MrAs Napisano 30. januar, 2008 Prijavi Deli Napisano 30. januar, 2008 ?ivjo, nameravam kupiti Premacya 2003 (facelit), pa me zanima kako je kaj s servisi, kdaj so menjave jermenov, ?e so kak?ne posebno drage stvari (recimo sve?ke ali kaj posebnega za menjat) in kdaj. So znane kak?ne specifi?ne te?ave za ta avto ali motor? 2.0 TD 74kw 101KM? Hvala vnaprej. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 30. januar, 2008 Prijavi Deli Napisano 30. januar, 2008 ?e so kak?ne posebno drage stvari (recimo sve?ke ali kaj posebnega za menjat) in kdaj. Sve?ke-posebno drage stvari???? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MrAs Napisano 30. januar, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 30. januar, 2008 Ja ne vem, vpra?am, za nekatere avte vem da so ful drage sve?ke. Nimam pojma o mazdi, ni nikoli mel nih?e od kolegov ne v dru?ini, zato tu spra?ujem. Kako je z jermeni? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
retail Napisano 30. januar, 2008 Prijavi Deli Napisano 30. januar, 2008 Na 90.000km, 180.000km...in tako naprej se dela veliki servis; vsi filtri jermena (zobati, pasasti) napenjalci podlo?ka napenjalca menjalni?ki olje vodna pumpa po potrebi to na servisu uradno pride od 650 do dobrih 800 eur odvisno kaj vse menja? Citiraj lp retail Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MrAs Napisano 30. januar, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 30. januar, 2008 Hvala! Torej niso jermeni na 70kkm, kot mi je bilo re?eno na mobisuxu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 30. januar, 2008 Prijavi Deli Napisano 30. januar, 2008 Ni sve?k, ker je dizel, ampak ima ?arilne sve?ke in ?e jih nismo menjavali in ima avto nekje okoli 118000km ?e se ne motim. Veliki servis je na 90000km, torej jermeni. Kaj ?e te zanima povrpa?aj, ne spomnim se kaj bi ti lahko ?e napisal, ker z njim nimamo te?av ?e zankerat... Lahko pa pogledam koliko je bila to?no cena za servis na 90000km Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MrAs Napisano 30. januar, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 30. januar, 2008 Bom vzel verjetno z okoli 110-150kkm prevo?enimi, tako da bo o?itno nekaj ?asa mir, do servisa. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 31. januar, 2008 Prijavi Deli Napisano 31. januar, 2008 Na 90.000km, 180.000km...in tako naprej se dela veliki servis; vsi filtrijermena (zobati, pasasti)napenjalcipodlo?ka napenjalcamenjalni?ki oljevodna pumpa po potrebi to na servisu uradno pride od 650 do dobrih 800 eur odvisno kaj vse menja? Ti ziher dela? na kakem servisu . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
retail Napisano 31. januar, 2008 Prijavi Deli Napisano 31. januar, 2008 Ti ziher dela? na kakem servisu . YavarYe X6V6, a misli? ?! moja bran?a je pa ?isto druga Citiraj lp retail Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 1. februar, 2008 Prijavi Deli Napisano 1. februar, 2008 YavarYe X6V6, a misli? ?! moja bran?a je pa ?isto druga Ups My mistake, se opravi?ujem . Si pol ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.