Mazda323 Napisano 3. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 3. december, 2004 Je res kar sem videl na avto.net ali je to samo pomota? ?e je res, kaj bo potem za en avto ?e smem vpra?at? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 4. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 4. december, 2004 je res... ?e mi uspe, potem bo X9 al pa spomladi kaka druga mazda... gledam veliko... ampak mxa je naprodaj zaenkrat samo do 24 decembra.... potem pa ne ve?... Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
STAJERC Napisano 4. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 4. december, 2004 A je z avtom kaj narobe, al bi sam rad menjal? Se mi poraja bisel da bi tud jaz mel mx-3 tak kot brat! Sem jo v Velenju gledal pa se mi je zdela ?e kr OK na prvi pogled! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 4. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 4. december, 2004 zaenkrat upam da ni ni? narobe z avtom, ker se moram vsak dan vozit z njim v slu?bo , pa? ni nov, ampak, mene so vedno vlekli velki avti, sem prej mel Xedosa6, pa ?e ko sem mxo kupil sem xedosa 9 gledal ampak ker ni resnega interesenta za avto, ga bom verjetno ?e nekaj cajta mel... da se mi vsaj vlo?ek v servisiranje "povrne" Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 6. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 6. december, 2004 ?koda da nima klime...bi uvalil Premacy-ja bolj?i polovici in si privo??il tvojo lepoti?ko....upam,da bo? dobro prodal in ?e bolj?e kupil...lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest Guest Napisano 14. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2004 : Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 14. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2004 : WTF ?! Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 14. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2004 Mogo?e moja bolj?a polovica undercover?? Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 14. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2004 undercover vpra?aj ?e kupi no... ne saj bo spet mazda tak da ni panike Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 14. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2004 Saj bi kupla,ampak za pot do slu?be(cca. 2 min. pes?) se ji ne spla?a avta kupovat;edino ?e bi bil RWD pa bi mene ?e bolj zanimalo. A pride? ?e letos kaj v MB? lp Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.