Japanac Napisano 7. december, 2004 Prijavi Napisano 7. december, 2004 Dokaz da vlasnici mazdi imajo rada svoje aute Citiraj One day you are born, The next big milestone you discover go zoom-zoom you can't get enough!
Japanac Napisano 7. december, 2004 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2004 ?e ena Citiraj One day you are born, The next big milestone you discover go zoom-zoom you can't get enough!
Japanac Napisano 7. december, 2004 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2004 Citiraj One day you are born, The next big milestone you discover go zoom-zoom you can't get enough!
Japanac Napisano 7. december, 2004 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2004 Citiraj One day you are born, The next big milestone you discover go zoom-zoom you can't get enough!
mazda-mx3 Napisano 7. december, 2004 Prijavi Napisano 7. december, 2004 hi hi temu se pa res rece custvena navezanost Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Hrdzo Napisano 8. december, 2004 Prijavi Napisano 8. december, 2004 Ovaj zeli pokrnut val Mazda Hipijev!! Citiraj
LabiGT Napisano 8. december, 2004 Prijavi Napisano 8. december, 2004 Mazda"speed" (dobesedno, ampak v smislu "tabletke") Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 10. december, 2004 Prijavi Napisano 10. december, 2004 samo da je Mazda Yo DIN prov ma?, btw danes jaz tebe videl v MB peljati mimo city centra, sem stal na prehodu, vendar me itak nebi videl, ko ma? temne ?ipe Citiraj LP KAALman
DonFilipo Napisano 23. december, 2004 Prijavi Napisano 23. december, 2004 E jebate japanac, ti nisi normalan. LUDILO BRALE!!! p.s. ne zelim te z barvom v blizini moje 626 )) Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
Japanac Napisano 25. december, 2004 Avtor Prijavi Napisano 25. december, 2004 E jebate japanac, ti nisi normalan. LUDILO BRALE!!! p.s. ne zelim te z barvom v blizini moje 626 )) Nije ta moja... moja je u ?e gorem stanju Citiraj One day you are born, The next big milestone you discover go zoom-zoom you can't get enough!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.