BOBI Napisano 19. januar, 2008 Prijavi Napisano 19. januar, 2008 malo slikic moje bivse mazde za nekatere nove clane da vidijo kaj vse se je dozivela ko je bla v moji lasti Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 19. januar, 2008 Prijavi Napisano 19. januar, 2008 Mater,?e zaj ne morem verjet,da ga nima? ve?....... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ice Napisano 19. januar, 2008 Prijavi Napisano 19. januar, 2008 kera je bila tvoja 4 ali 6 valna no sej ni vazn obe sta hude Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Symon Napisano 19. januar, 2008 Prijavi Napisano 19. januar, 2008 Slava ji! BTW Ice, njegova je imela "le" 4 valje, ampak sta to dobro skombinirala tamle na uni sliki. Ena ima odprto haubo, druga pa ne ampak naj si ljudje mislijo, da sta obe 6 valjni. Sicer pa ?e enkrat, slava ji. Citiraj
ice Napisano 19. januar, 2008 Prijavi Napisano 19. januar, 2008 na eni sliki ima 4valnja odprto havbo na eni pa v6 zato me me je zanimal Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
nisde Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 Res je biu unikatn voz, te?ko si faliu BOBI-ja na cesti Edin feltne bi mogle bit druge, pa bi biu Aja, komu si ga pa sploh prodau? K?nmu mulcu al bl resnemu ?loveku? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Boss Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 mulcu Hja sej, ?e bi ?e na to gledal ga sploh ne bi prodal, ker kak?nemu staremu atu tak avto pa? ne sede. Denar je pa itak enako vreden, al ga dobi? od mulca al pa od resnega osebka. Citiraj
ice Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 tako je Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
nisde Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 To sm sam zato upra?u ker sm pedvidevu da ga k?n starej ata vrjetn nebi kupu ker je preve? spimpan za atija Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ice Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 men je edn vsaj 50 let str gospod ponujal zelo spinpano nexio za mojo mazdo Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Alex Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 men je edn vsaj 50 let str gospod ponujal zelo spinpano nexio za mojo mazdo Pazite,kako govorite o starej?ih gospodih. Tu prisoten(moja malenkost) ima zelooo rad spinpane avte-?e posebej Mazde 6. Citiraj
LabiGT Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 Ce si ti starejsi gospod sem jaz pol Dzimi Hendriks (po balkansko napisano ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 ka na ?etrti sliki je za bobijevo parkiran mitsubishi lancer a.k.a. EVOlution vidm po dveh luknah v havbi ki jih ne mor? spregledat pa po box-i spojlerju Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 ka na ?etrti sliki je za bobijevo parkiran mitsubishi lancer a.k.a. EVOlution vidm po dveh luknah v havbi ki jih ne mor? spregledat pa po box-i spojlerju Ti moram cestitat, ker si najbrz edini, ki gleda luknje v cetrti sliki...ostali gledamo luknje na peti in sesti sliki Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
nisde Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 Labi has spoken :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
wiperboy Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 jaz pa mam ve?krat priliko videti bobijevo ex. v MB Citiraj gremo na?i.....
Grega_ Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 In kako se kaj dr?i tale Bobijeva Mazda??e zgleda tako dobro kot je zgledala v njegovih rokah? Citiraj
Alex Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 Ce si ti starejsi gospod sem jaz pol Dzimi Hendriks (po balkansko napisano ) Helou,d?imi hendriks.Yu ar wait men?ai dont now det!! Citiraj
BOBI Napisano 21. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2008 In kako se kaj dr?i tale Bobijeva Mazda??e zgleda tako dobro kot je zgledala v njegovih rokah? to tudi mene zanima Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 jaz pa mam ve?krat priliko videti bobijevo ex. v MB Vpra?aj Wipera te,?a jo ve?krat vidi. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Tich Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 Tk lepo ko je Bobi delu z njo ziher nobedn ne bo ve? Citiraj
arnela Napisano 5. april, 2008 Prijavi Napisano 5. april, 2008 definitivno je ?koda tak?nih avtov za mulce Citiraj
Don Napisano 6. april, 2008 Prijavi Napisano 6. april, 2008 Z vsem se strinjam, edino ne?esa ne razumem, Nalepke "SLO" in "OTROK V AVTU" Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
BOBI Napisano 6. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. april, 2008 Z vsem se strinjam, edino ne?esa ne razumem, Nalepke "SLO" in "OTROK V AVTU" slo more bit ce hodis na hrvasko na morje pa otrok je tudi bil v avtu Citiraj MAZDA POWER
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.