prase Napisano 30. november, 2004 Prijavi Napisano 30. november, 2004 Obi?ajno se mi zdi, da so na mazdah predvsem kromirane felge . Razen, ?e jih zamenjajo. To lahko preverite tudi na internetu. Citiraj Naj ?ivi RX-8
mazda-mx3 Napisano 30. november, 2004 Prijavi Napisano 30. november, 2004 aaaaaaaaaaa......evo tebe opet.... mega ja jaaa.....kromirane...ma ne samo feltne...cele mazde so kromirane...kaj nisi vidu? dej nam ksen link dej...sem ze iskal na yahoo.com in na najdi.si.....ma vedno povsod neki pise, nobene slikice... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
KAALman Napisano 30. november, 2004 Prijavi Napisano 30. november, 2004 I do have a strange feeling of Deja-Vu Citiraj LP KAALman
prase Napisano 30. november, 2004 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2004 1.Zdej sm se udlo?u de bom pridn! 2.Slike in linke lahko dobite na: http://www.mazda.com Citiraj Naj ?ivi RX-8
mazda-mx3 Napisano 30. november, 2004 Prijavi Napisano 30. november, 2004 1.Zdej sm se udlo?u de bom pridn! 2.Slike in linke lahko dobite na: http://www.mazda.com ma lej....se vedno mislim da hoces zezat vse tle gor, vklucno s tem topicom...zato ti povem samo to....pazi kaj/kako pises... Dej linke do slik al pa nehaj s temi idiotizmi. Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
prase Napisano 30. november, 2004 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2004 Ne vem ?e kaku bi dal te linke gor.Zato ?e jih hu?i? vidit mi prvo povej kako jih dam lahko gor. ?e mi bo? povedal kako, ti bom dal svojo sliko od mazde RX-8,kisem jo naredil na photoshop . Citiraj Naj ?ivi RX-8
Mazda323 Napisano 30. november, 2004 Prijavi Napisano 30. november, 2004 Ha kaj to je mazdi ali kdo; kak?en novi zopet ko nas j*** v glavoi?? Mo?no da je to kaki froc ko se nas malo privo??i, pustimo mu veselje naj pi?e v prazno jaz se ne mislim ve? pizdit tu gor brezveze sem ?e mlad pa ?e se bom preve? pizdo bom prehitro siv, pa gubast! Samo ?udno www.mazda.com zna kopirat pa prilepit tistega naslova to?nega pa ne, sme?no Lep pozdrav va? Matej Citiraj
prase Napisano 1. december, 2004 Avtor Prijavi Napisano 1. december, 2004 No mazda-mx3 ! ! ! Kaj tisto ko si napisal pri "mazda RX-8" ne pomeni ve?. Kaj. Se spomni? ko si rekel "mazda-mx3 vas ma rad" Citiraj Naj ?ivi RX-8
mazda-mx3 Napisano 1. december, 2004 Prijavi Napisano 1. december, 2004 No mazda-mx3 ! ! ! Kaj tisto ko si napisal pri "mazda RX-8" ne pomeni ve?. Kaj. Se spomni? ko si rekel "mazda-mx3 vas ma rad" seveda te imam rad...ko te bom videl, te bom tako lepo objel...stisnil k sebi...vedno bolj vedno bolj, da ti izkazem mojo ljubezen....tko te bom stisnu, da ne bos mogu niti dihat...eee..ma da se mi nebos pole bunil, da te nimam rad, znas! slikico pa prilepis tako, da spodaj kjer mas napisano File Attachments kliknes Brskaj in poisces slikico na svojem racunalniku.... z neta pa das slikico tako gor da kliknes tipko IMG, ki jo imas nad okvirckom v katerega pises sporocilo.... ti voglio stare vicino vicino...spera che' non ti stii roppo vicino.....hehe Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
prase Napisano 1. december, 2004 Avtor Prijavi Napisano 1. december, 2004 Ha ha dela mazda mx3 ! ! ! Citiraj Naj ?ivi RX-8
torstorm Napisano 1. december, 2004 Prijavi Napisano 1. december, 2004 slikice pa prej daj na server ki je stalno na internetu,....jaooooooo. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
mazda-mx3 Napisano 1. december, 2004 Prijavi Napisano 1. december, 2004 Ha ha dela mazda mx3 ! ! ! mega ti je.... slikice pa vidim samo 1/10 Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
prase Napisano 10. december, 2004 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2004 Bom probal dobiti ?e ve? slikic . Ampak ne vem ?e kje. Bom probal na mazda.com . Citiraj Naj ?ivi RX-8
prase Napisano 10. december, 2004 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2004 Yes , ... Citiraj Naj ?ivi RX-8
mazda-mx3 Napisano 10. december, 2004 Prijavi Napisano 10. december, 2004 Yes , ... ja ma to niso kromirane...ti si nam kromirane obljubil!! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.