Jodlar Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 Pozdravljeni V?eraj sem po obisku avtopralnice opazil roso v prednjem ?arometu (Mazda 6). Kaj narediti? Je ?aromet zani?? lp Citiraj
Grega_ Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 Verjetno nekje ne dihta dobro, malo poglej poklope na ?arnicah ?e ni kaj postrani gor. Kolegu na BMW-ju se je tudi rosilo, so mu pa na poobla??encu zamenjali lu? brezpla?no pod garancijo. Si mogo?e aftermarket Xenon naknadno vgrajeval in morda ni dobro zatesnjeno pri kablih ki gredo iz ?arnice do balasta? Citiraj
Alex Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 Pozdravljeni V?eraj sem po obisku avtopralnice opazil roso v prednjem ?arometu (Mazda 6). Kaj narediti? Je ?aromet zani?? lp Zna bit,da ti steklo ne dihta ve? v redu. A ima? kak?ne engel ayes gor mogo?e?Sem sli?al na servisu,da so ?e imeli probleme z tem rosenjem. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.