urosm Napisano 16. januar, 2008 Prijavi Napisano 16. januar, 2008 No pa smo tam! Moj zelenc prav da se mu ne da ve? in je za?el ka?lat pa cukat. Vleku je ?e po ravnini komej pa ful belega dima je ven spustu. Ma?ina je pa take zvoke iz sebe dajala, da se mi je kr srce trgov Pa lih prjatla sva ratala Pa take fajn plane sva mela :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: Avto ?e ?aka na mehanika, sam a bi kdo kej vedu, kaj bi blo loh pa ?e se ga spla?a popravlat, da bom mal vnaprej vedu kaj me ?aka! 170000km ma, olje je blo pa ne dolg nazaj zamenjano. :ne vem: Res nebi rad ?e po dveh mescih obupal nad mazdami :ne vem: Citiraj
Grega_ Napisano 16. januar, 2008 Prijavi Napisano 16. januar, 2008 Bel dim?? ajajaj to pa ni good tudi ne sli?i se dobro. Ti je kaj olja pila?Je kar naenkrat za?elo cukati?Je ?e prej kaj pokadilo oz. smrdelo za avtom?? Sem kar presene?en da je zaribalo pri teh kilometrih, motor je vzdr?ljiv samo kako je bil pa prej vzdr?evan pa ne more? vedet. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. januar, 2008 Prijavi Napisano 16. januar, 2008 Majster najmanj dihtunga na glavi, lahko pa ti je tudi po?ila glava ali pa blok, druga?e nima bel dim kaj delat. Kak?na je bila tempratura ko se je to zgodilo? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
urosm Napisano 16. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. januar, 2008 avto je bil dva dni pri miru, pa nikol problema. Pa ga v?er v?gem, pa pustim ene 5min pa se po?as odpelem, po enem kilmetru pa ?e mal cuka, pa skos bl, kmal pa ?e dim. Temperatura je bla normalna, sam ?e bi ?e pr?gan pustu bi ?la najbr? gor. Olja pa odkar ga mam ni ni? popil. Ja ne morm vedt kaj so prej z njim delal, ?e za servise ne vem kdaj so bli delan! Je bil zgleda ?ist zgre?en nakup! Citiraj
nisde Napisano 16. januar, 2008 Prijavi Napisano 16. januar, 2008 Ker motor pa ma?? 1,5? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 16. januar, 2008 Prijavi Napisano 16. januar, 2008 Si kaj preveril, antifriz ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
urosm Napisano 16. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. januar, 2008 Motor je 1.5 Antifriza je pa dost, -30. Kolk se pa men to spla?a popravlat? ?e je sam dihtunga ?e, ka?ne pa so posledice tega? Ka pa kr drug motor, ?e bi ga dobil, kak?na pa bi bla kej cena? Citiraj
Boss Napisano 16. januar, 2008 Prijavi Napisano 16. januar, 2008 Si kaj preveril, antifriz ? ?e je sploh ?e bil antifriz, da ni bila samo obi?ajna voda Citiraj
urosm Napisano 16. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. januar, 2008 ?e je sploh ?e bil antifriz, da ni bila samo obi?ajna voda Smo pomerl je bil antifriz! Citiraj
Grega_ Napisano 16. januar, 2008 Prijavi Napisano 16. januar, 2008 Lej prvo naj ti mehanik preveri kak?na je ?koda, ?e je samo dihtunga in ni glava oz. blok po?en kot je ?e napisal YavarYe X6V6 potem se pa? popravi. Sam si pa povedal da temperatura ni narasla, ni zakuhal ipd. ?e je pa kaj ve? pa pa? dobi? drug motor. Za motor vpra?aj Dandota oz. ne vem ?e ima ?e Bobi eno f-ko za dele. Citiraj
BOBI Napisano 16. januar, 2008 Prijavi Napisano 16. januar, 2008 to pa ni dobro za cut,ko bos kaj vedel kaj je sporocaj,motorja vec nimam je pa ga trenutno zerlo tezko dobit,ce pa je slucajno dihtunga in mogoce glava po?ena te ni problem mam eno glavo na rezervi Citiraj MAZDA POWER
urosm Napisano 16. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. januar, 2008 No se oglasim ko bom kej ve? vedu. Hvala vam za pomo?! Citiraj
urosm Napisano 17. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. januar, 2008 Torej, po besedah mehanika pride v po?tev samo menjava motorja. Ne vem to?no ker ni odpiral, ampak menda da so ?li obro?ki in olje te?e iz izpuha. Popravilo bi pa stalo od 700E dalje. A ma kdo alpa ?e kdo ve za kak motor, k jst nobenega ne najdem! :ne vem: Citiraj
BOBI Napisano 17. januar, 2008 Prijavi Napisano 17. januar, 2008 motor bo malo tezje zaj najt kaj je blo se je prodalo,ce pa kaj zvem pa javim Citiraj MAZDA POWER
urosm Napisano 17. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. januar, 2008 A pa kej ve?, ?e pa?e od kake druge mazede motor. 323 C, alpa 323 starej?a 1.6? Citiraj
qwerty Napisano 17. januar, 2008 Prijavi Napisano 17. januar, 2008 to pa ni dober ka pa ?e ti en mojster magar pol sam obro?ke zamena :ne vem: kupi? dele nekje Citiraj If in doubt, flat out...
BOBI Napisano 17. januar, 2008 Prijavi Napisano 17. januar, 2008 A pa kej ve?, ?e pa?e od kake druge mazede motor. 323 C, alpa 323 starej?a 1.6? 323c ma cist isti motor,323 sedanke majo tudi 1.5 samo se nisem dobene pod havbo vido kaki motor ma,mogoce je tudi isti v glavnem ti rabis motor z oznako Z5 Citiraj MAZDA POWER
urosm Napisano 17. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. januar, 2008 to pa ni dober ka pa ?e ti en mojster magar pol sam obro?ke zamena :ne vem: kupi? dele nekje Ja bomo vidl, k se odpre vse skup pa to?n pogleda kako in kaj.Stalo bo pa itak velik Fantje a kdo kupi, prodam ugodno Skor vse dela Citiraj
nisde Napisano 17. januar, 2008 Prijavi Napisano 17. januar, 2008 Kaj pa motor, a dobr dela??? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
urosm Napisano 17. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. januar, 2008 Kaj pa motor, a dobr dela??? Dela ko urca Sam mal ropota pa kadi Ma to leti ko sneta sekira Ma zih ene 10 konjev Citiraj
nisde Napisano 17. januar, 2008 Prijavi Napisano 17. januar, 2008 U matr, tole pa morm kupt Drga? tud jst mal brskam za motorje tko da ?e bom kj najdu ti sporo?im. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
torstorm Napisano 19. januar, 2008 Prijavi Napisano 19. januar, 2008 mam jaz 2 motorja 1.8 BP in 1.5 Z5.Na 1.5 treba menjati batne obro?ke malo pije olja...,1.8 pa je tip top Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
BOBI Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 vidim da ze se avto prodaja,si pa hitro obupal Citiraj MAZDA POWER
urosm Napisano 20. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2008 Ja dela velik, ?asa pa denarja pa ni. No sem se pa odlo?il da ?e zmer pri mazdah ostanem K tle mate same dobre stvari o njih za povedat Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.