Symon Napisano 27. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 27. december, 2009 Danes smo s prijatelji debatirali kako je MX-5 dober avto. Ker sem kar dosti usekan na Nissane z veliko konji sem med vo?njo domov dobil priblisk kako bi MX5 lahko postal ?e bolj?i. Dobil sem sicer idejo, ki je ?e zelooo pre?ve?ena. MX-5+Nissanov SR20DET motor (iz 200SX S13 JDM, S14, S15).Pravoverni Mazda?i bi me kri?ali jaz pa pravim, da je tu najbolj?e iz obeh znamk. So pa norci, ki so mojo idejo nadgradili in dali RB25 motor iz Syklinea. Citiraj
Z M A J Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Simon, kej tacga bi pa takoj imel (sam pra?anje kok cajta bi se sre?no vozu, o fak)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 tole je pa lete?a truga Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
enej_46 Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 ni panike stari zrihtaj motor jaz dam avto in gas :PP Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Symon Napisano 28. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. december, 2009 @Deeyan, vsak avto je truga v napa?nih rokah. Kdor je vozil ali bil vo?en v nekaj z SR20DE motorjem (Primera GT, 100NX GTi) to?no ve zakaj mi je v?e?. Zelo pro?en avto v vseh obratih, enakomerno vle?e, ?e je pa turbo (200SX) se ga pa da brez odpiranja ma?ine naviti do cca 380 konjev (prijatelj ima 360hp in 50Nm, spomladi gre na 380 ampak mu najbr? ne bo dovolj, bo pa treba odpirati motor in dati kovane interlanse). Enej imam na zalogi dva FWD bloka en menjalnik, ki bi mogo?e pasal ampak nimam glave (mislim od motorja ) pa tudi sesalni kolektor bi rabil od RWD modela ali pa se naredi novega. Druga?e so bile te ideje ravno zato ker me ?e vedno mika spet kak japonski projekt ker so dosti bolj tunabilni pa ?e ve? delov se dobi. Potem bi bil Mazda? in Nissanovec v enem ?usu. Citiraj
Z M A J Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Simon, to bi bilo res zanimivo, da kej tazga postori?, pa za osnovo jasno Lopatarco - MX5 NA! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 @Deeyan, vsak avto je truga v napa?nih rokah. Kdor je vozil ali bil vo?en v nekaj z SR20DE motorjem (Primera GT, 100NX GTi) to?no ve zakaj mi je v?e?. Zelo pro?en avto v vseh obratih, enakomerno vle?e, ?e je pa turbo (200SX) se ga pa da brez odpiranja ma?ine naviti do cca 380 konjev (prijatelj ima 360hp in 50Nm, spomladi gre na 380 ampak mu najbr? ne bo dovolj, bo pa treba odpirati motor in dati kovane interlanse).To pa itak, da ni za vsake roke, tut sam ?e vedno vztrajam na projektu Daihatsu Charade, ampak ker ne najdem original GTti ma?ine zanj, bom najbr? ubral drugo pot in sicer neki tajga Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 28. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. december, 2009 No vidi? ravno za Daihatsuja (in naprimer Swifta GTi, Civic 4 gen.) bi marsikdo rekel, da je truga ker je lahek, relativno slaba lega in oreng motor pod haubo. Citiraj
Deeyan Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 No vidi? ravno za Daihatsuja (in naprimer Swifta GTi, Civic 4 gen.) bi marsikdo rekel, da je truga ker je lahek, relativno slaba lega in oreng motor pod haubo. To?no za Civica ?e za stock varianto pravjo, da je lete?a truga. Druga? pa ja, ?e si umisli? tako ma?ino na takem avtu mor? najprej poskrbet za podvozje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 Danes smo s prijatelji debatirali kako je MX-5 dober avto. Ker sem kar dosti usekan na Nissane z veliko konji sem med vo?njo domov dobil priblisk kako bi MX5 lahko postal ?e bolj?i. Ravno to mene mu?i samo jaz bi pa rad vozil miato z V6 sound!!!!!!!! Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 30. december, 2009 Prijavi Napisano 30. december, 2009 Ravno to mene mu?i samo jaz bi pa rad vozil miato z V6 sound!!!!!!!! nice zvok je pa zlo podoben Corvettu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 31. december, 2009 Prijavi Napisano 31. december, 2009 Kaj pa V12? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 31. december, 2009 Prijavi Napisano 31. december, 2009 Kaj pa V12? a dej no, to je pa ?e pretiravanje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 31. december, 2009 Prijavi Napisano 31. december, 2009 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 31. december, 2009 Prijavi Napisano 31. december, 2009 Dober PS. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 31. december, 2009 Prijavi Napisano 31. december, 2009 Dober PS. ja res ?koda, da je le PS Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ninja Napisano 31. december, 2009 Prijavi Napisano 31. december, 2009 Lahko bi mel vsaj PS3... Citiraj
Deeyan Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Ko bi bil vsaj ?estak not Citiraj
Symon Napisano 6. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 6. januar, 2010 "tuning mania Mazda 323F" Ljudje naj se nau?ijo razliko med tuningom in stylingom. Citiraj
Deeyan Napisano 6. januar, 2010 Prijavi Napisano 6. januar, 2010 "tuning mania Mazda 323F"Ljudje naj se nau?ijo razliko med tuningom in stylingom. ja se strinjam, to mene tut moti, da folk ta dva pojma menjuje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 6. januar, 2010 Prijavi Napisano 6. januar, 2010 Hej nekaj pa je le tuninga... menjani so fedri in amortizerji za bolj?o lego na cesti!! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 6. januar, 2010 Prijavi Napisano 6. januar, 2010 Hej nekaj pa je le tuninga... menjani so fedri in amortizerji za bolj?o lego na cesti!! Ne biti tolk ziher, da je to tuning ?e je samo bolj trda/neudobna vo?nja ?e ne pomeni da je bolj?a lega Citiraj
KAALman Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........ Citiraj LP KAALman
uklopko Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 to bi pa ?e jaz imel Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.