Deeyan Napisano 30. julij, 2015 Prijavi Napisano 30. julij, 2015 Sent from Nokia Lumia 930 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 30. julij, 2015 Prijavi Napisano 30. julij, 2015 Sent from Nokia Lumia 930Ej...lepa ?portna Mazdurina...:-):-):-)lp 2 Citiraj
PATO Napisano 31. julij, 2015 Prijavi Napisano 31. julij, 2015 Mislim da imam sindrom pop-up lu?i ....ves ?as se mi lu?ta neka BG, RX7, MR-2, Celica... 1 Citiraj
mazdaman Napisano 31. julij, 2015 Prijavi Napisano 31. julij, 2015 Ja to je tudi mene vedno privla?ilo in sem vedno ra?unal, da bom imel NA miato, a sem zdaj pristal na NB. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Još šta Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 2 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 22. avgust, 2015 Prijavi Napisano 22. avgust, 2015 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gorjup13 Napisano 22. avgust, 2015 Prijavi Napisano 22. avgust, 2015 Sicer niso samo mazde, so pa po svoje lepi 1 Citiraj
Deeyan Napisano 23. avgust, 2015 Prijavi Napisano 23. avgust, 2015 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Katjaa Napisano 24. avgust, 2015 Prijavi Napisano 24. avgust, 2015 A se sam meni zdi al sta si avta mal podobna? Rde?a mi je res v?e?. 1 Citiraj
LabiGT Napisano 24. avgust, 2015 Prijavi Napisano 24. avgust, 2015 mazda je lepsa in to precej...ta nova alfa pa...ne vem kaj so mislili...159 je recimo se danes verjetno najlepsa limuzina srednjega razreda pa ceprav bo 10 let stara..tole pa kr nekimogoce pa bo bolj vzdrzljiva 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Katjaa Napisano 24. avgust, 2015 Prijavi Napisano 24. avgust, 2015 Tole s 159 se strinjam:) 1 Citiraj
Deeyan Napisano 24. avgust, 2015 Prijavi Napisano 24. avgust, 2015 .Sent from Nokia Lumia 930 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
robertos664 Napisano 28. avgust, 2015 Prijavi Napisano 28. avgust, 2015 Meni je pa v?e? ta nova alfa, je pa res kopija mazde 3 Citiraj
SoulMan Napisano 2. september, 2015 Prijavi Napisano 2. september, 2015 Kopija gor, kopija dol, v Giuliji prakti?no vsak vidi neko podobnost z ostalimi avtomobili, saj je te?ko naredit avto, ki ni niti malo podoben ni?emur, kar se je kadarkoli vozilo po cestah. Ampak ene stvari pa Giuliji ne moremo oporekat...hitrosti: http://gtspirit.com/2015/08/28/alfa-romeo-giulia-qv-reportedly-laps-nurburgring-in-743/ Kje so zdej Mazde? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. september, 2015 Prijavi Napisano 2. september, 2015 Model katera serijska mazda ima ve? kot 260 konjev ?Ko bo mazda na teh konjih verjemi bomo bolj?i ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SoulMan Napisano 2. september, 2015 Prijavi Napisano 2. september, 2015 Ja saj, na to se je nana?alo moje vpra?anje...kje pa so Mazde na podro?ju performans? Do takrat bo ?e preteklo nekaj bencina... Dejstvo je, da se lahko ?e tako nor?ujemo iz Alf...tukaj so pokazali, da znajo. Citiraj
Z M A J Napisano 2. september, 2015 Prijavi Napisano 2. september, 2015 Ja saj, na to se je nana?alo moje vpra?anje...kje pa so Mazde na podro?ju performans? Do takrat bo ?e preteklo nekaj bencina... Dejstvo je, da se lahko ?e tako nor?ujemo iz Alf...tukaj so pokazali, da znajo.Ne smemo sicer pozabit izjemnih dirkaskih dosezkov Alfe Romea Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 4. oktober, 2015 Prijavi Napisano 4. oktober, 2015 BOMBA! 3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 22. oktober, 2015 Prijavi Napisano 22. oktober, 2015 3 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
YavarYe X6V6 Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 lepa legenda..Registriraj tole pri nas. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.