Alex Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 omg cel ?port. Pla?a? jim pa tak ?e vse ko avto odpelje?... Potem se bom moral pa kar kmalu spravit zraven ?e se bom hotel aprila kaj vozit. A pri nas pa tud kak?nih testnih tablic ne more? dobit za ta ?as? Kaj pa druga?e iz nem?ije recimo so isti problemi? Ker to pa prvi? sli?im da je treba tolko ?akat. A nimajo oni avtov ?e odjavljenih iz prometa in brez tablic? Ja,nem?ija je pa ?isto druga pesem .Tam mislim,da lahko,?e si iznajdljiv v enem dnevu na ob?ini odjavi? avto,tablice kupi? za?asne in se odpelje? veselo dogodiv??inam z novo Mazdo naproti.Oni to re?ijo z nem?ko natan?nostjo in hitrostjo. -Pri nas obstajajo tudi za?asne tablice ampak kaj ti pomagajo,ker veljajo samo nekaj dni- za tam ?ez v It. pa ne pridejo v po?tev.Dokler avta ne odjavijo in ne dobi? papirjev,da je vse v redu z njim,ga ne more? registrirat pri nas....Na?alost. :ne vem: Citiraj
sipi Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 Jaz sem na papirje iz Italije ?akal pribli?no en mesec.Avto doma pa brez registracije !No dvakrat sem se pregre?il pa kar tablice od drugega avta dol po?raufal pa na svojga ruknil in hop hitr en krog Citiraj
Alex Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 Jaz sem na papirje iz Italije ?akal pribli?no en mesec.Avto doma pa brez registracije !No dvakrat sem se pregre?il pa kar tablice od avta,ki je od moje babnice dol po?raufal pa na svojga ruknt in hop hitr en krog Hvala enako,s tem da sem ?el jaz z njim malo dlje-ne povem do kje. Pa kar hitro si dobil paperse.Je kar za pohvalit.Kaj pa,?e so se medtem kaj popravili tudi italijan?ki?? Citiraj
sipi Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 Hm kaj pa vem te papirje mi je en mojster rihtal in on se ?e nekaj ?asa ukvarja z uvozi avtomobilov iz Italije in je bilo pomojem zato malo "hitreje". Citiraj
Alex Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 Hm kaj pa vem te papirje mi je en mojster rihtal in on se ?e nekaj ?asa ukvarja z uvozi avtomobilov iz Italije in je bilo pomojem zato malo "hitreje". Hja,mogo?e,?eprav dvomim,ker ne more? ni? naredit proti njihovi cepljenosti proti hitrosti. Citiraj
Sokol Napisano 24. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2008 Nova vpra?anja A ima kdo oznake modelov Mazde 6, ki so se prodajali leta 2004? Morebiti celo spisek opreme? Ker te novej?e imajo nazive: - CE - TE - Plusline - Active - Evolution III - GT Kako je bilo pri 2004 letnikih? Videl sem CE, TX, Plusline in GT so bile ?e kak?ne druge oznake? Citiraj
Alex Napisano 24. januar, 2008 Prijavi Napisano 24. januar, 2008 Nova vpra?anja A ima kdo oznake modelov Mazde 6, ki so se prodajali leta 2004? Morebiti celo spisek opreme? Ker te novej?e imajo nazive:- CE- TE- Plusline- Active- Evolution III- GT Kako je bilo pri 2004 letnikih?Videl sem CE, TX, Plusline in GT so bile ?e kak?ne druge oznake? Leather & Bose(max.oprema). Citiraj
Boss Napisano 24. januar, 2008 Prijavi Napisano 24. januar, 2008 - CE je osnovna oprema z ro?no klimo - TE ima avtomatsko klimo, DSC (stabilnostni sistem), TCS (torque control system, proti spodrsavanju pogonskih koles), ogrevana ogledala, tempomat, potovalni ra?unalnik, usnjen volan, prestavna ro?ica in ro?na zavora... pa ?e kaj bi se na?lo - Evolution II (Samo za Diesel 121KM) ima vse kar ima TE + ksenonski ?arometi, bose ozvo?enje (6 zvo?nikov in woofer) z vekslerjem, original 16" alu plati??a - GT (Samo za mo?nej?i diesel in najmo?nej?i bencinar) je Evolution II oprema + usnjeno oblazinjenje, ogrevanje sede?ev, elektri?ni pomik sede?ev, navigacija, 17" Alu Mislim, da je to pribli?no vse kar se spomnim iz glave... seveda so pa to opreme za slovenski trg za modele do leta 2005 oziroma pred faceliftom. Za trenutno ?e aktualne faceliftane ?estke pa najde? seznam opreme na Mazdinih straneh. Citiraj
LabiGT Napisano 24. januar, 2008 Prijavi Napisano 24. januar, 2008 TE ima DSC in TCS samo pri 136 dizlu in 2.0 bencinarju...drugace pa kot je boss povedal Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2008 Prijavi Napisano 25. januar, 2008 Prvi? sli?im da obstaja mazda 6 z ro?no klimo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 25. januar, 2008 Prijavi Napisano 25. januar, 2008 TE ima DSC in TCS samo pri 136 dizlu in 2.0 bencinarju...drugace pa kot je boss povedal si ziher? Prvi? sli?im da obstaja mazda 6 z ro?no klimo. to pa ?e js vem Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2008 Prijavi Napisano 25. januar, 2008 Benti pa res, a kdo pozna koga ki ima tako M6 ? Zato da mu dam roko. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sokol Napisano 25. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2008 Evo ene z ro?no klimo http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1826721# Citiraj
Allyssa Napisano 25. januar, 2008 Prijavi Napisano 25. januar, 2008 Benti pa res, a kdo pozna koga ki ima tako M6 ? Zato da mu dam roko. Pa pohit predn gre v Nem?ijo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2008 Prijavi Napisano 25. januar, 2008 Pa pohit predn gre v Nem?ijo Kaj ma Mr. Labi tako 6-ko. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 25. januar, 2008 Prijavi Napisano 25. januar, 2008 Benti pa res, a kdo pozna koga ki ima tako M6 ? Zato da mu dam roko. skoda k nisi punca Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 25. januar, 2008 Prijavi Napisano 25. januar, 2008 Ja,Mr.Labson ma CE opremo. si ziher? Ti jaz povem,da je tak v serijski opremi,mo?ne so pa spremembe proti dopla?ilu. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 25. januar, 2008 Prijavi Napisano 25. januar, 2008 ja kukr js vem ma CE opremo, zato ker ma notr ?rno barvo,..ker mu siva ni u?e? k je v TE opremi :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 25. januar, 2008 Prijavi Napisano 25. januar, 2008 ja sej CE mam jaz...rocna klima pa crno notranjost Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2008 Prijavi Napisano 25. januar, 2008 skoda k nisi punca Sam sem pa pi?ka po srcu, a to ?teje ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jagoda Napisano 25. januar, 2008 Prijavi Napisano 25. januar, 2008 TE ima DSC in TCS samo pri 136 dizlu in 2.0 bencinarju...drugace pa kot je boss povedal Moja M6 ima 120KM, pa ima tudi DSC in TCS. Mogo?e zato ker je evolution, imam tudi tempomat, ra?unalnik in ostalo prej na?tete opremo. Citiraj
Sokol Napisano 25. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2008 Malo gledam po Avtonetu koliko je kaj tole precenjeno? Ene 1.000 EUR? http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1783371# Citiraj
Boss Napisano 25. januar, 2008 Prijavi Napisano 25. januar, 2008 Moja M6 ima 120KM, pa ima tudi DSC in TCS. Mogo?e zato ker je evolution, imam tudi tempomat, ra?unalnik in ostalo prej na?tete opremo. Bingo Citiraj
Boss Napisano 25. januar, 2008 Prijavi Napisano 25. januar, 2008 Malo gledam po Avtonetu koliko je kaj tole precenjeno? Ene 1.000 EUR? http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1783371# Tak, ki tud oglasa ne napi?e tako, kot se zagre ni zaupanja vreden... ?e se tok ne potrudi, da bi vsaj v naslovu prav napisal podatke pomeni, da gre pri njemu avto tako na hitrco ?ez sam, da se zaslu?i. Kupec pa pol naj sam ugotavlja kaj je res in kaj ne, katero opremo ima in katero ne. Pa ?e verjame naj mu, da so kilometri realni in je slika popolna - festival neresnosti in nategovanja. Avto, ki je iz italije po mo?nosti poslovni najem s prebarvanimi odbija?i (da lep? zgleda), ker je bil prej ?ist pobutan je tole vsaj 2.000? preve?. Vpra?te Boj?a kako zgleda, ko za silo prebarvajo odbija?e pol se pa za?ne veselo lu??it ob prvem dotiku. Citiraj
Sokol Napisano 26. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2008 Mhm se je meni tudi zdelo da bi lahko bilo kaj tak?nega. Kaj pa kaj takega, tole mi pa zgleda kar solidno ampak Exclusive oprema? To sploh obstaja? http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lccfxb4rlqhd Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.