RebroRX8 Napisano 30. januar, 2008 Prijavi Napisano 30. januar, 2008 Yo. Kaj pravte na tole opcijo. Vzmeti H&R pri AS velenje, pa distancniki vzmeti distancniki Distancniki se mi sicer zdijo precej dragi, glede na to da je kos zeleza vrzen na struznico, fedri se mi zdijo pa nekam poceni. Da niso kaka jajca od fedru? Citiraj
nisde Napisano 30. januar, 2008 Prijavi Napisano 30. januar, 2008 Vzmeti so zakon, pa tud cena je normalna. Sam osebno pa ne bi daju distan?nikov gor. Enmu ga je "raznesl" in je odletu v jark na streho. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 30. januar, 2008 Prijavi Napisano 30. januar, 2008 Tako kakor je Nisde rekel vzmeti so itak ene bolj?ih.Glede distan?nikou pa tud, ?e jih nima? gor ti lohko kaj otrga pa zleti? tako da: Go for it Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
RebroRX8 Napisano 30. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 30. januar, 2008 Seprav bi bla dobra varjanta da sam mal znizam avto, ker rx-8 se mi zdi da je kr visoka po defaultu Citiraj
zemir Napisano 30. januar, 2008 Prijavi Napisano 30. januar, 2008 Seprav bi bla dobra varjanta da sam mal znizam avto, ker rx-8 se mi zdi da je kr visoka po defaultu Ja to so pa mazde visoke k dan Ja no itak da bi bi mu sedl sploh pa takmu stroju Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
LabiGT Napisano 30. januar, 2008 Prijavi Napisano 30. januar, 2008 aja tunning je, ce das vzmeti pa distancnike tuning pa, ce sfriziras motor? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 31. januar, 2008 Prijavi Napisano 31. januar, 2008 aja tunning je, ce das vzmeti pa distancniketuning pa, ce sfriziras motor? Labi no... to bi pa ?e lahko vedel..... To je vse tunanje.... aloooooo Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 31. januar, 2008 Prijavi Napisano 31. januar, 2008 Vzmeti so zakon, pa tud cena je normalna. Sam osebno pa ne bi daju distan?nikov gor. Enmu ga je "raznesl" in je odletu v jark na streho. nisde tiste je razneslo ker je bil distan?nik iz 4 vijakov na 5, dokler so pa neki normalni distan?niki pa ni problema. ?epra je ?e vedno bolje dobiti feltne z druga?nim ET in ni potrebe po distan?nikih Citiraj
LabiGT Napisano 31. januar, 2008 Prijavi Napisano 31. januar, 2008 Labi no... to bi pa ?e lahko vedel..... To je vse tunanje.... aloooooo Ja sam tunNing ni nc To sem mislu...Razen, ce das tuno v avto (rio mare oprema) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 31. januar, 2008 Prijavi Napisano 31. januar, 2008 Ja sam tunNing ni nc To sem mislu...Razen, ce das tuno v avto (rio mare oprema) ...Ampak baje je zdaj na gverila pohodu tunanje z delamaris opremo..... Citiraj Feel free....
Allyssa Napisano 31. januar, 2008 Prijavi Napisano 31. januar, 2008 ...Ampak baje je zdaj na gverila pohodu tunanje z delamaris opremo..... nima? pojma,..Calvo rula Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
RX-8 Napisano 31. januar, 2008 Prijavi Napisano 31. januar, 2008 Yo. Kaj pravte na tole opcijo. Vzmeti H&R pri AS velenje, pa distancniki vzmeti distancniki Distancniki se mi sicer zdijo precej dragi, glede na to da je kos zeleza vrzen na struznico, fedri se mi zdijo pa nekam poceni. Da niso kaka jajca od fedru? Sami smo imeli vzmeti na RX-8 od eibacha, mislim, da so na serijsko ?portno podvozje zni?ale avto ?e 35mm (po tovarni?kih podatkih), v resnici pa mislim, da okoli 2 do max 3cm! Sem pa videl avto sedaj ko ima cca 45kkm in so se malo posedle vzmeti. Poi??i v galeriji vozil na?o RX-8 in bo? videl kako zgleda. Jaz na tvojem mestu nebi dajal distan?nikov na vozilo, ker niso prav lahki, in se malo pozna pri zmogljivostih in porabi. Mislim, da ?e ima distan?nik 1kg (pa ima ve?), je tako kot bi imel v prtlja?niku 10kg tovora. Citiraj
RebroRX8 Napisano 6. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. februar, 2008 Em, pri nekaterih avtih je potrebno pri nizanju tud amortizerje menjat. Bi moral tudi jst zamenjat amortizerje, ce dam gor druge vzmeti? Citiraj
zemir Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Napisano 6. februar, 2008 Em, pri nekaterih avtih je potrebno pri nizanju tud amortizerje menjat. Bi moral tudi jst zamenjat amortizerje, ce dam gor druge vzmeti? Odvisno za koliko misli? spustiti avto??e kaj ve? kod 40 mm je ponavadi potrebno skraj?ati hod amortizerja. Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
RebroRX8 Napisano 6. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. februar, 2008 mislil sem natancno te vzmeti --> klik Citiraj
LabiGT Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Napisano 6. februar, 2008 ni treba menjat amortizerjev, ce das nove vzmeti ampak ucinek menjave je bolj tko tko (vecinoma opticni ucinek je) Ce das se trse amortizerje zraven pa je cisto druga zgodba... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
RebroRX8 Napisano 6. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. februar, 2008 Ma sej trsih amortizerju nebi niti stavu, da mi jajca razbije cez luknje Sej so default amortizerji cist kul pomoje, rad bi znizal predvsem zarad opticnega ucinka, sicer pa se tud tezisce avta malenkost zniza, torej kak procent efekta vsekakor je, I guess so Citiraj
LabiGT Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Napisano 6. februar, 2008 Je je Predvsem boljsa stabilnost pri visjih hitrostih in pri naglih zaviranjih... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
wildcat Napisano 7. februar, 2008 Prijavi Napisano 7. februar, 2008 To kar opisuje? malo vi?je se ti s temi distan?niki ne bo zgodilo. Saj gre za testirane izdelke z TUV-om, ne za neko home made robo. V?asih so tudi fedre rezali, namesto da bi ?portnih nabavili Kakorkoli, jaz jih vozim odkar imam svojo miato in jih ne dam za ni? na svetu. Distan?nike+vzmeti+?ir?e & dobre pnevmatike = izbolj?ava lege vozila v mojem primeru za 300% Zletim iz prvega ovinka, ?e se grem z obi?no peljati kot se peljem s svojo Amortizerje sicer ni potrebno menjati, tudi jaz jih nisem, ampak seveda: bolj?i so, bolj?a je vo?nja Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
ice Napisano 7. februar, 2008 Prijavi Napisano 7. februar, 2008 Zletim iz prvega ovinka, ?e se grem z obi?no peljati kot se peljem s svojo born to be wild Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
wildcat Napisano 7. februar, 2008 Prijavi Napisano 7. februar, 2008 ?e je pa res Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
RebroRX8 Napisano 7. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 7. februar, 2008 hehe, kul kul, edini problem je odvecna teza z distancniki, mal zgubis na pospesku Jebiga, bom pa jst shujsu za 20 kil pa bo hec Citiraj
wildcat Napisano 7. februar, 2008 Prijavi Napisano 7. februar, 2008 Joj, kaj imate s to te?o :ne vem: Treba je lo?iti koristno te?o od nekoristne Mam bistveno manj konjev kot RX-ka pa se ne sekiram zaradi teh par dodatnih kilc, ?e vedno lepo gre. Potemtakem tudi spojlerje ne bi namontirala, ki so bolj nekoristni kot distan?niki, vsaj za moje pojme. Je bolje, da vso nepotrebno kramo iz avta vr?e?, pa prtlja?nik izprazni? Ponavadi se tam kaj hitro nekaj kilc nabere Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
ice Napisano 7. februar, 2008 Prijavi Napisano 7. februar, 2008 al pa bos dirkal ko bos na rezervi Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Marko_mx-3 Napisano 7. februar, 2008 Prijavi Napisano 7. februar, 2008 Lahko pa vzame? G-tech in naredi? par meritev z in par meritev brez distan?nikov, potem se pa vidi ali se kaj izgubi. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.