Skoči na vsebino

AuxMod

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni!

Vsi mazda?i, ki si lastimo kak?no novej?o mazdico, klejemo, ker enostavno z osnovnim radiom ne gre in ne gre predvajat MP3-jev. Vsem, ki bi si slu?ajno zamislili to stvar re?iti sporo?am, da te dni naro?am: AuxMod . Cena z vsemi stro?ki nebi smela prerasti 50?. ?e pa nebo nobene frke s po?tninami in carinami, pa bi se mogla ustavit ?e nekje pri 45?. Vsi, ki ste zainteresirani za skupni nakup, mi to javite na: mk.stajer@gmail.com.

Upam, da naredimo ?im ve?ji nakup, da dobimo ?e kaj dodatnega popusta.

p.s.: Vezje se priklopi na zadnji strani originalnega radia, kamor lahko pove?emo izhod iz recimo mp3 predvajalnika... zadeva se aktivira s 'media' oz. 'md/tape' gumbom.

p.s.2: lista kompatibilnosti (Pa ravno jaz sem med vpra?ljivimi =))

Objavljena slika

lp, Ale?.

mazda_banner.jpg
Napisano

Pozdravljeni!

Vsi mazda?i, ki si lastimo kak?no novej?o mazdico, klejemo, ker enostavno z osnovnim radiom ne gre in ne gre predvajat MP3-jev. Vsem, ki bi si slu?ajno zamislili to stvar re?iti sporo?am, da te dni naro?am: AuxMod . Cena z vsemi stro?ki nebi smela prerasti 50?. ?e pa nebo nobene frke s po?tninami in carinami, pa bi se mogla ustavit ?e nekje pri 45?. Vsi, ki ste zainteresirani za skupni nakup, mi to javite na: mk.stajer@gmail.com.

Upam, da naredimo ?im ve?ji nakup, da dobimo ?e kaj dodatnega popusta.

p.s.: Vezje se priklopi na zadnji strani originalnega radia, kamor lahko pove?emo izhod iz recimo mp3 predvajalnika... zadeva se aktivira s 'media' oz. 'md/tape' gumbom.

p.s.2: lista kompatibilnosti (Pa ravno jaz sem med vpra?ljivimi =))

Objavljena slika

lp, Ale?.

Kwa pa vem ?e je tole smiselno, ?e dobi? tukaj www.audio-link.eu vmesnik s katerim ti delajo vse komande, pa e mp3 playerja ne rabi?

Napisano

Kwa pa vem ?e je tole smiselno, ?e dobi? tukaj www.audio-link.eu vmesnik s katerim ti delajo vse komande, pa e mp3 playerja ne rabi?

nisem se poglabljal v nobeno izmed zadev, ker pa sem sam preve? len, da bi kaj takega naro?al, me zanima ?e bo kdo drug naro?al kaj takega, da je mogo?e zadevo upravljati s tipkami na volanu.

I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.