebuje EURO 2 standard (ekologija pa?) pa vzglavnike za vse sede?e. Torej spredaj so itak pa na zadnjih sede?ih tudi ker nekateri nimajo, naprimer Micra to je pa zaradi varnostnih standardov. Tako, da al Supra izpolnjuje EURO 2 standard IN ima 4 vzglavnike (v oboje sicer dvomim sploh v vzglavnike ker jih tile ?portni japonci kar pozabijo vem vsaj ?e za en avto, ki je novej?i in jih nima). Ena varianta je, da je kupil le slovenske papirje od kake zbite ali pa celo zbito in homologiral zamenjavo karoserije. To v praksi pomeni, da ti zbije? en avto in dobi? celo karoserijo iz tujine in homologira? to ter da? uni?iti stare ?tevilke od te uvo?ene ti pa potem vpi?ejo v prometno. Ali pa ima tvoj enostavno prijatelj mo?ne veze zaradi ?esar se priporo?am, da postanemo dobri prijatelji. Pa ?e tole: Citiraj
Symon Napisano 29. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. oktober, 2008 Evo nazaj na topic: 1 Citiraj
Symon Napisano 31. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 31. oktober, 2008 Super namizja na tejle strani. Evo nekaj primerkov: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 31. oktober, 2008 Prijavi Napisano 31. oktober, 2008 V?e? mi je sistem pritrjevanja sprednje tablice, si bom moral tudi sam nekaj podobnega omisliti Citiraj
Symon Napisano 1. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 1. november, 2008 V?e? mi je sistem pritrjevanja sprednje tablice, si bom moral tudi sam nekaj podobnega omisliti 25? original JDM nosilci. Fiksni, ne uni, ki se sami upognejo. pa ?e ene toliko te pridejo original JDM tablice. Citiraj
Symon Napisano 22. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 22. november, 2008 Atenza (6) & Axela (3) Tako to mora izgledati: Roadster: Demio (2): Citiraj
poky Napisano 22. november, 2008 Prijavi Napisano 22. november, 2008 He he,3ja slika od zgoraj navzdol,je pa moje namizje. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LIX GT2 Napisano 25. november, 2008 Prijavi Napisano 25. november, 2008 res nevem zaka temu pise na tablci demio...sej mnde je demio predhodnica tega avta...mislim tudi mojega :ne vem: Citiraj ?e nebi blo heca nebi blo otrok
Marko_mx-3 Napisano 25. november, 2008 Prijavi Napisano 25. november, 2008 na japonskem ni Mazda2 ampak je Demio Samo ime ma malo druga?en Citiraj
LIX GT2 Napisano 25. november, 2008 Prijavi Napisano 25. november, 2008 aha zdej mi je pa jasno..hvala mx3 Citiraj ?e nebi blo heca nebi blo otrok
Marko_mx-3 Napisano 25. november, 2008 Prijavi Napisano 25. november, 2008 MX-3 je tudi ali AZ-3 ali pa Presso pa ?e kaj se najde Citiraj
poky Napisano 29. november, 2008 Prijavi Napisano 29. november, 2008 slikca ne dela? Ni to....to je ista finta ko tvoja za You tube film?ke. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 29. november, 2008 Prijavi Napisano 29. november, 2008 Ni to....to je ista finta ko tvoja za You tube film?ke. Ni ravno moja finta, sem jo nekje ukradel (nissan forum) Citiraj
Symon Napisano 15. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2008 Ve? na: http://speedhunters.com/ Citiraj
Allyssa Napisano 18. december, 2008 Prijavi Napisano 18. december, 2008 A to je kao lepo? Men zgleda tko na?i?kan, da o?i bolijo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Symon Napisano 18. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. december, 2008 A to je kao lepo? Men zgleda tko na?i?kan, da o?i bolijo Ne gledat. Zanimivo, da si to temo ?ele zdaj odkrila po tolikem ?asu. ?e te pa ravno zanima. Vsak izmed teh "ki?ev na?i?kanih" stane cel ko? denarja in ima svoj namen in ni mi?ljen kot ki?. ;)Aerodinamika pa to. Citiraj
LabiGT Napisano 18. december, 2008 Prijavi Napisano 18. december, 2008 A to je kao lepo? Men zgleda tko na?i?kan, da o?i bolijo EJ sam res...se strinjam s tabo...vsi po vrsti so oogly Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 18. december, 2008 Prijavi Napisano 18. december, 2008 Ne gledat. Zanimivo, da si to temo ?ele zdaj odkrila po tolikem ?asu. ?e te pa ravno zanima. Vsak izmed teh "ki?ev na?i?kanih" stane cel ko? denarja in ima svoj namen in ni mi?ljen kot ki?. ;)Aerodinamika pa to. Tud ?e ma svoj namen usak ta "na?i?kan ki?" ?e ne pomen, da je lep,..in ja,..va?no da stane kup denarja,..to je bistvenga pomena,.. In lahko gledam kero kol temo ho?em in komentiram,..za to je forum,..svoboda govora baje obstaja ?e neki ?asa,... :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.