Skoči na vsebino

Lepe Mazde

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 2 tedna kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
Napisano

11046329_865329496836787_538656004982947

Ej..Jo? ?ta...kak?na je to dobra Mazdurina ...lepa LP

Napisano

V?asih pogledam sem z namenom, da si malo o?i spo?ijem, potem me pa kar s... na?ene, ko vidim, kaj po?nejo iz tako lepe plo?evine... Pa daj no. Pa poglej ta avto, no. A se s tem sploh lahko kam pelje?? Po mestu ne, ker je prenizek za le?e?e policaje in podobno. Po otokih v Dalmaciji tudi ne, ker si ne predstavljam, kako bi to spravil na trajekt... Pozimi tudi nikamor ne more? s tem, ker ne verjamem, da obstaja heroj, ki bi na te gume namestil verige. In ?emu potem ima? avto? Da stoji pred hi?o in ga sosedje gledajo? Beda od avta...

Napisano

Hja kater avto pa je ?e lepo zgledal v terenski obliki? :nevem:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Tele, ki so navadno takole spu??eni imajo aktivno podvozje, da lahko nastavi? vi?ino, ker takole kot je na sliki je dejansko avto sedel na tla.

33112_1.png

Napisano

attachicon.gif429703509_small_3.jpg

Ampak v drugi barvi. :)

Poslano z mojega SM-G920F z uporabo Tapatalk

Tega smo s klopom v ?ivo videli na tuningu v friderichaffnu. cca 5-6 let nazaj

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

B)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.