jonathan2 Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 Lep pozdrav! Pred kratkim, sem kupil za svojo 626-ko rabljena alu plati??a a sem kupil plati??a brez vijakov, tako da moram ?e posebej kupiti vijake. Kak?ne dimenzije moram imeti sem se nekaj ?e pozanimal, sem pa sli?al da pridejo 5 vijakov, se pravi za eno plati??e okol 50?!! Kaj je cena res tako visoka? Se, da kje dobiti kak?ne cenej?e vijake? Ker navadnih skoraj no?em gor dat na alu felne in bi bilo lepo ?e bi bili kromirani ali pa vsaj da bi izgledali tako . Prosim svetujte mi kje se da dobiti kak?ne poceni vijake. Hvala za odgovore... Marko Citiraj
nisde Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 Jst sm na poobla??enem servisu 18? za 16 vijakov, res pa da je blo za hyundaia. Drga? pa pride okol 2? en vijak v trgovini z avtodeli. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Sishi Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Lep pozdrav! Pred kratkim, sem kupil za svojo 626-ko rabljena alu plati??a a sem kupil plati??a brez vijakov, tako da moram ?e posebej kupiti vijake. Kak?ne dimenzije moram imeti sem se nekaj ?e pozanimal, sem pa sli?al da pridejo 5 vijakov, se pravi za eno plati??e okol 50?!! Kaj je cena res tako visoka? Se, da kje dobiti kak?ne cenej?e vijake? Ker navadnih skoraj no?em gor dat na alu felne in bi bilo lepo ?e bi bili kromirani ali pa vsaj da bi izgledali tako . Prosim svetujte mi kje se da dobiti kak?ne poceni vijake.Hvala za odgovore... Marko To ima vsak vulkanizer cca 2EUR Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
jonathan2 Napisano 23. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2008 To ima vsak vulkanizer cca 2EUR A tako, da ni res, da bi naj stali okol 10 evrov na komad? Super, pa hvala za odgovore. Citiraj
nisde Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Lahko pa jih jst kupm za 2? pa ti jih prodam za 10? po komadu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Sishi Napisano 24. januar, 2008 Prijavi Napisano 24. januar, 2008 A tako, da ni res, da bi naj stali okol 10 evrov na komad? A si ?el ti to vpra?at na original servis? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
jonathan2 Napisano 24. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2008 A si ?el ti to vpra?at na original servis? To mi je rekel en mehanik, ki dela na original Mazda servisu v Grazu na Mazdi Robinson.Samo on je govoril, ?e? da navadnih vijakov itak ne morem imeti gor, ker bo grdo zgledalo kromirani pa bi naj bili tako dragi kot sem navedel.Je pa res, da je original servis v Grazu grozno drag. Mislim, da ena ura dela pride okol 80-100 ?. Citiraj
Sishi Napisano 24. januar, 2008 Prijavi Napisano 24. januar, 2008 To mi je rekel en mehanik, ki dela na original Mazda servisu v Grazu na Mazdi Robinson. ?e dobro, da nisi vpra?al na original Mazda servisu v UAE Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
jonathan2 Napisano 24. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2008 ?e dobro, da nisi vpra?al na original Mazda servisu v UAE Nekateri pa? ?ivimo v takem delu slovenije, da jim je Graz na enaki razdalji ali pa celo bli?je kot pa druga slovenska mesta.....kar je lahko velika prednost. ?e pogleda? samo minimalne pla?e. Avstrijci imajo minimalno pla?o 1000?. No pa pustimo to, ker je offtopic. Citiraj
Sishi Napisano 25. januar, 2008 Prijavi Napisano 25. januar, 2008 ... Avstrijci imajo minimalno pla?o 1000?...Zato imajo pa vijake po 10? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2008 Prijavi Napisano 25. januar, 2008 Kolk znate koplicirat, a ni hitreje in la?je se zapelje? do prvega vilkanizerja, al pa ?e hitreje pogleda? na stran kakega vulkanizerja in je vse tik-tak jasno. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
grasales Napisano 8. marec, 2008 Prijavi Napisano 8. marec, 2008 Pozdrav! Sam imam ?e 20 original kromiranih vijakov, original od macde vi?ka. Pi?i na mk.stajer@gmail.com, pa se zmenima, ?e ?e rabi? seveda. lp, FReAK. Citiraj
Gustav Napisano 28. januar, 2009 Prijavi Napisano 28. januar, 2009 Ko smo ravno pri vijakih.... M6 ima le matice. Je res da so enake za originalne alu ali jeklene felge? To informacijo so mi namrec prodali na servisu in se veselo vozim z njimi na jeklenkah trenutno... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
LabiGT Napisano 28. januar, 2009 Prijavi Napisano 28. januar, 2009 Matice za alu feltne Vijaki za jeklene Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 28. januar, 2009 Prijavi Napisano 28. januar, 2009 Matice za alu feltneVijaki za jeklene Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 28. januar, 2009 Prijavi Napisano 28. januar, 2009 ups slabo sem napisal ni isto za jeklena platisca in za alu...drugacne matice so Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 28. januar, 2009 Prijavi Napisano 28. januar, 2009 ups slabo sem napisal ni isto za jeklena platisca in za alu...drugacne matice so Zdej pa kapiram, sm mislu da ?e skoz narobe delam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 28. januar, 2009 Prijavi Napisano 28. januar, 2009 ups slabo sem napisal ni isto za jeklena platisca in za alu...drugacne matice so si ziher... pri moji prej?ni ?estki so ble ist matice za jeklena kot za alu in ni blo nobenih te?av Citiraj
Alex Napisano 28. januar, 2009 Prijavi Napisano 28. januar, 2009 si ziher... pri moji prej?ni ?estki so ble ist matice za jeklena kot za alu in ni blo nobenih te?av Pri meni tudi. :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 28. januar, 2009 Prijavi Napisano 28. januar, 2009 Jap pri meni so razlicne... Ta za alu so tud lepse Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 28. januar, 2009 Prijavi Napisano 28. januar, 2009 Jaz sn tudi mel na 6ki razli?ne matice za razli?ne feltne,torej litke in navadne. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 29. januar, 2009 Prijavi Napisano 29. januar, 2009 caki ti, kaksen avto mas pa zdaj?? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gustav Napisano 29. januar, 2009 Prijavi Napisano 29. januar, 2009 in kolk je potem narobe ?e ima? letne torej ta lepe matice na jeklenih felgah? je razlika v konusih al kaj? Letos ne bom delal panike, ampak za drugo leto bi potem morda kupil matice za pozimi... ?eprav ne vem kolk je smiselno 50 eur dajat .... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Boss Napisano 29. januar, 2009 Prijavi Napisano 29. januar, 2009 Jap pri meni so razlicne...Ta za alu so tud lepse mislim, da se ne razumemo... ?e ma? original Mazdine litke in kovinske feltne so matice enake... se pravi tiste ta lepe kromane Citiraj
LabiGT Napisano 29. januar, 2009 Prijavi Napisano 29. januar, 2009 bom jih danes slikal, ker mam tudi tiste matice za jeklene feltne v avtu sam da ne pozabim Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.