ice Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 ok gps leti v smeti Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Alex Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 ok gps leti v smeti ...daj ga meni-pri meni bo kazal to?no. Citiraj
nisde Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 Par dni nazaj se je prodaju Micka Colt Gti 1.8 16v za 500?, to bi bla prava ?katlca za derkat Sam so ga itak ?e isti dan prodal Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
mazda_mx Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 Lahko das turbo na 1.5. Lahko das noter 1.8 130KM, lahko das turbo na 1.8 130KM. lahko das noter 2.5 V6 motor, lahko das turbo na 2.5 V6 motor. To so eni izmed avtov, ki jih je najazje navijat. 500KM ni noben problem. Vsi ti motorji pasejo direkt noter brez svasanja in ?aganja. Citiraj
jonathan2 Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 Evo jaz pa mam mazdo 626 1.8 SE. Nasplo?no sem z avtom zelo zadovoljen (kot ?tudent) a me v?asih moti premalo konjev. Recimo ?e je avto fejst obte?en sploh ni fajn za vo?njo. Je 90 konjev precej premalo. Zanimivo, da so japaneri dali tak malo konjev v tak avto, ki ima konc koncev 1.8 ma?ino. Nekateri 1.6 imajo po preko 115 konjev. Najve? kaj sem pa istisnil iz njega pa je 200 km/h. Sicer sem bil sam v njem in klima izklopljena (klima je dodala ziher 2 km/h ..hehhehe) je pa ?el 200 km/h...vsaj po ?tevcu no. Navigacija mi je kazala 195 km/h. Citiraj
Symon Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 Oh ja, kje so ti nedol?ni ?asi ko sem mislil, da bom z 1,1 ali 1,5 mlin?kom najhitrej?i. Pa da bi ga natunal pa tako naprej. fantje ?e rabite ve? konjev je dobro imeti ?e v ?tartu nekaj konkretnega. Prej ali slej vsak to dojame. Meni so lep ?as to govorili pa sem si mislil svoje ampak na koncu sem dojel, da ve?ja registracija ni ni? v primerjavi z vlo?ki ki jih je treba zmetati za toliko konjev. Citiraj
LEPI Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 CLIO RULES Oh ja, kje so ti nedol?ni ?asi ko sem mislil, da bom z 1,1 ali 1,5 mlin?kom najhitrej?i. Pa da bi ga natunal pa tako naprej. fantje ?e rabite ve? konjev je dobro imeti ?e v ?tartu nekaj konkretnega. Prej ali slej vsak to dojame. Meni so lep ?as to govorili pa sem si mislil svoje ampak na koncu sem dojel, da ve?ja registracija ni ni? v primerjavi z vlo?ki ki jih je treba zmetati za toliko konjev. ohhhhh symon spet filozofira? Citiraj
Symon Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 Ne ni res, samo na prijazen na?in sem napisal naj si kupijo mo?nej?e avte. Ti pa tih ?e no?e? bit benan! Citiraj
zemir Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 CLIO RULES Spet neumnosti govori? 626 pa 231km/h???a to prosti pad al kaj? No ja ?e je 2.5 je ?e mo?no a n. Skratka...ka se mi je zgodil?Kriza...Nism mogu prehitet Cliota na avtocesti. HALLLO!!! CLIO!!! Ja no kaj pa je to kaj takega ve? ma? cliote tudi ?ez 150 kon?kov. Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Jah vrjetn je biu k?n 1.2 wiliams pa se zato sekera Sj ve? Zelc, tko k so usi BMW-ji 316 i ///M u sloveniji tko so usi Clioti 1.2 Wiliams Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Mally Napisano 23. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Ni bil williams...je bil ta novej? letnik... Dejstvo je...da je za mene ?e Yugo45AX bil prehud. Smo ga ?gal, pa pr?l damu s po?eno dihtungo, madona...cele Bre?ce zakadil...hahaha Problem je v tem, da ko ?tevc preide mejo 150, mi ni nikol preve?...kolk gre pa gre, ?eb ?el pa 400, bi ga ?gal pa 400...hahaha...?ala mala! V glavnem...kolk pa kaj stane ma?ina? Za monta?o se bom pozanimal. Al se bl spla?a res cel avto zamenat? Kje pa lahk dobim samo ma?ino? Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
BOBI Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 torstorm prodava 1.8 glih za tvoj avto pa ?e malo je poleg ze dodelana Citiraj MAZDA POWER
Mally Napisano 23. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Hem...ja vredi...bomo stopli v kontakt. Hvala za info!!! Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Allyssa Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 626 pa 231km/h???a to prosti pad al kaj? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Mally Napisano 23. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Kaj je pa treba za ene papirje zrihtat, pri predelavi? Sprememba prometne je itak samoumevna... Zakaj jo pa provzaprov prodaja? Allyssa...komentar leta:) Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
wiperboy Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 CLIO RULES ohhhhh symon spet filozofira? da nisi ti slu?ajno forum zgre?o Citiraj gremo na?i.....
LEPI Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Spet neumnosti govori? sei si vidu kai ti je takrt naredu fiat tipo 1.8 16v na rudniku proti cliotu pa sploh nima? pogojev,sicer greva pa lohk probat sam da letne gume gor vr?m Citiraj
BOBI Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Kaj je pa treba za ene papirje zrihtat, pri predelavi? Sprememba prometne je itak samoumevna... Zakaj jo pa provzaprov prodaja? Allyssa...komentar leta:) prodaja zato ker je avto razbil,malo bo treba bolj forum spremljat pa vse izves Citiraj MAZDA POWER
Tich Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 O kaki 3.0 V6 je blo govora? Pa da jih je 5 v slo? ?e me spomin ne vara so ti motorji namenjeni vzdol?ni namestitivi in nimajo ni? skupnega s K serijo motorjev Citiraj
ice Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 O kaki 3.0 V6 je blo govora? Pa da jih je 5 v slo? ?e me spomin ne vara so ti motorji namenjeni vzdol?ni namestitivi in nimajo ni? skupnega s K serijo motorjev to so clioti in ne mazde to je taksna zadevahttp://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 ali en model novejsi http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Mally Napisano 23. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Aha...razbil avto...kaj ma?ina ni ne? dobila? Po?kodbe, etc... Hahaha...?e vidim, bom neki nabavu, kar mi sploh neb blo treba...hahaha!!! Vseeno! Kaj pa pol spra?ujem take! LP Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
BOBI Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 masina ni nic dobla,ni tak hudo samo se ne spla?a popravlat,drugic pa te ne sprasuj Citiraj MAZDA POWER
Mazda323 Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Samo vseeno pazi da ?e te nebo ki kaki AX prehitel Sprijazni se, leni avto... Citiraj
Mally Napisano 23. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Haha..enmu AX-u sem ?e olupil cel bok! Nabava pa velja...samo kontakta ?e ni. Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
zemir Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 sei si vidu kai ti je takrt naredu fiat tipo 1.8 16v na rudniku proti cliotu pa sploh nima? pogojev,sicer greva pa lohk probat sam da letne gume gor vr?m Oh dragi moj un fiat ma isto konjov k jst pa 200 kil mn Pa ?e to je italjan k leti ne pa francozi no ja vrjamem pa da not dobr di?i Ti jih ma? pa ?e zmer 20 mn al clo ve??Sam da nou tud teb auspuh odpadu P.S. pa ne zdej spet popizdit k te sam zajebavam !!! Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.