Slivka Napisano 13. november, 2023 Prijavi Napisano 13. november, 2023 Stara Japonska modrost... 6 Citiraj
Slivka Napisano 24. november, 2023 Prijavi Napisano 24. november, 2023 Včeraj pred odhodom iz Ljubljane po tistem, ko smo vanjo naložili 975 kg tovora. 4 Citiraj
ignacij Napisano 13. december, 2023 Prijavi Napisano 13. december, 2023 No temu je pa ratalo šminko gor vržt. 2 1 Citiraj
etcho Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec (urejeno) Za požret! (puristi, preskočite) Popravljeno 22. marec od etcho 1 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec Lepa kot poziv na orožne vaje... Vse nekaj v bulah, vse nekaj načičkano, vse nekaj nališpano,... Mislim, tiste razširitve blatnikov... Pa kdo iz tako lepega avta, kot je Miata, naredi tako spako? Pa tisti dvocolski ror zadaj, a to je priklop za hidrant? Spredaj je pa resna konkurenca Fiatovi Multipli. Te modele, ki so to spako sestavili, bi bilo treba kastrirat, da se ne kotijo naprej, da ne bi njihovi potomci še kak dober avto takole uničili... 2 Citiraj
etcho Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec pred 21 minutami je Slivka napisal: Lepa kot poziv na orožne vaje... Vse nekaj v bulah, vse nekaj načičkano, vse nekaj nališpano,... Mislim, tiste razširitve blatnikov... Pa kdo iz tako lepega avta, kot je Miata, naredi tako spako? Pa tisti dvocolski ror zadaj, a to je priklop za hidrant? Spredaj je pa resna konkurenca Fiatovi Multipli. Te modele, ki so to spako sestavili, bi bilo treba kastrirat, da se ne kotijo naprej, da ne bi njihovi potomci še kak dober avto takole uničili... Na srečo ne rabiš obremenjevat srca - je samo CGI - računalniška kreacija. 🤣 Citiraj
g.Wankel Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec Zanimivo, ampak ja...mal preveč vsega 😀 3 Citiraj
FuManchu Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec pred 6 urami je etcho napisal: Za požret! Pa obrne zadnje gume to sploh? 😁 1 2 Citiraj
Boss Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec Če ma sam 110KM pol jih 90 rabiš le za valarje premaknit. cca 20 jih ostane, kar je zadost za vozit se po regionalkah oziroma za showroom exponat. 5 Citiraj
Slivka Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec pred 16 urami je FuManchu napisal: Pa obrne zadnje gume to sploh? 😁 Ja, dokler je na dvigalu. Ko ga pa spustiš z dvigala pa da se še dva dedca noter usedeta, pa gume že v blatnik primejo... Sicer pa obstaja ena Miata modre barve z dvema belima črtama, ki ima V6 motor in nekaj sto žrebcev. Če tej zmontirajo tak motor noter, se mogoče celo premakne... 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.